59Kilo alıp 65 mi oldun he nolabilir en fazla
Kolay gelsin canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturun inşallah. Maalesef telefon alamadık daha alacağız Allah izin verirse :))İyim canım benim çok oldu gelemiyorum telefonu neredeyse alo demek dışında elime alamadım 10 15 gündür çok yoğundum ev taşıdık toplantılarımız oldu gelen giden derken resmen Kafamk dinleyemez oldum biraz daha rahatım bundan sonra inşallah sen nasılsın telefonun halloldu mu
Bir evimde siyaha yakın gri derz vardı okadar güzeldi ki kir vs belli olmuyordu.Derz derdinden yıldım
Şeytan diyor al derzi adama boca et rahatla
Bugün inşallah sabah topladımKilitleyebildin mi
Bak ben 11 yıl önce 59 olmuşum bu kadar kilo nasıl verilir ben nasıl zayıflarım diye düşmüşüm diyet topiklerine şimdi 70 i devirdim 59 u mumla arar oldum59inanılmaz iştah var istesemde veremiyorum. Şuanki rakam değilde devami gelir korkusu ve bu iştah
Korkutmayaydın iyiydiBak ben 11 yıl önce 59 olmuşum bu kadar kilo nasıl verilir ben nasıl zayıflarım diye düşmüşüm diyet topiklerine şimdi 70 i devirdim 59 u mumla arar oldumçok kafaya takma taktıkça çoğalıyor bu kilo
Katılıyorum,çok değil 3 yıl önce 58 dimBak ben 11 yıl önce 59 olmuşum bu kadar kilo nasıl verilir ben nasıl zayıflarım diye düşmüşüm diyet topiklerine şimdi 70 i devirdim 59 u mumla arar oldumçok kafaya takma taktıkça çoğalıyor bu kilo
Bugün ödev vermiycem.Sen sil kapınıNego ben ayıldım enerjimi topladım tostumu yedim vereceğin ödevimi bekliyorum dünkü ödevi de az önce yaptım tüm aynaları sildim bence bugün kapı ödevi vermelisin
Komple kazınması lazım ona da gücüm yetmezBir evimde siyaha yakın gri derz vardı okadar güzeldi ki kir vs belli olmuyordu.
Kiracı bizim derzleri mahvetmiş bende onları kazıtıp gri çekticem.
Eh sen bilirsin ben kapımı silerim yarın öbür gün kapı ödevi verdiğinde havamı atarımBugün ödev vermiycem.Sen sil kapını
Durumum o kadar vahim değildir yaa toplar katlarım şimdi minare çok uzak boşverMinareden at ben tutarım
Allah Allah banane ya hu kapı senin kapın silersen kendineEh sen bilirsin ben kapımı silerim yarın öbür gün kapı ödevi verdiğinde havamı atarım
Öyle deme ödev senden gelince daha bir motivasyon kaynağı oluyor kuzumAllah Allah banane ya hu kapı senin kapın silersen kendine
Durumum o kadar vahim değildir yaa toplar katlarım şimdi minare çok uzak boşver
Pişt pişt geliyor pişt pişt geliyor başımın ağrısı geliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?