Düzenli Evimiz & Hayatımız

tamam artik bende buradayim insallah

1 1mirac gözün nasıl oldu, nerdesin
Dun iyice şişmişti canım aşırı sulanıyor içi filan kan doldu gözümun bugün şişliği indi biraz ama acıyor fazla telefona da bakmamaya calisiyorm bi iki gun daha ödevlerden muaf tutar mısın. ay gerçekten sağlık kadar önemlisi yok bi kere daha anladım. Canımın acısından bulaşık bile yıkayasım gelmiyo :///

Öyle canım gerçekten, günün erken saati bu işler yapılınca gün daha bereketli oluyor aslında
En sevdiğim ama bi türlü sabah uyanamadığım:)) bi düzeliyim bende böyle olusturcam düzenimi. Kız da büyüdü artık baba olmadan kahvaltı yapmak istemiyo:)

Onu uyuttum. Hazır uyumuşken biraz başımı koyayım dedim. Gece üçte uyudu sabah altı buçukta uyandı..
Güncelleme tam uzanacağım uyandı
Ağlamak istiyorum yaaa
Benim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba ya

Bu kadar mı olur? Ben de aynı şeyleri düşündüm dün gece.
Rabbim sen affet
Çok sabırsızız galiba

Belcika da yaşıyorum cnm.calismiyorum bana da yaş olarak küçük geliyordu hep gondermem diyordum .ama kardeşi olduktan sonra çok zorlaştı herşey bebege zarar verme peşinde .bide heperaktif bi çocuk enerjisini evde atamıyor okula gitse onun için iyi olur die düşündüm. Ama gitmek istemiyor çünkü okuldaki herkes yabancı dil konuşuyor o anlamıyor ve konuşmuyor die çok zorlanıyor o yüzden gitmek istemiyor. Biz bırakıp eve geliyoruz eşim bir kaç defa onla içeri gitmiş ağlamasın die yanında beklemiş ama öğretmenler beklemeyin zaten gidiceksiniz beklenenin anlamı yok demişler alışır zamanla diyorlar ama bakalım çok zor bi surec

Geçmiş olsun. Kendine iyi bkmaya çalış. Dalin bebek şampuanı ile yıkayınca grçiyor arpacık.

Çoğu yerde benim de var ama çekmece içi için olanlardan almadım hiç, denk gelince alırım
tamam artik bende buradayim insallah
Tekrar hoş geldin o zaman
Önce sağlık canım
En sevdiğim ama bi türlü sabah uyanamadığım:)) bi düzeliyim bende böyle olusturcam düzenimi. Kız da büyüdü artık baba olmadan kahvaltı yapmak istemiyo:)
Olur olur ilerde o da olur
Bu kadar mı olur? Ben de aynı şeyleri düşündüm dün gece.
Rabbim sen affet
Çok sabırsızız galiba
Çok zor ama geçecek kızlar biliyorsunuz siz de

Mesajınızı okurken kendimi gördüm benimde durumum aynıydı Bebeğim ilk 6 ay uyanık olduğu her anı ağlayarak geçirdi diyebilirim susması için kucağımda getirmekten başka çare yoktu. Ya kucakta ya ayakta ya emmede susuyordu. Şimdi tam 1 yaşında gece hala sıkıntısıyız gündüz bir nebze oyalanmaya başladı şükür. Sizin bebeğimiz ne kadarlık?

Evet aynen böyle benimkide 5 bucuk aylık ay 1 yaşına kadar mi bekliycem yaa cokmus kızım da bu kadar zorlanmamıstım ya

Üzülme bunda da vardır bir hayır. Sağlık olsun

Mutfağı temizledm sonunda
Bulaşıkları makineye dizdm çalıştırdm
Ocagı sildim tezgahı domestosladm pişi yapmıştım yağ sıcramıstı
Dolapla tezgah arasındaki fayansları sildim
Çamaşır astım
Evi 2 kere süpürdüüm
Bulasık mkn. boşalttm
Odadaki oyuncakları topladm
Yemek yaptım
Esra erolu izliycem simdi oturup oğlum uyandı çünkü :)

Ben de bulasik makinesini acabildim sonunda
Dolu makinenin düğmesine basmaya durumum olmadı düşün.
Bebiş durmuyur onunla ilgileneyim dedim , yemeği kim yapacak?
Psikopata bağladım yani

Eve yeni geldim çok yorulmuşum yemek yapabilirsm şükür edicem

Dün seccade sandığımı havalandurdım ve seccadelerimi yıkadım evi topraldım
Buşlaşık makinesini boşalttım doldurdum
Seccadeleri astım
Y3mek hazırlığı derkn gün bitti

Bugünd3 ne yaparsam kârdır yarın da evde yokum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…