Ben bunaldığımda bana çarpsın istiyorum ya benim mutfakta odayı ısıtmak mümkün değil sadece bana gelsin istiyorum mutfak 45-50 dereceyi buluyor bazenTek odada kullanım için avizeye takılanlardan tavsiye ederim nadal hem ayak altında değil hem çarpmıyo kimseye kademeleri oluyo az çok
Aldın mı alacak mısın canım?Onlar hangisi hiç bilmiyorum ?? ama ben baktım gerçekten çok sıcak olacak bu hafta en azından bir esinti olsun dedim Migros’ta var 170 lira çok birşey de değil. Seneye de kullanırız havalar her yıl artarak sıcak olacak.
Yatakları topladım. Çamaşırlar vardı askıda onları topladım evi toparladım annemlere geldimNegom yok diye salmıyonuz dimi
Selam kızlar:)
Nego geçen günki saygısız yüzünden mi gitti
Aldın mı alacak mısın canım?
Ben de uygun bişi arıyorum kayınvalidemde odamıza koymalık. Gece çok güzel serin ama gündüz felaket
Ben bunaldığımda bana çarpsın istiyorum ya benim mutfakta odayı ısıtmak mümkün değil sadece bana gelsin istiyorum mutfak 45-50 dereceyi buluyor bazen
Sabah baş ağrısı ile uyandım 2 ilaç kesmedi. Limonlu su falan hafifledi bakalım kızın uyursa bende uyurum. Çok sıcak zaten tam uyumalık
Biz gece bile çalıştırdık bu hafta kesinlikle boşa gitmez
Selam kızlar:)
Nego geçen günki saygısız yüzünden mi gitti
Aldın mı alacak mısın canım?
Ben de uygun bişi arıyorum kayınvalidemde odamıza koymalık. Gece çok güzel serin ama gündüz felaket
Eğer alırsan ne aldığını banada haber et bende mutfağa istiyorum her odada klima var ama mutfak tam bir felaket nefes aldırmıyor
Media markttan almıştık biz 2 sene önce orda da uygundu o zaman fiyatlar bir bak istersenKızlar sepete atmıştım tükenmiş maalesefmigros sanal markete bakın 169 tl lik fiyat performans idare edecek bir vantilatördü benim bulduğum. İşinizi görür inşallah
Şimdi tükenince bizde bir buhar Makinesi vardı onu çalıştırdık vallahi evi serinletti şaka gibi Ya
N nnnadal sen direk üzerine doğru üfleyecek bir şey al Adana sıcağı başka türlü geçmez. Bonus un dediği de mantıklı ama Adana da o sadece sıcak havayı döndürüyor evde bizzat şahit oldum.
Baktım yavrum şimdi görsen fiyatları uçmuş minimum 259 tlMedia markttan almıştık biz 2 sene önce orda da uygundu o zaman fiyatlar bir bak istersen
Evet artmış baya biz 150 gibi bi fiyata almıştık sanırımBaktım yavrum şimdi görsen fiyatları uçmuş minimum 259 tl
Soğuk buharlılardan alabilir o zamanKızlar sepete atmıştım tükenmiş maalesefmigros sanal markete bakın 169 tl lik fiyat performans idare edecek bir vantilatördü benim bulduğum. İşinizi görür inşallah
Şimdi tükenince bizde bir buhar Makinesi vardı onu çalıştırdık vallahi evi serinletti şaka gibi Ya
N nnnadal sen direk üzerine doğru üfleyecek bir şey al Adana sıcağı başka türlü geçmez. Bonus un dediği de mantıklı ama Adana da o sadece sıcak havayı döndürüyor evde bizzat şahit oldum.
Su içiyorum ama sıcak tabi çıkıyor vücuddan. Bir de dün stres yaptım ondan da olmış olabilir. Limonlu su hafifletti. :/2 ilaç alma bak fayda da etmiyomuş midene yazık tansiyonun mu yüksek acaba? Susuzlukta ağrı yapıyo
Buz yok dolaptaM Musluk Suyu başını serin tut gece fena oldum buz koyunca hafifledi baş ağrım.
Çekmeceyle koyma başka şeyle koy len ne var dolapta çıkar pişir yer aç buzaSu içiyorum ama sıcak tabi çıkıyor vücuddan. Bir de dün stres yaptım ondan da olmış olabilir. Limonlu su hafifletti. :/
Buz yok dolaptayer kaplıyor diye çıkardım buzlukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?