Fayda ediyor demek ki canım çok şükürŞükür canım yani ilk defa takıldı elhamdulillah en son 4 buçuk gibi yemişti kusmadı daha uyuyor gerçi bi önceki kusmalarında uykudan uyanıp kustu çocuk birazdan doktor bakar çıkarız inşallah tabi o zamana tekrar kusmazsa inşallah
İnşallah canım rota testi çıkmamış daha ama çıkarsa da tedavi değişmez dedi doktor rotanın belirli bir tedavisi yok bizim yapabileceğimiz tek şey sıvı kaybının önüne geçmek dün akşamdan beri serum alıyor zaten dediFayda ediyor demek ki canım çok şükür
Biraz iyi olmasına sevindim canım, kıyamam yavrucağaEve geldik kızlar 4 buçuktan sonra yediklerini kusmadı şükür çok yorgunum banyo yaptım yatacağım biraz
Allah razı olsun canım inşallah toparlanır artıkBiraz iyi olmasına sevindim canım, kıyamam yavrucağa
Çok geçmiş olsun canım tühNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Yarın da sehir dişina gitcem arkadasin düğününe bikac gün yokum. Yani bi süre daha giremem. Haber vereyim dedim.
gecmis olsun civcivNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Yarın da sehir dişina gitcem arkadasin düğününe bikac gün yokum. Yani bi süre daha giremem. Haber vereyim dedim.
Kuzum çok geçmiş olsun, Rabbim esirgemişNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Çok geçmiş olsun buna da şükür canlarına birşey olmamışNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemen iyi olur inşallahAllah razı olsun canım inşallah toparlanır artık
Çok geçmiş olsun canım şükür kimseye bişey olmamışNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Ah canım gelmiş geçmiş olsun şükür canlarına bir şey olmamışNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Allah razı olsun canım şükür daha kusmadı halsizlik ishal uyku hali devam ediyor hala da en azından artık bir şeyler yedirebiliyorumÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemen iyi olur inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunNego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Hayırlı bayramlarHerkese hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlar canımHerkese hayırlı bayramlar
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür ki birşeyleri yokmus Allah korumuş.Nego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
Nego canim kusura bakma giremiyorum hic ya bu aralar valla basimizdan dert eksik olmuyo. Bikac gun önce annemler kaza yapti karsi taraf cok hizli gelip annemlerin arabasinin üstünden takla atti cok sukur Rabbime burunlari bile kanamadan ciktilar araba pert oldu ama. Onun şoku yetti bize anca kendime geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?