- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.337
- 598
- 37
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunCok gecmis olsun yaa
Atesli hastaliklari hic sevmiyorum kizimin atesi gectigimiz nisan ayinda 41 le acile zor yetistirdim.evde ne yaptiysam dusuremedim..meger beyaz kuresi yukselmis yani erken lösemi tanisi konuldu vee cok yogun bi antibiyotik tedavisi gordu kizim , okuldan aldik hemen ,hala bacaklarinda igne izleri duruyo.. insallah tekrarlamaxz
Cocuklarinizin bagisikligini kuvvetlendirin,vitaminlerini aksatmayin size tavsiyem bunlar ve atesi dusuremezseniz acile gitmeye usenmeyin
Allah şifa versin ikisine de nego eşin hastalığı da çok zor oluyor en ufak bir şeyi abartıyor benimki oyyEşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Dünün maddeleri hak getire. Bugün de hasta bakmaya devam.
Eşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Bugün ya da yarın alışveriş yapacağız tatlım. Alışverişten sonra düzenlerim.1 Kasım Ödevi
Kullanmadığımız bir köşede dursun bir gün lazım olur dediğimiz en az bir eşya, giysi vs elden çıkarmak
Kiler dolabı varsa düzenlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Abartmak tanımı az kalır onaAllah şifa versin ikisine de nego eşin hastalığı da çok zor oluyor en ufak bir şeyi abartıyor benimki oyy
Eşim daha iyi gibi ateşi yok en azından, oğlum aynı boğazım çok ağrıyor diyorÇok geçmiş olsun canım.
Boşver işi gücü. Hasta bakmak zaten yorucu bir iş.
Hele ki hasta koca olursa
Peki şimdi nasıllar?
Daha düzelmediler mi?Çok üzüldüm çok geçmiş olsunşimdi nasıl kızınız?
Biraz daha iyi. Bu gece bekledik ama önceki kadar ateşi çıkmadı çok şükür. Bugün tekrar hastaneye götürcem zaten.
Sitedeler ama buraya gelmiyorlar
Bayagidir sitede yorum yaptığını da görmedim. Belki de ben denk gelmedimSitedeler ama buraya gelmiyorlar
İyidir inşaallahBayagidir sitede yorum yaptığını da görmedim. Belki de ben denk gelmedim
Canım kızda şimdi de öksürük başladı. Oğlumu da antibiyotik başladı ama yine de bugün hastaneye götürcem randevu aldım.Daha düzelmediler mi?
Ne kadar da ihtiyacım olan bir ödev1 Kasım Ödevi
Kullanmadığımız bir köşede dursun bir gün lazım olur dediğimiz en az bir eşya, giysi vs elden çıkarmak
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
kolaymis1 Kasım Ödevi
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Aynı canım senin gibi hastalarla uğraşıyorumNe kadar da ihtiyacım olan bir ödev
Bugün hastaneye gitcez negom. Enerjim kalırsa yapayım inşAllah.
Günaydın nasılsın
Çok geçmiş olsun canım yaEşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Çok geçmiş olsunnCanım kızda şimdi de öksürük başladı. Oğlumu da antibiyotik başladı ama yine de bugün hastaneye götürcem randevu aldım.
Aynen ya .biz genelde yemek topiğindeyiz yazsak iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?