Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolasın süpürge sana da iyi bayramlar dikkat et kendine ❤

güle güle canım sana da iyi bayramlar şimdiden ❤❤

Kızlar orta halli bir vantilatör alalım mı ? Ne diyorsunuz. Bizim ev yüksekte kalıyor aslında serindir belli saatlerde belli odalara geçebiliriz. Ama esinti olmayınca bana daral geliyor. Bu hafta feci sıcak olacak değer mi bu hafta için ? Sonuçta çöpe de atmayacağız

Yok ya niye çöp olsun baya dayanıyo onlar bizde eskiden kullandık duvara çevirirdim direk üstümüze gelmezdi.
Şeyler var bide yerden böyle bidon gibi jes içine buz kalıbı koyuyosun

Yok ya niye çöp olsun baya dayanıyo onlar bizde eskiden kullandık duvara çevirirdim direk üstümüze gelmezdi.
Şeyler var bide yerden böyle bidon gibi jes içine buz kalıbı koyuyosun
Onlar hangisi hiç bilmiyorum ?? ama ben baktım gerçekten çok sıcak olacak bu hafta en azından bir esinti olsun dedim Migros’ta var 170 lira çok birşey de değil. Seneye de kullanırız havalar her yıl artarak sıcak olacak.

Erzurum’da benim bile alasım geliyor özellikle öğleden sonraları güneş alan odalar çok daraltıyor

Biz gece bile çalıştırdık bu hafta kesinlikle boşa gitmez

Eğer alırsan ne aldığını banada haber et bende mutfağa istiyorum her odada klima var ama mutfak tam bir felaket nefes aldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…