Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tek odada kullanım için avizeye takılanlardan tavsiye ederim nadal hem ayak altında değil hem çarpmıyo kimseye kademeleri oluyo az çok
Ben bunaldığımda bana çarpsın istiyorum ya benim mutfakta odayı ısıtmak mümkün değil sadece bana gelsin istiyorum mutfak 45-50 dereceyi buluyor bazen

Selam kızlar:)
Nego geçen günki saygısız yüzünden mi gitti

Aldın mı alacak mısın canım?
Ben de uygun bişi arıyorum kayınvalidemde odamıza koymalık. Gece çok güzel serin ama gündüz felaket

Sabah baş ağrısı ile uyandım 2 ilaç kesmedi. Limonlu su falan hafifledi bakalım kızın uyursa bende uyurum. Çok sıcak zaten tam uyumalık

Ben bunaldığımda bana çarpsın istiyorum ya benim mutfakta odayı ısıtmak mümkün değil sadece bana gelsin istiyorum mutfak 45-50 dereceyi buluyor bazen

Ya ayarı var işte bu attığım resimdekinin mesela pervane kısımları bi aşağı bakıyodu bi yukarı isteğine göre yani.
Düz olanlarda da hız ayarı var

Biz gece bile çalıştırdık bu hafta kesinlikle boşa gitmez
Eğer alırsan ne aldığını banada haber et bende mutfağa istiyorum her odada klima var ama mutfak tam bir felaket nefes aldırmıyor

Kızlar sepete atmıştım tükenmiş maalesef migros sanal markete bakın 169 tl lik fiyat performans idare edecek bir vantilatördü benim bulduğum. İşinizi görür inşallah

Şimdi tükenince bizde bir buhar Makinesi vardı onu çalıştırdık vallahi evi serinletti şaka gibi Ya

N nnnadal sen direk üzerine doğru üfleyecek bir şey al Adana sıcağı başka türlü geçmez. Bonus un dediği de mantıklı ama Adana da o sadece sıcak havayı döndürüyor evde bizzat şahit oldum.

Media markttan almıştık biz 2 sene önce orda da uygundu o zaman fiyatlar bir bak istersen

Soğuk buharlılardan alabilir o zaman

Ben geldimmm özledim sizi Düğünü yaptık şükür bitti. Bugun temizlik yapıyorum kaç gündür eve bakmadım daha bitmedi işlerim kızı uyuttum bi kahve içip devam edicem bitince yazarım ❤
40 sayfa birikmiş okuyamadım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…