Ya bende mavi akik var hatta ben dün gece onu düzdnlesem de daha hoş bir bileklik yapsam demiştimNego ametist ve akik varmış baş ağrısı için. Ayrıca ay taşı, güneş taşı, pembe kuvars ve yeşim taşı varmış kolyede. Migreni tetikleyen etkenleri engellemeye faydası oluyormuş. Gerçekten 1 yıldır 1 veya 2 kez tuttu sanırım ayda 1 kesin hastanelik olurdum. orjinalini bulabilirsen gerçekten faydası var. Bi tek iştahıma etkisi olmuyor nedense
Benimki de tesbih gibi işte resimdekinin aynısıYa bende mavi akik var hatta ben dün gece onu düzdnlesem de daha hoş bir bileklik yapsam demiştimeşim yaptırmıştı ama çok çocuksuydu
Hemen yeniden düzenleyip takayım.
Ben nerden baktım hatırlamıyorum da benim taşım mercan çıkmıştı
Bu akşam ne yemek yapacaksınız kızlar aklıma birşey gelmiyor çocuklar pizza istiyor ama bilemedim
Bende 2 gündür patlıcan vardı köfte yaptım uzun uzun kızarttığım patlıcanlar sarıp kürdanla birleştirmiş üzerine de domates sosu döküp fırına atmıştım güzel olmuş dedi evdekiler ama sürekli yemek düşünmekten yoruluyorumPatlıcan koydum fırına tavuklu karnıyarık yapıcam
Ekleme yapimKalkınca yüzümü temizledim
Çamaşır koydum
Yastıkları balkona koydum havalansın diye
Kahvaltı hazırladım
Yedik içtik
Çocuklara bi cırladım
Bulaşık topladım yıkadım
Bütün dolap kapaklarını iç dış sildim
Çamaşır bitti onu astım
Yastıkları aldım şimdi kılıf geçirip yatak topliyicim
Cam günü herhalde :) bir arkadaş daha silecektiEkleme yapim
Yatakları topladım
Kuruyan çamaşırları katladım ütüleri ayırdım
Ders için kızların birini
okuttum
Biri hariç bütüün camları cam beziyle sildim
Balkonu ve camını sildim
Bütün aynaları sildim
Toz aldım
Patlıcan koydum fırına kolumuda ufacık yaktım
Yemek hazırladım yedik
Devam edicem inşallah 3 te kalkıp
Yemekleri ocağa koyup
Evi süpürücem
Banyo tuvaleti temizliycem
Arefe günü silmiştim pazartesi silcektim de iki gündür müsait olamamıştım pırıl pırıl şimdiCam günü herhalde :) bir arkadaş daha silecekti
Bu akşam kıymalı yumurta ve börek var. Sıcakta hergün yemek bıktırıyorBu akşam ne yemek yapacaksınız kızlar aklıma birşey gelmiyor çocuklar pizza istiyor ama bilemedim
Hoşgeldin limonsuzum 5-10 dk ya gelirim bende evi süpürücem banyolar bideHerkes temizlik yapıyorbende gideyim ayağımın tozuyla biraz iş yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?