- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
hayal ettim yine bir ayak darbesi
Nerde yanlış yaptın gri bile olmadı kadın@Negooben iş yapmaya kalkıyorum ☻
3 4 hafta kv kalmican demiiiiEşim bey geç gelecek bugün inş yani. Akşam üstü temizlik yaparım ev fena. Yarına da temiz kalır. Pazartesi üstten yapar çıkarım. En az 3 hafta belki 4 hafta yokum evde.
nasil zevkle söylüyo heleBende düşme sesini
Allah korusun Rabbim bana merhamet etsin. Yok kız anama gidiyom. Boya badana işleri varmış3 4 hafta kv kalmican demiiii
nasil zevkle söylüyo hele
3 4 hafta kv kalmican demiiii
Yaa hahahah dalıyorum ben o zaman
Yaaa düşündükçe aklıma yeni şeyler geliyor kapıyı sil cami silmutfaktan başla kirli yerler ne varsa sil düzenle sonrasini da oda oda yaparsin.
Negoyu gri görmeye icim elvermez o yüzden☻Nerde yanlış yaptın gri bile olmadı kadın
Zaten yarın öğleden sonra gelecekler banyo ve tuvaleti o zamana biraktimSüpürüp sil koltuk altları falan.
Cam önleri kanatları silinebilir
Banyo tuvalet temizlersin
Bugünden işi bitirirsen yarın ikramlara vakit kalır.
Ha akşamdan tatlı olabilir dinlenir hem dolapta
Bebek pudrası döküyolar karınca çıkan yere lavanta yağı damlatıyorum ben bi müddet gelmiyolarZaten yarın öğleden sonra gelecekler banyo ve tuvaleti o zamana biraktim
Salonun koltuklarını altı temiz yeni temizlendi
Ama evim bahçe kati olduu için karınca var
Ve eski bir ev olduğu için de asiri gereksiz dolap var onlar silinecek
Ne denediysem olmadi ilacim var sıkıyorum da mutfakta kullanmak istemiyorum yine de mecbur kullanacagim galibaBebek pudrası döküyolar karınca çıkan yere lavanta yağı damlatıyorum ben bi müddet gelmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?