Ayy dimi yaa bende 2 gundur gidip çalıştıramadım makineyi evde 1 tane bardak kalmadı bitanesini yıkayip yikayip içtikkBen de bulasik makinesini acabildim sonunda
Dolu makinenin düğmesine basmaya durumum olmadı düşün.
Bebiş durmuyur onunla ilgileneyim dedim , yemeği kim yapacak?
Psikopata bağladım yani
Sabah bulaşık makinesini boşalttım sabahkileri koydum bulaşık makinesini dışardan sildim mutfağı süpürdüm fırın ve mikrodalgayı üstten temizledim. Şimdik negom sabah evden çıkana kadar (saat 9) bunları yaptım bugün gündüz annem eve geldi yemeği ona paslarım çocuk odamda halı yok odalar minnak biraz. Ütü de yarına kısmetse. Bu arada cidden bana çok faydan oldu eşim elinden bez düşmüyor diyor31 Ekim yapılacaklar
Çocuk odası halısı silinecek
Yatak odası ardiyesi düzenlenecek
Buzdolabı içi silinecek
Ütü yapılacak
Yemek yapılacak
Hastalar nazlanacak
Belcika da yaşıyorum cnm.calismiyorum bana da yaş olarak küçük geliyordu hep gondermem diyordum .ama kardeşi olduktan sonra çok zorlaştı herşey bebege zarar verme peşinde .bide heperaktif bi çocuk enerjisini evde atamıyor okula gitse onun için iyi olur die düşündüm. Ama gitmek istemiyor çünkü okuldaki herkes yabancı dil konuşuyor o anlamıyor ve konuşmuyor die çok zorlanıyor o yüzden gitmek istemiyor. Biz bırakıp eve geliyoruz eşim bir kaç defa onla içeri gitmiş ağlamasın die yanında beklemiş ama öğretmenler beklemeyin zaten gidiceksiniz beklenenin anlamı yok demişler alışır zamanla diyorlar ama bakalım çok zor bi surec
Uykusuzluktan kafayı sıyırmak üzereyim.
Üzerini örterken yorganin hafif sesine uyanan başka bir bebek var mı çok merak ediyorum.
Bir insan evladı sese nasıl bu kadar duyarlı olur yaaa?
Hadi uyandın niye tekrar uymazsın be çocuk?
Kafamda deli sorular
Cok gecmis olsun yaaKızım tam iyilesmeden oğlum başladı kuzum. Gece bi uyandım ateşini olceyim dedim 39 çıktı
Gecicek kizlar sabirli olunBenim oğlum gece uyuyo en azından göğsümde bile olsa uyuyo ama uyanıkken hicbi sekilde durmuyo ya öyle bağırıyo aglıyo bende cok yoruldum artık hele iki dk kucağımdan bıraksam tövbeler tövbesiiii. ne kızımla ilgilenebiliyorm ne kendimle ne yemek yiyip su içebiliyorum afedersin wcye gitsem kıyamet kopuyo. valla bazen pisman oluyorum dun gece 1 saat ağladım kötü hissediyorum kendimi. Kimseden yardım da istemiycem biliyosun. Ne biliyim bana göre değilmis bazi seyler galiba ya
Ellerine sağlık canım, mis gibi evde oturmak da ayrı huzurMutfağı temizledm sonunda
Bulaşıkları makineye dizdm çalıştırdm
Ocagı sildim tezgahı domestosladm pişi yapmıştım yağ sıcramıstı
Dolapla tezgah arasındaki fayansları sildim
Çamaşır astım
Evi 2 kere süpürdüüm
Bulasık mkn. boşalttm
Odadaki oyuncakları topladm
Yemek yaptım
Esra erolu izliycem simdi oturup oğlum uyandı çünkü :)
Eline sağlık canımEve yeni geldim çok yorulmuşum yemek yapabilirsm şükür edicem
Dün seccade sandığımı havalandurdım ve seccadelerimi yıkadım evi topraldım
Buşlaşık makinesini boşalttım doldurdum
Seccadeleri astım
Y3mek hazırlığı derkn gün bitti
Bugünd3 ne yaparsam kârdır yarın da evde yokum çünkü
Canım çelik var birde günlük alt emaye üst kısmı porselen olan varKızlar evinizde ne tür çaydanlık kullanıyosunuz porselen mi granit mi emaye mi. Benim ki eski model ucuz bisedeğiştirip güzel bişey aliyim diyorum da
Ohh mis gibi temizlik kokusu geldibugünki ilk ödevimi yapmis bulunmaktayim
ayrica salonumu diplice temizledim
butun evi supurdum sildim tozlarini aldim
cocuklar duvara suluboyayla sanat calismasi yapmis onu silmeye calistim daha berbat oldu
yeter bu kadar
Eline sağlık canımSabah bulaşık makinesini boşalttım sabahkileri koydum bulaşık makinesini dışardan sildim mutfağı süpürdüm fırın ve mikrodalgayı üstten temizledim. Şimdik negom sabah evden çıkana kadar (saat 9) bunları yaptım bugün gündüz annem eve geldi yemeği ona paslarım çocuk odamda halı yok odalar minnak biraz. Ütü de yarına kısmetse. Bu arada cidden bana çok faydan oldu eşim elinden bez düşmüyor diyor
Vuuu o saatte mantı maşaallahBulaşık makinesini boşalttım şimdi
Yarına yemek yaptım gerçi bugün oldu artık :)
Mantı açtım elimde 12 de başladım açmaya
Yarın nöbetçiyim yemek hazır olmalı sabah yapmaya vaktim yok çünkü
Çok güzel yazmışsınDayimin kizlarida belcikada tesadufe bakailen veya k.validen sana yardimci olack birileri yokmu..yani en azindan buyuk cocugunu oyalasin ,kucuge yaklastirmasin..
Simdik hatani soyliyim buyugu anaokuluna sen hamileyken gonderecektin ,sevdirecektin..kucuk dogduktan sonra degil..simdi soyle dusunuyor " o geldi beni buraya attilar " suclu kardesni goruyor..yada bu kadar sık kardes arasi olmayacakti her neyse..
Size dusen gorev buyuk eve gelince kucugun sadece temel ihtiyaclari emzirme ,bez alma vs disinda kesinlikle kucaginiza almayin,sevmeyin ki kisksnmasin daha cok, okulu sevdirin ,odulleriniz olsun.. eve gelince buyukld daha cok vakit gecirin.. belcikafa resmi olarak 2 dil var..siz hangi bolgedeyseniz ,o dili evde konusmaya baslayin simdiden ki okulda zorlanmasin..ogretmenlerinden okulda en cok hangi cumleleri kurduklarina dair bilgi alin.. evde bunlari ogrensin ilk.. yani cocugunuza her acidan destek saglayin..
Siz konusabiliyormusunuz peki? Hayirsa elinize bir sozluk alin okulda en cok wc,yemek,uyumak,oyuncak gibi akliniza gelen kelimeri cocugunuza ezberlettirin okula daha cabuk isinir boylece..kesinlikle kisitlamalar,cezalar vermeyin zor bi surec.s urekli onu sevdiginizi soyleyin,sevdiginizi hissettirin,buyudun abi/abla oldun falan pohpohlayip gonderin
Bu donemlerden gectim ben anliyorum seni .. yalniz ben oglana 3 aylik hamileyken kizimi tam gun verdim.. benim kizimda hiperdir 2-2.5 yaslarinda evin supurgeliklerini sokerdi,yeni tip kalorifer petegini soker atardi..kizimin cocuklugu pek fenaydi kisaca ( uz oldugunu sonradan anladik) ,,,hamilelikteyken bile vermisken zorlandik..kizim evdeki rahat ortami aradi okulda,okulda bi duzen displin var,h ersey saatli sonucta.. ogretmenine cok diklendi,baya horoz gibi dikleniyo yanii neyseki simdi o hallarinden eser kalmadi
Ah uykusuzlukNegohatun ben odevle senin yapacaklarini karistirmisim yaa amann gece uykusuzlugu boyle bisi iste.. yanlis anlamak bol miktarda mevcut
At gitsin sonra kullanırım belki dediğin ne varsaBende yazayimmutfak ve banyoyu hallettim.. utum varr bide su oyuncaklardan gina geldi.. birazi cope birazi kucuk grlenler valizine diger geriside biriktirdigim plastik salca kavanozlarina gruplandircam..vallaha su daginikliga fenalik gecircem vee hepsini cope atasim vaar
Gruplanfirdiklarimi saklicam biraz ozlesinler bakayim
denemistim siliyim bugun bariEllerine sağlık canım, mis gibi evde oturmak da ayrı huzur
Eline sağlık canımyoğunsun anlaşılan bugünlerde
Canım çelik var birde günlük alt emaye üst kısmı porselen olan var
Ohh mis gibi temizlik kokusu geldi
Cifle ve bulaşık makinesi parlatıcısı ile silmeyi denedin mi duvarı?
Eline sağlık canım
Vuuu o saatte mantı maşaallah
Çok güzel yazmışsın
Ah uykusuzluk
At gitsin sonra kullanırım belki dediğin ne varsa
Yaşına girdi. Gaz olur mu ki?Besiginin icine 1-2 gun boyunca ustunden cikarmadigin tisort,atlet vs koyarsan uyanmaz sık sık.. karnini iyi doyuruyosun dimi,belki gazi vardir en nihayetinde cocuklarin bebiklik surecleri cok daha zor Allah kolaylik versin
Rabbim şifa versin canım.Cok gecmis olsun yaa
Atesli hastaliklari hic sevmiyorum kizimin atesi gectigimiz nisan ayinda 41 le acile zor yetistirdim.evde ne yaptiysam dusuremedim..meger beyaz kuresi yukselmis yani erken lösemi tanisi konuldu vee cok yogun bi antibiyotik tedavisi gordu kizim , okuldan aldik hemen ,hala bacaklarinda igne izleri duruyo.. insallah tekrarlamaxz
Cocuklarinizin bagisikligini kuvvetlendirin,vitaminlerini aksatmayin size tavsiyem bunlar ve atesi dusuremezseniz acile gitmeye usenmeyin
ÇelikKızlar evinizde ne tür çaydanlık kullanıyosunuz porselen mi granit mi emaye mi. Benim ki eski model ucuz bisedeğiştirip güzel bişey aliyim diyorum da
Büyük kızımdaki halimi anlattınGecicek kizlar sabirli olunkizim dogdugunda ikimiz birden aglardik cunku ben artik susturamiyordum..o aglarr ben aglarr zo r zamanlar ama geciyor . Simdi 5 yasinda seneye ilkokul saka gibi..
Ooo sen çok hamarat çıktın maşaallahGünaydınn
Dün eve gittim çekmecelerim düzenliydi, süpürgelikleri sildik eşimde yardım etti sağolsunn, saat 1 adet büyük duvarda 1 adette dekor olarak var onlarında tozunu aldım, hızımı alamadım tüm evin tozunu aldım
Mutfakta yemek yaptıktan sonra tüüm tezgahı ocağı sildim, yine hızımı alamayıp tüm mutfak dolaplarınıda sildim dış kısımlarını, başka da bişey yapmadım
GünaydınnnnGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?