- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
neremi kesecek acabaBugünün 2.talihlisi sen olacaksın gibi hissediyorum
A bakayim onlarda da.Bu kırmızı fırçalı öyle. Başka yağçözü de var amwayin. Jel olanı denemedim sanırım hatırlayamadım şimdi, elimdekiler bitince bi deneyeyim.
Aynen bence eylülü de bulmaz bu gidişle 20 bin oldu neredeyse. Herkes asi oldu diye rahatladı sanırım ya, geçen de hatta başlık gördüm burda pandemi bitti de bizim mi haberimiz yok diye, aynen o hesap her yer. Allah sonumuz hayır etsin.Aynen ilki olduk mecbur olcaz. Eylülde başlarlar insanları eve tıkmaya hiç niyetim yok gına geldi valla. Zaten yaz kış normal hayatımız var,tatilciler yüzünden eve tıkılmak zoruma gidiyor. Özellikle de okul Allahım birdaha canlı derse muhtaç bırakmasın,hiçbir halt anlamıyor çocuklar.
Bugün yarın vuulurum bende.
Ben Domol marka sprey kullandım birkaçkez sıkıp 2 saat bekletip bezle siliyordum sadece. Ama aşırı su isteyen bir iş. 10 kez bezi yıkıyordum durulaması çok zor. Kimyasalı yoğun olduğu için artık kullanmıyorum. Kir çoksa bir kereye mahsus yapıla bilir ama ağır kokusu ve köpüğü zor hemde zararlı. Amwayın fırın ürününü deniycem birdahakine.
Bende hıchgenic marka var,öyle mi yazılıyordugüzel a101 den almıştım
İçime doğmuş bugun kendi dolabımızı da kızımın dolabını da düzenledim28 temmuz ödevi
Çamaşır makinesini temizlemek
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Selam kaptanım ve canım kızlar28 temmuz ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Hadi onu da sen bilneremi kesecek acaba
ahaaaa yine yakaladımmmmmmSelam kaptanım ve canım kızlar
Ödevlerden ayna silmeyi alayım sadece negom hem diğerleri yapıldı hem kolum biraz acıyor gibi başka bişi yapmak istemiyorum
Aramızda kalsın yine tüm gün yayılıp kitap okurum
İşlere başlamadan makineye çamaşır atmıştım. Sonra kurutmanın filtrelerini süpürdüm çamaşırları kurutmaya attım falan bunlar da kayda geçsinÇocukları havuza kattım
Oturma odasını topladım
Koktukları çektim altını süpürdüm sildim
Üstlerini süpürdüm
Tv yi çektim altını sildim
Tozunu aldım
Camın önünü sildim
Prizleri, termostatları vs sildim
Çocukları havuzdan çıkardım
Kuruladım
Giydirdim
Kahve molası
Badim nasılsın badim görüşemedikMerhaba bebişler dün kalabalık misafirim vardı ev harabeye dönmüş gibiydi yatakları toparladım çarşafları değiştim makineye attım evleri süpürdüm halı örtüsünü makineye attım renklileri makineye attım 3 posta çamaşır yıkandı astım kurudu topladım mutfağa bir girdim ki 2 de zor çıktım rafları hep boşalttım bulaşıkları elimde yıkaadım rafları sildim yerleştirdim hepsini en son ocağı ve yeri sildim çıktım mutfaktan 2 haftadır ütü yapmıyordum zannedersin dağ olmuş biraz kuran okuyayım ondan sonra ütü Başına geçeceğim
Aşı mı oldun? Çok kitap okuyorsun seni ödeve mi boğsamSelam kaptanım ve canım kızlar
Ödevlerden ayna silmeyi alayım sadece negom hem diğerleri yapıldı hem kolum biraz acıyor gibi başka bişi yapmak istemiyorum
Aramızda kalsın yine tüm gün yayılıp kitap okurum
Aynaları alayım28 temmuz ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
Nerelerdesin senMerhaba bebişler dün kalabalık misafirim vardı ev harabeye dönmüş gibiydi yatakları toparladım çarşafları değiştim makineye attım evleri süpürdüm halı örtüsünü makineye attım renklileri makineye attım 3 posta çamaşır yıkandı astım kurudu topladım mutfağa bir girdim ki 2 de zor çıktım rafları hep boşalttım bulaşıkları elimde yıkaadım rafları sildim yerleştirdim hepsini en son ocağı ve yeri sildim çıktım mutfaktan 2 haftadır ütü yapmıyordum zannedersin dağ olmuş biraz kuran okuyayım ondan sonra ütü Başına geçeceğim
Hiç sorma yavru ceylan hem hergün nego beni mahvedecek diyorum hemde bir türlü elime alamadım telefonu çok yoğundum bu ara ama söz telafi edicem hergün bir sürü iş yapıp sürekli rapor edicem yemek bile yemiycem söz sözNerelerdesin sen
ivettttttttttttttttttttttttttt
Öyle valla başıma daha büyük iş açacak ihmal ettikçeÇıkmayan yamuk çıkan 20 liği bekletmek diğer dişlere zarar veriyo bizzat yaşadım valla doğur git bak çaresine
Ben de korkumdan gitmiyorum vallaNeyin var diyecektim süpürge de sormuş sonra okudum alıntılamış bulundum
Benim de 20likler çıkamayacak bir kere çene certains gittim devlette kökü sinire çok yakın alırken sinire zarar verebiliriz hem de çene kemiğin çok ince kırılabilir ben burda yapamam üniversiteye git dedi. Tabi bunları duyunca korktum halaa gitmedim
Anka’nın söylediği şeyi kaydettim ben de almak istiyorum valla yoruyor cif yağçöz tel bi de kokularıHaklısın canım ya ben de kaç senedir öyle temizliyorum da ay aklıma girdiler yok kısa ömürlü olur böyle diye diyeüşenmezsem denerim
Aynen canım ihmal ettikçe daha da kötü olabilir dediğin gibi hele bi sağlıcakla gelsin de minnoşumGünaydınnnn
@Bonus gece kuşu olmuşsun geçmiş olsun
U UcanSupurge iyi olmana sevindim canım dişi de ihmal etme doğumdan sonra hallet bir arada ben çok çektim hepsini ameliyatla aldılar bir hafta tüm yüzüm mor gezdim
Negom ödevin başım gözüm üstüne anca bi süpürge tutsam şükredeceğim28 temmuz ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Aynaları silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?