Herkese tek tek kahvaltı hazırladım
Nevresimleri değiştirdim yatakları jillet yaptım
Makineye çamaşır attım
Yıkanan misafir pikelerini katladım kaldırdım
Büyüğü camiye, küçüğü okula götürdüm geldim
CansınM Musluk Suyu bu aralar aslan burcu kardeşlerimizin börtdeyleri oluyor aklıma geldin
tesekkur ederim negomÇok geçmiş olsun loram
Allah şifa versin canım hemen toparlarsın insallahİnşallah canım evimi kızımı özledim
Kesinlikle öyle canım kızım kaç gün süründü
Daha iyiyim canım ishal devam ediyor dünya kadar serum ilaç derken midemi ağrıttı bulantım geçti sayılır şükür
Negom ve kızlarcım selamlar26 temmuz ödevi
Çamaşır katlamak
Buzdolabı temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Canım ya sana da geçmiş olsun en azından alerji için ilaç filan alsaydınNegom ve kızlarcım selamlar
Evime geldim ama günlerdir kendime gelemedim alerji bi taraftan halsizlik ishal bi taraftan
Çamaşır ödevini mecburen almam lazım eşime işe gidecek kıyafet kalmadı
U UcanSupurge Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşip çıkarsın dua edelim
Ben de hastaneye gitmemek için inat ediyorum.
Uyanınca düzelttim basganımmmmmBu mesajı okuyanlar yatakları jiilet gibi düzeltsin hadiiii
Yaptım diye bildirim bekliyorum
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Aldım canım da benimki aslında bahar alerjisiydi ama bence işin rengi değiştiCanım ya sana da geçmiş olsun en azından alerji için ilaç filan alsaydın
Canım mercimek köftesi istedi şimdi kalkıp yapıcam vallaKahvaltı yaptık toplıycam şimdi bi taraftan da mercimek koyucam pişsin köfte yapıcam
Yiğenim kurana geçti ona ufak bi tören yapıyoruz oraya götürücem inşallah.
Bide çıkıp hediye bakıcam
Ben hayırlı bi iş için yapıyorumCanım mercimek köftesi istedi şimdi kalkıp yapıcam valla
Benim çocuklar çok seviyor 2 günde 1 yapıyoruz ben bıktım artıkCanım mercimek köftesi istedi şimdi kalkıp yapıcam valla
Yaptır canım ama meşakkatli bir şey o kuzenim kızına yaptırmıştı köye her gittiklerinde alerji oluyordu çocuk sırtına bir sürü alerji yapabilecek şeyler enjekte etmişler hangisinin yeri kabarırsa ordan anlaşılıyormuş bizimkinin tüy ve tüylü hayvanlara alerjisi varmış demek köye gidince de kedi köpek her şeyle oynadığı için alerji oluyormuş demek çocukAldım canım da benimki aslında bahar alerjisiydi ama bence işin rengi değişti
Benim ayrıntılı bi alerji testi yaptırmam yeni ilaç almam lazım. Biraz kendime geleyim test için yer araştıracağım.
köydeydim şebeke yoktu canım, başka zamana inşallahHadi kahve içelim ben bugün hiç içmedimBonus JES Ayla- @golgefeslegeni Aktif Lora Nego C Capanin Gururu Teyom @kk birinci noteri @terliksuu U UcanSupurge
Bende midemin hayrına yaptım vallaBen hayırlı bi iş için yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?