- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.337
- 598
- 37
Kızım tam iyilesmeden oğlum başladı kuzum. Gece bi uyandım ateşini olceyim dedim 39 çıktıAslında almak niyetim var
Hala aynılar mı canım çocuklardinlen sen boş ver işi
Kendini çok yorma canım sende bugün o zaman ❤
Geçmiş olsun canım.Kızım tam iyilesmeden oğlum başladı kuzum. Gece bi uyandım ateşini olceyim dedim 39 çıktı
tamam artik bende buradayim insallahOhh misss
Eline sağlık canımgüzel sözlerin için teşekkür ederim, kıymet bilen insanların olması beni de motive ediyor
Daha ne yapacaksın, ev toplu olunca iş de az görünüyor göze
E katıl bize sende
Hoş geldin aramıza
Bende tam tersi çok titiz değilim ama çok düzen takıntım var. Bizimle takıl gün gün düzenin olur
Ya ne güzel yorgun olmana rağmen yapmışsın
Günaydın
Düzelttim sorun yok
Gel anlaşalım şimdi kalk işi gücü bitir, sonra minik kuzu uyuyunca onunla sende uyu biraz
Dun iyice şişmişti canım aşırı sulanıyor içi filan kan doldu gözümun
En sevdiğimÖyle canım gerçekten, günün erken saati bu işler yapılınca gün daha bereketli oluyor aslında
Benim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba yaOnu uyuttum. Hazır uyumuşken biraz başımı koyayım dedim. Gece üçte uyudu sabah altı buçukta uyandı..
Güncelleme tam uzanacağım uyandı
Ağlamak istiyorum yaaa
Bu kadar mı olur? Ben de aynı şeyleri düşündüm dün gece.Benim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba ya
Aminn yaa kuzum evet ben normalde de sabırsız bi insanım bideBu kadar mı olur? Ben de aynı şeyleri düşündüm dün gece.
Rabbim sen affet
Çok sabırsızız galiba
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Belcika da yaşıyorum cnm.calismiyorum bana da yaş olarak küçük geliyordu hep gondermem diyordum .ama kardeşi olduktan sonra çok zorlaştı herşey bebege zarar verme peşinde .bide heperaktif bi çocuk enerjisini evde atamıyor okula gitse onun için iyi olur die düşündüm. Ama gitmek istemiyor çünkü okuldaki herkes yabancı dil konuşuyor o anlamıyor ve konuşmuyor die çok zorlanıyor o yüzden gitmek istemiyor. Biz bırakıp eve geliyoruz eşim bir kaç defa onla içeri gitmiş ağlamasın die yanında beklemiş ama öğretmenler beklemeyin zaten gidiceksiniz beklenenin anlamı yok demişler alışır zamanla diyorlar ama bakalım çok zor bi surecAblam yurt disinda yasiyor ,iki yegenimde tam 3 yasinda basladi ve ilk sene yarim gun sonraki seneler tam gun vermisti.. dayimin kizlari ,ablamdan farkli bi ulkedeler onlarinda ayni ablam gibi oldu kindegarden donemleri..
Hangi ulkedesiniz merak ettim ?
Ben trdeyim kizim 3 yasindan beri tam gun anaokuluna gidiyor..dediginiz surecleri yasadik.. ben ona pony aliyordum.. her okul cikisi farkli bi pony veriyordum eline,sonra LoL a basladik,sonra disarda portakal suyu,salrp gibi odullerim oldu.. ilk yarim donem cok cok zordu ,kizimi okulun bahcesinde bekledim,cam kenarinda bekledim .. beni gorsun ,onu birakip gitmedigime dair guveni olsun amacli ,ogretmenleride bize cok yardimci oldu saolsun..ama 2.5 yas kucuk..calisiyormusunuz? 3e tamamlama durumunuz yok mu? Birde geceleri birlikte uyuyun sizi oxler simdi,ozldigi icin hircin davranabilir,Allah size kolaylik versin
Geçmiş olsun. Kendine iyi bkmaya çalış. Dalin bebek şampuanı ile yıkayınca grçiyor arpacık.Göz kapağımda arpacık çıktı yarabbim buaralar herşey beni buluyo. Allahtan hafif düzeyde.Hasta oldum bağışıklığım düştü ondan olabiliyomus veya mikrop, toz vs( çocukluğumdan beri sık sık tekrarlıyo zaten. Buara fazla toza girmemeye çalışıyorum.
Mutfağı temizledim kaç gündür ocak silinmemisti sildim
Tezgahı ozonladım.
Oğlumu yıkadık
Simdi evi süpürücem.
Bugün mutfakta yemek yada tatlı türü birseyler yaparak vakit gecirmek istiyorm hem kafam dağılır hemde yeriz. 40 kiloya düşmüşüm çöktüm resmen kendime bakamiyorm hic(
Aaa çok tşkr ederim canım dalin vardı evde yikarimGeçmiş olsun. Kendine iyi bkmaya çalış. Dalin bebek şampuanı ile yıkayınca grçiyor arpacık.
Çoğu yerde benim de var ama çekmece içi için olanlardan almadım hiç, denk gelince alırımTavsiye ederim, ben biraz organizatör konusunda takıntılı bir insanım, buzdolabı içi, çekmeceler, mutfak dolapları falan hep onlarla doluGerçekten her şey çok düzenli oluyor altlarını sileceğim zaman tek tek kaldırmıyorum mesela tek seferde kalkmış oluyorlar
Tekrar hoş geldin o zamantamam artik bende buradayim insallah
Önce sağlık canımDun iyice şişmişti canım aşırı sulanıyor içi filan kan doldu gözümunbugün şişliği indi biraz ama acıyor fazla telefona da bakmamaya calisiyorm bi iki gun daha ödevlerden muaf tutar mısın. ay gerçekten sağlık kadar önemlisi yok bi kere daha anladım. Canımın acısından bulaşık bile yıkayasım gelmiyo :///
Olur olur ilerde o da olurEn sevdiğimama bi türlü sabah uyanamadığım:)) bi düzeliyim bende böyle olusturcam düzenimi. Kız da büyüdü artık baba olmadan kahvaltı yapmak istemiyo:)
Benim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba ya
Çok zor ama geçecek kızlar biliyorsunuz siz deBu kadar mı olur? Ben de aynı şeyleri düşündüm dün gece.
Rabbim sen affet
Çok sabırsızız galiba
Mesajınızı okurken kendimi gördüm benimde durumum aynıydı Bebeğim ilk 6 ay uyanık olduğu her anı ağlayarak geçirdi diyebilirim susması için kucağımda getirmekten başka çare yoktu. Ya kucakta ya ayakta ya emmede susuyordu. Şimdi tam 1 yaşında gece hala sıkıntısıyız gündüz bir nebze oyalanmaya başladı şükür. Sizin bebeğimiz ne kadarlık?Benim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba ya
Evet aynen böyle benimkide 5 bucuk aylıkMesajınızı okurken kendimi gördüm benimde durumum aynıydı Bebeğim ilk 6 ay uyanık olduğu her anı ağlayarak geçirdi diyebilirim susması için kucağımda getirmekten başka çare yoktu. Ya kucakta ya ayakta ya emmede susuyordu. Şimdi tam 1 yaşında gece hala sıkıntısıyız gündüz bir nebze oyalanmaya başladı şükür. Sizin bebeğimiz ne kadarlık?
Yok valla benim çekmecelerin içinde bomba patlamış gibi hepçekmece organizatörü kullanıyor musunuz kızlar, ben iç çamaşırlarımda bile kullanıyorum valla çok seviyorum düzenli görüntüsünü
Üzülme bunda da vardır bir hayır. Sağlık olsunİyi aksamlar arkadaslar bulasik makinemi bozdumm
Oncenasil bozdugumu anlatayim sonra
Aspiratorun tellerini elimde yikamama ragmen icime sinmedi ,du makineye atayim dedim..makineye atmadan iki telede elde yikamalik bulasik deterjani doktum sonra 70 dereceye ayarladim 105 dk yikamasi gerekti.. sanirim cok kopurdu , makineden tuhaf diiiiit diye ses gelince ,70 dereceden 15 dakikalik soguk su kismina gecirdim ordada 32 dakikaya ayarladi kendini ama kac 32 tekrar edip duruyo.. gece cocuklar uyuyunca icindeki kopugu ve az miktardaki suyu sungerle legene aktarip temizledim.. pervane iclerini cikarip muslukta yikadim takip tekrar calistirdim yine diiiit diye motor sesi var ama calisma yok..benim.gibi yapan varsa evde nasil cozum buldunuz yoksa servislik mi olmus ?
Makine mi eskidi yoksa 11 yillik evliyim.. makine markasi bosch , 8 yillik evliykende ilk servis cagirdik ici kirec tutmus demislerdi..5 yil sonra yine kirec baglar yine geliriz demislerdi..5 yila kalmadan bozdum makineyi
Ben de bulasik makinesini acabildim sonundaMutfağı temizledm sonunda
Bulaşıkları makineye dizdm çalıştırdm
Ocagı sildim tezgahı domestosladm pişi yapmıştım yağ sıcramıstı
Dolapla tezgah arasındaki fayansları sildim
Çamaşır astım
Evi 2 kere süpürdüüm
Bulasık mkn. boşalttm
Odadaki oyuncakları topladm
Yemek yaptım
Esra erolu izliycem simdi oturup oğlum uyandı çünkü :)
31 Ekim Ödevi
Süpürgelikleri silmek
En az bir çekmece düzenlemek
Saatlerin tozunu almak
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?