Ooo kimleri görüyor bu gözler
Eline sağlık canım maşaallah
Eline sağlık canım
Çok şükür iyileşmişsin, artık kendine daha iyi bak
Ahh geçmiş olsun diyeyim canım
Sağol canım amin
Eline sağlık canım, sen topla çocuklar erkekler dağıtsın
Size de çok geçmiş olsun canım
Kaçıncı sınıfta oğlun?
Oh ellerine sağlık, yıkarsın tabi ne var yeter ki iste
Hee ikinci mesajını okumadan cevaplamışım ben de
Amma ballısın o zamanKızlar günaydın valla ben bu hafta kış temizliğimi her yeri yazlık kışlığımı bitirdim,,,, temizliğe gelen abla 180 tl deyince bi gazla bütün temizlik bitti
Günlük rutin işlerimi de yapınca yazarım
Hepimize kolay gelsin
Nerdeydin sen, Sivas a bile yağmadıSabah uyandım ki her yer bembeyaz.
Bu ödeve benim çok ihtiyacım var
Tamam bekliyorumİş yapmıyom üç gündür
Bugün yapcam ama
E yani hep diyorum ben bunu dimiHergün birini düzenlesem derli toplu olcak aslında ama hep açıp bakıp geri kapatıyom
Olsun daha ne yapacaksınDün ne yaptığımı yazim
10da kalktım yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Makineye çamaşır attım
Astım
Tuvaleti cifledim
Başka bişe yok
Kolay gelsin canımGünaaaaydııın hemen yapıp geleyim evdeyiiiim....
Ah ah bende elle silerdim bir zamanlar, şimdi boyun fıtığı düzleşmesi var kaldım böyleOdevleri ben daha onc yapmistim sadece yarin ev temizleyecem dip bucak silerim ben elimle siliyorum egilip mutfak dolap yuzu muyfak sandalyesi falan haftalik elimden gever detayciyim biraz
Oo Allah kolaylık versin canım cidden zorGünaydınlar herkese 7. Sınıf negom pazartesi başlıyor sınavlar.okuldan sonra etude de gidiyor ama yinede ben el atmazsam olmuyor.bu sene konularda biraz agir.naapalim iyi olsunlar da bir anneler ugrasicaz biraz
Yaaa işte bu işte buuuAyyy kendime inanamıyorum.
Sabah sabah kalkıp iki makineyi de açtım..
Kahvaltı yaptık, öncesinde bütün evi topladım. Kahvaltı sonrası bütün evi süpürdüm. Banyo tuvalet temiz.
Eşim alışverişe gitti. O geldikten sonra yemek yapacağım. Çamaşırlar çıkınca da ütü yapmam lazım.
Sevinçten ağlamak istiyorum
Evet. Yapmadıkça daha da ağırlaşıyor ama eşim evde olduğu için cimcimeye baktı, ben de o arada toparladım.Yaaa işte bu işte buuu
Kendini huzurlu hissediyorsun değil mi
İyi olmuş kafan rahat olur bugünEvet. Yapmadıkça daha da ağırlaşıyor ama eşim evde olduğu için cimcimeye baktı, ben de o arada toparladım.
Bir de 12 aylık oldu. Gündüz uyuması yok nerdeyse
Hiç sorma, onunla ilgilenince başka bir şey yapmaya halim kalmıyorİyi olmuş kafan rahat olur bugün
Senin bebe çok hareketli, uykuyu bile bırakmış şimdiden
Geldimm
6 mı? Ama neden kiGeldimmBen Seda :) 1tane dünyalar tatlısı kızım var 1 yaşında vee 1 tane daha tatlış kızıma hamileyim 25 yaşındayım günde en az 6 kere mutfak tezgahımı siliyorum çılgınlar gibi Şimdi hamileliğin verdiği halsizlikler yaşıyorum ama elimden geldiğince temizliğimi aksatmamaya çalışıyorum sonn olarak görevlere hazırımmm
Siyah granit tek bir su damlası bile iz bırakıyor buda bende takıntı yaptı galiba6 mı? Ama neden ki
Burası düzen sayfası, sizin için önemli olmayan ama başkaları için önemli olan bir konuya bu mesajı yazmak da çok keyifli sanırım sizin içinBu işin sonu yok. Kirli ve pis olmasın yeter. Eşyalara bu kadar hizmet niye daha keyifli şeyler yapmak varken
Amin canım sana da ona da sağlık versin, geçiyor bütün zorluklarHiç sorma, onunla ilgilenince başka bir şey yapmaya halim kalmıyor
Allah canına sağlık versin de ne yapalım
Hoş geldin aramızaGeldimmBen Seda :) 1tane dünyalar tatlısı kızım var 1 yaşında vee 1 tane daha tatlış kızıma hamileyim 25 yaşındayım günde en az 6 kere mutfak tezgahımı siliyorum çılgınlar gibi Şimdi hamileliğin verdiği halsizlikler yaşıyorum ama elimden geldiğince temizliğimi aksatmamaya çalışıyorum sonn olarak görevlere hazırımmm
İşte burdaki insanlar da kirli ve pis olmasın diye uğraşıyor.Bu işin sonu yok. Kirli ve pis olmasın yeter. Eşyalara bu kadar hizmet niye daha keyifli şeyler yapmak varken
HoşbuldummHoş geldin aramıza
Maşallah peş peşe bebek, Allah kolaylık versin.
Enerjini çok da tüketme olduğu kadar canım
Bende 36 yaşında iki erkek çocuk annesiyim
bir yazdiklarina bir de eve baktim daAyyy kendime inanamıyorum.
Sabah sabah kalkıp iki makineyi de açtım..
Kahvaltı yaptık, öncesinde bütün evi topladım. Kahvaltı sonrası bütün evi süpürdüm. Banyo tuvalet temiz.
Eşim alışverişe gitti. O geldikten sonra yemek yapacağım. Çamaşırlar çıkınca da ütü yapmam lazım.
Sevinçten ağlamak istiyorum
Amiin senin çocuklarını daHoşbuldummRabbim verir sabrınıda Tabi olduğu kadar ama mutfağa ayrı bir özen gösteriyorum Her ev hanımının takıldığı bi bölge vardır bence Maşallah Rabbim korusun çocuklarınızı
Kalk hadi kalk, bir başla gerisi gelirbir yazdiklarina bir de eve baktim da
neyse ki motive oluyorum sizinle
kalktim insallah oturmam bir dahaAmiin senin çocuklarını da
Kalk hadi kalk, bir başla gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?