Çok güzel hareketler bunlarAyyy kendime inanamıyorum.
Sabah sabah kalkıp iki makineyi de açtım..
Kahvaltı yaptık, öncesinde bütün evi topladım. Kahvaltı sonrası bütün evi süpürdüm. Banyo tuvalet temiz.
Eşim alışverişe gitti. O geldikten sonra yemek yapacağım. Çamaşırlar çıkınca da ütü yapmam lazım.
Sevinçten ağlamak istiyorum
Maşallah canımmmm küçücük bebeğinle iyi zaman buluyorsunSiyah granit tek bir su damlası bile iz bırakıyor buda bende takıntı yaptı galiba
Şimdi 1 tane bakalım 2. Gelince napıcamMaşallah canımmmm küçücük bebeğinle iyi zaman buluyorsun
Erken sevinmişsin. Eşim alışverişten gelirken bütün poşetler dökülmüş. Hepsi çamur olmuş.Çok güzel hareketler bunlar
Ayyyyy dolaplarının içi tertemiz ve düzenli olunca açıp açıp kapatıyorum sizde de öyle oluyor mu
Negom yaptıklarım: Mutfağı topladım nevresim geçirdim dolap yerine çorap çekmecesini hallettim o da giysi sonuçta çocukların yatak odalarında çorap avına çıktım. Bi kaç çift toparladım. Küçük oğluma yağda yumurta ve çorba yedirdim ilaçlarını içirdim. Kurutma makinesinin içini temizledim suyunu boşalttım işimi bitirince de temiz mutfakta kahve içtim şimdi eşim gelir o yemek yiyince ders çalışırım2 Kasım Ödevi
Giysi dolabı düzenleme
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
H hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
B BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
@O1deren87
Ellerine sağlık canımNegom yaptıklarım: Mutfağı topladım nevresim geçirdim dolap yerine çorap çekmecesini hallettim o da giysi sonuçta çocukların yatak odalarında çorap avına çıktım. Bi kaç çift toparladım. Küçük oğluma yağda yumurta ve çorba yedirdim ilaçlarını içirdim. Kurutma makinesinin içini temizledim suyunu boşalttım işimi bitirince de temiz mutfakta kahve içtim şimdi eşim gelir o yemek yiyince ders çalışırım
Branş canım TürkçeAllah emeklerini zayi etmesin.
Bu arada sınıf öğretmeni misin branş öğretmeni mi?
Çok güzelBranş canım Türkçe
Valla canım çok zor gerçekten kalabalık bir de okul nöbet günü hayattan soğuyorumÇok güzel
Ama büyük çocuklarla uğraşmak çok zor
Ne güzel sen yapmışsın, darısı başımızaÖdevimi yaptım odak noktasına gelince onu zaten üç haftada hallettim malum doğudayım buraya da kış geldi artık :)
Etiket yapıyım mı artık sanaAzcik kendimize geldik gözümüzü temizlikle açtık : Da
Üç çocuk mu var canımbenimkide bitmisti kendi dolabimi duzenledim kizm gitmis abilerinin dolabinin icini bosaltmis aglamak istiyorum
İyi akşamlar cümletenn
bugün evi süpürdüm sildim,
mutfağım temizdi ama yinede dolap kapaklarını sildim,
kitaplığımın komple tozunu aldım,
tuvalet ve banyoyu eşime temizlettim
yarına pek bi işim kalmadı ödevimi yaparım ama
Maşaallah sen de hamarat çıktın2 Kasım ödevi benim için kolaydı çünkü ben giysi dolabı konusunda aşırı hassasımmmm hep düzenlidir heppNego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?