Aynı topikte muhabbet edip ilk fırsatta şikayet etmek mi
Günaydın kızlarNego dün çok okuyamadım misafirden gereksiz mevzudan banlanmana üzüldüm canım bugün köye gidiyorum internet çekmiyor fazla sohbetinizi muhabbetinizi özleyeceğim Allah’a emanet olun şimdiden iyi bayramlar herkese
güle güle canım sana da iyi bayramlar şimdiden ❤❤Günaydın kızlarNego dün çok okuyamadım misafirden gereksiz mevzudan banlanmana üzüldüm canım bugün köye gidiyorum internet çekmiyor fazla sohbetinizi muhabbetinizi özleyeceğim Allah’a emanet olun şimdiden iyi bayramlar herkese
Sağolasın süpürge sana da iyi bayramlar dikkat et kendine ❤
Çok sağolungüle güle canım sana da iyi bayramlar şimdiden ❤❤
Kızlar orta halli bir vantilatör alalım mı ? Ne diyorsunuz. Bizim ev yüksekte kalıyor aslında serindir belli saatlerde belli odalara geçebiliriz. Ama esinti olmayınca bana daral geliyor. Bu hafta feci sıcak olacak değer mi bu hafta için ? Sonuçta çöpe de atmayacağız
Onlar hangisi hiç bilmiyorum ?? ama ben baktım gerçekten çok sıcak olacak bu hafta en azından bir esinti olsun dedim Migros’ta var 170 lira çok birşey de değil. Seneye de kullanırız havalar her yıl artarak sıcak olacak.Yok ya niye çöp olsun baya dayanıyo onlar bizde eskiden kullandık duvara çevirirdim direk üstümüze gelmezdi.
Şeyler var bide yerden böyle bidon gibi jes içine buz kalıbı koyuyosun
Sanırım buharlı soğutucu adı koçtaşta görmüştüm bendeOnlar hangisi hiç bilmiyorum ?? ama ben baktım gerçekten çok sıcak olacak bu hafta en azından bir esinti olsun dedim Migros’ta var 170 lira çok birşey de değil. Seneye de kullanırız havalar her yıl artarak sıcak olacak.
Erzurum’da benim bile alasım geliyor özellikle öğleden sonraları güneş alan odalar çok daraltıyorKızlar orta halli bir vantilatör alalım mı ? Ne diyorsunuz. Bizim ev yüksekte kalıyor aslında serindir belli saatlerde belli odalara geçebiliriz. Ama esinti olmayınca bana daral geliyor. Bu hafta feci sıcak olacak değer mi bu hafta için ? Sonuçta çöpe de atmayacağız
Biz gece bile çalıştırdık bu hafta kesinlikle boşa gitmezKızlar orta halli bir vantilatör alalım mı ? Ne diyorsunuz. Bizim ev yüksekte kalıyor aslında serindir belli saatlerde belli odalara geçebiliriz. Ama esinti olmayınca bana daral geliyor. Bu hafta feci sıcak olacak değer mi bu hafta için ? Sonuçta çöpe de atmayacağız
Eğer alırsan ne aldığını banada haber et bende mutfağa istiyorum her odada klima var ama mutfak tam bir felaket nefes aldırmıyorKızlar orta halli bir vantilatör alalım mı ? Ne diyorsunuz. Bizim ev yüksekte kalıyor aslında serindir belli saatlerde belli odalara geçebiliriz. Ama esinti olmayınca bana daral geliyor. Bu hafta feci sıcak olacak değer mi bu hafta için ? Sonuçta çöpe de atmayacağız
Eğer alırsan ne aldığını banada haber et bende mutfağa istiyorum her odada klima var ama mutfak tam bir felaket nefes aldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?