- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sıcaktan erimezsem yapayım bugünÇekmeceyle koyma başka şeyle koy len ne var dolapta çıkar pişir yer aç buza
Yarin yatılı misafir gelecek acil taktik
Bir gunde bayram temizligi yapmam lazim
emzirmesem okudum yaa kız buyuk degil miydi diyorum kendi kendimeSıcaktan erimezsem yapayım bugün
Hahahhaha Lora yaemzirmesem okudum yaa kız buyuk degil miydi diyorum kendi kendime
Yat kız bu sıcaktaÖğleden beri mutfaktayım bende.
Kafam bozuk bişeylere iş çıkarıyorum kendime.
Fırın kapağını sökeceğim inşallah yutubdan izledim
Tavana asılı olandan ablamda var. Harika oluyor ya o yatak odasına da almış. Çarpmıuor diyor. Klimada var ama o pervane kullanıyor.resmen avamlık diyorum çok kızıyor bana ama öyle ne edeyim koca klima orda sen fır fır aç
Yat kız bu sıcakta
ben dönemiyorum bonus 4 5 hamle yapmam gerekiyo kim ugrsacak diye yabışıyorumYatamıyorum ki gecede dönmekten fenalık geliyo içime yastığı çeviriyorum 20 kere
Avam he sensin fırfırklima bazen dokunuyor her yere gitsin diye açıyoruz fırfır öyle mi
Sıcaktan demi :/Yatamıyorum ki gecede dönmekten fenalık geliyo içime yastığı çeviriyorum 20 kere
Aynen onlardanSoğuk buharlılardan alabilir o zaman
yoksa sen de mi ablam gibi yapıyorsun
Sıcaktan demi :/
ben dönemiyorum bonus 4 5 hamle yapmam gerekiyo kim ugrsacak diye yabışıyorum
Fır fır deyip geçmeyin çoğğ pahalı. Bende alacaktım alamadımFırfır yok şimdi eskiden vardı eski evde.
Klimada yok doğal esinti inşeallah
hayal ettim yine bir ayak darbesiGenç olucak bide orda bi yerde olsam iterim seni aşşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?