Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın herkes hasta bu aralar. Ablamlarda öyle cocuklar hastaydı kendine bulaştıYok canım kızım Burda başladı kusması ertesi gün kusmadı düzeliyor dedik yola çıktık akşama devam etti kusması bi durdu bi devam etti iyileşiyor sandık oysa orda da iki defa acile götürdük baktık düzelmiyor döndük Erzurum’a bi gece hastanede yattı tam toparlanıyor derken bende başladı ishal kusma dünden beri hastanedeyim covid testi bile yaptılar negatif çıktı şükür kusmam durdu midem çok ağrıyor ilaçlardan serumlardan zannedersem ishalim de kesilmedi daha
Kahvaltı yaptım şimdi kalkıyorumBu mesajı okuyanlar yatakları jiilet gibi düzeltsin hadiiii
Yaptım diye bildirim bekliyorum
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
Lora sizde de mi başladı hastalık çok geçmiş olsungünaydınancak uyanabildim görevleri aldim hemen kız hasta gece ateşlendi yordu baya o uyurken hızlıca yapayım biseyler
tesekkur ederim canim. galiba yaLora sizde de mi başladı hastalık çok geçmiş olsun
İnşallah canım evimi kızımı özledimEvde olsan su kaybından ayakta duramazdın orda olman iyi inşallah çabuk çıkarsın
Kesinlikle öyle canım kızım kaç gün süründüİyice toparlanırsın olsun canım,evde daha uzun sürerdi iyileşmen
Daha iyiyim canım ishal devam ediyor dünya kadar serum ilaç derken midemi ağrıttı bulantım geçti sayılır şükürÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın herkes hasta bu aralar. Ablamlarda öyle cocuklar hastaydı kendine bulaştı
Bunu yazdıktan sonraBi yüzümü yıkıyim hele
Yatağı da düzelttimBu mesajı okuyanlar yatakları jiilet gibi düzeltsin hadiiii
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
Buzdolabını dün temizledim:)26 temmuz ödevi
Çamaşır katlamak
Buzdolabı temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
Offf yaaa Allah acil şifa versinYok canım kızım Burda başladı kusması ertesi gün kusmadı düzeliyor dedik yola çıktık akşama devam etti kusması bi durdu bi devam etti iyileşiyor sandık oysa orda da iki defa acile götürdük baktık düzelmiyor döndük Erzurum’a bi gece hastanede yattı tam toparlanıyor derken bende başladı ishal kusma dünden beri hastanedeyim covid testi bile yaptılar negatif çıktı şükür kusmam durdu midem çok ağrıyor ilaçlardan serumlardan zannedersem ishalim de kesilmedi daha
Canım ağrı biraz azaldı şiş henüz duruyorSize de çok geçmiş olsun canım nasıl oldu indi mi biraz şişliği bu gün
Ay sabah sabah bu enerji nerdem geliyor ben öğlene doğru anca kendime geliyorum
Memlekete geldim ailemin yanına. Koltuktaki yatakları topladım. Evi süpürdüm. Kahvaltı masasını topladımBu mesajı okuyanlar yatakları jiilet gibi düzeltsin hadiiii
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
Yüzünü yıkamadan kk ya bakıyorsun amaBi yüzümü yıkıyim hele
günaydınancak uyanabildim görevleri aldim hemen kız hasta gece ateşlendi yordu baya o uyurken hızlıca yapayım biseyler
Çok geçmiş olsun loramtesekkur ederim canim. galiba ya
Yüzünü yıkamadan kk ya bakıyorsun ama
Önce işşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?