Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de bulasik makinesini acabildim sonunda
Dolu makinenin düğmesine basmaya durumum olmadı düşün.
Bebiş durmuyur onunla ilgileneyim dedim , yemeği kim yapacak?
Psikopata bağladım yani
Ayy dimi yaa bende 2 gundur gidip çalıştıramadım makineyi evde 1 tane bardak kalmadı bitanesini yıkayip yikayip içtikk ay nolcak bu halimiz:)))

bugünki ilk ödevimi yapmis bulunmaktayim
ayrica salonumu diplice temizledim
butun evi supurdum sildim tozlarini aldim
cocuklar duvara suluboyayla sanat calismasi yapmis onu silmeye calistim daha berbat oldu
yeter bu kadar

31 Ekim yapılacaklar

Çocuk odası halısı silinecek
Yatak odası ardiyesi düzenlenecek
Buzdolabı içi silinecek
Ütü yapılacak
Yemek yapılacak
Hastalar nazlanacak
Sabah bulaşık makinesini boşalttım sabahkileri koydum bulaşık makinesini dışardan sildim mutfağı süpürdüm fırın ve mikrodalgayı üstten temizledim. Şimdik negom sabah evden çıkana kadar (saat 9) bunları yaptım bugün gündüz annem eve geldi yemeği ona paslarım çocuk odamda halı yok odalar minnak biraz. Ütü de yarına kısmetse. Bu arada cidden bana çok faydan oldu eşim elinden bez düşmüyor diyor

Bulaşık makinesini boşalttım şimdi
Yarına yemek yaptım gerçi bugün oldu artık :)
Mantı açtım elimde 12 de başladım açmaya
Yarın nöbetçiyim yemek hazır olmalı sabah yapmaya vaktim yok çünkü

Dayimin kizlarida belcikada tesadufe bak ailen veya k.validen sana yardimci olack birileri yokmu..yani en azindan buyuk cocugunu oyalasin ,kucuge yaklastirmasin..
Simdik hatani soyliyim buyugu anaokuluna sen hamileyken gonderecektin ,sevdirecektin..kucuk dogduktan sonra degil..simdi soyle dusunuyor " o geldi beni buraya attilar " suclu kardesni goruyor..yada bu kadar sık kardes arasi olmayacakti her neyse..

Size dusen gorev buyuk eve gelince kucugun sadece temel ihtiyaclari emzirme ,bez alma vs disinda kesinlikle kucaginiza almayin,sevmeyin ki kisksnmasin daha cok, okulu sevdirin ,odulleriniz olsun.. eve gelince buyukld daha cok vakit gecirin.. belcikafa resmi olarak 2 dil var..siz hangi bolgedeyseniz ,o dili evde konusmaya baslayin simdiden ki okulda zorlanmasin..ogretmenlerinden okulda en cok hangi cumleleri kurduklarina dair bilgi alin.. evde bunlari ogrensin ilk.. yani cocugunuza her acidan destek saglayin..
Siz konusabiliyormusunuz peki? Hayirsa elinize bir sozluk alin okulda en cok wc,yemek,uyumak,oyuncak gibi akliniza gelen kelimeri cocugunuza ezberlettirin okula daha cabuk isinir boylece..kesinlikle kisitlamalar,cezalar vermeyin zor bi surec.s urekli onu sevdiginizi soyleyin,sevdiginizi hissettirin,buyudun abi/abla oldun falan pohpohlayip gonderin

Bu donemlerden gectim ben anliyorum seni .. yalniz ben oglana 3 aylik hamileyken kizimi tam gun verdim.. benim kizimda hiperdir 2-2.5 yaslarinda evin supurgeliklerini sokerdi,yeni tip kalorifer petegini soker atardi..kizimin cocuklugu pek fenaydi kisaca ( uz oldugunu sonradan anladik) ,,,hamilelikteyken bile vermisken zorlandik..kizim evdeki rahat ortami aradi okulda,okulda bi duzen displin var,h ersey saatli sonucta.. ogretmenine cok diklendi,baya horoz gibi dikleniyo yanii neyseki simdi o hallarinden eser kalmadi

Bende yazayim mutfak ve banyoyu hallettim.. utum varr bide su oyuncaklardan gina geldi.. birazi cope birazi kucuk grlenler valizine diger geriside biriktirdigim plastik salca kavanozlarina gruplandircam..vallaha su daginikliga fenalik gecircem vee hepsini cope atasim vaar
Gruplanfirdiklarimi saklicam biraz ozlesinler bakayim

Besiginin icine 1-2 gun boyunca ustunden cikarmadigin tisort,atlet vs koyarsan uyanmaz sık sık.. karnini iyi doyuruyosun dimi,belki gazi vardir en nihayetinde cocuklarin bebiklik surecleri cok daha zor Allah kolaylik versin

Kızım tam iyilesmeden oğlum başladı kuzum. Gece bi uyandım ateşini olceyim dedim 39 çıktı
Cok gecmis olsun yaa

Atesli hastaliklari hic sevmiyorum kizimin atesi gectigimiz nisan ayinda 41 le acile zor yetistirdim.evde ne yaptiysam dusuremedim..meger beyaz kuresi yukselmis yani erken lösemi tanisi konuldu vee cok yogun bi antibiyotik tedavisi gordu kizim , okuldan aldik hemen ,hala bacaklarinda igne izleri duruyo.. insallah tekrarlamaxz

Cocuklarinizin bagisikligini kuvvetlendirin,vitaminlerini aksatmayin size tavsiyem bunlar ve atesi dusuremezseniz acile gitmeye usenmeyin

Gecicek kizlar sabirli olun kizim dogdugunda ikimiz birden aglardik cunku ben artik susturamiyordum..o aglarr ben aglarr zo r zamanlar ama geciyor . Simdi 5 yasinda seneye ilkokul saka gibi..

Ellerine sağlık canım, mis gibi evde oturmak da ayrı huzur
Eline sağlık canım yoğunsun anlaşılan bugünlerde
Kızlar evinizde ne tür çaydanlık kullanıyosunuz porselen mi granit mi emaye mi. Benim ki eski model ucuz bise değiştirip güzel bişey aliyim diyorum da
Canım çelik var birde günlük alt emaye üst kısmı porselen olan var
bugünki ilk ödevimi yapmis bulunmaktayim
ayrica salonumu diplice temizledim
butun evi supurdum sildim tozlarini aldim
cocuklar duvara suluboyayla sanat calismasi yapmis onu silmeye calistim daha berbat oldu
yeter bu kadar
Ohh mis gibi temizlik kokusu geldi
Cifle ve bulaşık makinesi parlatıcısı ile silmeyi denedin mi duvarı?
Eline sağlık canım
Vuuu o saatte mantı maşaallah
Çok güzel yazmışsın
Negohatun ben odevle senin yapacaklarini karistirmisim yaa amann gece uykusuzlugu boyle bisi iste.. yanlis anlamak bol miktarda mevcut
Ah uykusuzluk
At gitsin sonra kullanırım belki dediğin ne varsa

Günaydınn
Dün eve gittim çekmecelerim düzenliydi, süpürgelikleri sildik eşimde yardım etti sağolsunn, saat 1 adet büyük duvarda 1 adette dekor olarak var onlarında tozunu aldım, hızımı alamadım tüm evin tozunu aldım
Mutfakta yemek yaptıktan sonra tüüm tezgahı ocağı sildim, yine hızımı alamayıp tüm mutfak dolaplarınıda sildim dış kısımlarını, başka da bişey yapmadım

denemistim siliyim bugun bari

Besiginin icine 1-2 gun boyunca ustunden cikarmadigin tisort,atlet vs koyarsan uyanmaz sık sık.. karnini iyi doyuruyosun dimi,belki gazi vardir en nihayetinde cocuklarin bebiklik surecleri cok daha zor Allah kolaylik versin
Yaşına girdi. Gaz olur mu ki?
Dişten diye düşünüyorum ama huyu böyle galiba. Sese karşı çok duyarlı. Uyumadığı zaman da böyle.

Rabbim şifa versin canım.
Şimdi nasıl peki?

Gecicek kizlar sabirli olun kizim dogdugunda ikimiz birden aglardik cunku ben artik susturamiyordum..o aglarr ben aglarr zo r zamanlar ama geciyor . Simdi 5 yasinda seneye ilkokul saka gibi..
Büyük kızımdaki halimi anlattın
aradan 5 sene geçti değişen bir şey yok. Şimdi küçükle ağlıyorum

Ooo sen çok hamarat çıktın maşaallah
Günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…