Issız bir adaya gitmeli beni o paklarÖnlem için napmalı acaba böyle hissettiğinde
Ilık suya yarım çay kaşığı zedeçal at karıştır dik kafayaPişt pişt geliyor pişt pişt geliyor başımın ağrısı geliyorrrr
Hayırlı olsun evinizKahvaltı yaptık, mutfağı topladım, yemek ayarladım akşama, aşımı oldum, evimiz teslim edilmeye yakın ona bakmaya gideceğiz, sanırım ağustos ya da eylülde taşınma var
Aa hemen içeyim.Hangi taşlar?Ilık suya yarım çay kaşığı zedeçal at karıştır dik kafaya
Ben doğal taşlardan kolye yaptırdım migreni unuttum elhamdulillah çok zor oluyordu
Kimin haddinine beğenmemekPişt pişt de burdan alıntıpişt pişt değil de ben öyle dedim
Sivaslıları beğenmeyenlere kapak olsun
Kimmiş o beğenmeyen kendilerine baksın onlar hıhhPişt pişt de burdan alıntıpişt pişt değil de ben öyle dedim
Sivaslıları beğenmeyenlere kapak olsun
Dün yıkadım çoğunu bugün yok sabah onun ütülerini yaptım biraz da önceden kalan vardıYıkanan çamaşır var mı? Ondan kuruyanı da yaparsın hemen
Bende hep öyle diyorum yine birikiyor
Onu bilmiyorum ya :)) Karışık taşlar var hangisini migren için koydu bilemedim. Mizacıma baktırdım ben instagramda Miray Kabay diye birine. O ayarladı gönderdi canım. Öğrenirsem yazayım inşallah. 1 seneyi geçtiAa hemen içeyim.Hangi taşlar?
Ben de katlanacak çamaşır ve yıkanacak bulaşık biriktirmeyeceğim diyorum bölünerek çoğalıyorlar resmenBende hep öyle diyorum yine birikiyor
Aynen benim de kaçıncı deyişim bilmiyorum ama bu defa daha kararlıyımBende hep öyle diyorum yine birikiyor
Levaiz nazlı yeni gelin böğün nasılsın?
@malipina ben saçımı kumral yaptım biliyon mu? Ama şu an nuri alçoya yakın bi tona geçiyor sanki
Böyle müdehale etmezsem emekli öğretmen kumralı olucak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?