Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınlar herkese 7. Sınıf negom pazartesi başlıyor sınavlar.okuldan sonra etude de gidiyor ama yinede ben el atmazsam olmuyor.bu sene konularda biraz agir.naapalim iyi olsunlar da bir anneler ugrasicaz biraz

Amma ballısın o zaman
Sabah uyandım ki her yer bembeyaz.
Bu ödeve benim çok ihtiyacım var
Nerdeydin sen, Sivas a bile yağmadı
İş yapmıyom üç gündür
Bugün yapcam ama
Tamam bekliyorum
Hergün birini düzenlesem derli toplu olcak aslında ama hep açıp bakıp geri kapatıyom
E yani hep diyorum ben bunu dimi
Dün ne yaptığımı yazim
10da kalktım yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Makineye çamaşır attım
Astım
Tuvaleti cifledim
Başka bişe yok
Olsun daha ne yapacaksın
Günaaaaydııın hemen yapıp geleyim evdeyiiiim....
Kolay gelsin canım
Odevleri ben daha onc yapmistim sadece yarin ev temizleyecem dip bucak silerim ben elimle siliyorum egilip mutfak dolap yuzu muyfak sandalyesi falan haftalik elimden gever detayciyim biraz
Ah ah bende elle silerdim bir zamanlar, şimdi boyun fıtığı düzleşmesi var kaldım böyle
Günaydınlar herkese 7. Sınıf negom pazartesi başlıyor sınavlar.okuldan sonra etude de gidiyor ama yinede ben el atmazsam olmuyor.bu sene konularda biraz agir.naapalim iyi olsunlar da bir anneler ugrasicaz biraz
Oo Allah kolaylık versin canım cidden zor

Ayyy kendime inanamıyorum.
Sabah sabah kalkıp iki makineyi de açtım..
Kahvaltı yaptık, öncesinde bütün evi topladım. Kahvaltı sonrası bütün evi süpürdüm. Banyo tuvalet temiz.

Eşim alışverişe gitti. O geldikten sonra yemek yapacağım. Çamaşırlar çıkınca da ütü yapmam lazım.
Sevinçten ağlamak istiyorum

Yaaa işte bu işte buuu
Kendini huzurlu hissediyorsun değil mi

Yaaa işte bu işte buuu
Kendini huzurlu hissediyorsun değil mi
Evet. Yapmadıkça daha da ağırlaşıyor ama eşim evde olduğu için cimcimeye baktı, ben de o arada toparladım.
Bir de 12 aylık oldu. Gündüz uyuması yok nerdeyse

Evet. Yapmadıkça daha da ağırlaşıyor ama eşim evde olduğu için cimcimeye baktı, ben de o arada toparladım.
Bir de 12 aylık oldu. Gündüz uyuması yok nerdeyse
İyi olmuş kafan rahat olur bugün
Senin bebe çok hareketli, uykuyu bile bırakmış şimdiden

cucusanne buraya gel kimsin bize anlat kendini birde
Geldimm Ben Seda :) 1tane dünyalar tatlısı kızım var 1 yaşında vee 1 tane daha tatlış kızıma hamileyim 25 yaşındayım günde en az 6 kere mutfak tezgahımı siliyorum çılgınlar gibi Şimdi hamileliğin verdiği halsizlikler yaşıyorum ama elimden geldiğince temizliğimi aksatmamaya çalışıyorum sonn olarak görevlere hazırımmm

6 mı? Ama neden ki

Bu işin sonu yok. Kirli ve pis olmasın yeter. Eşyalara bu kadar hizmet niye daha keyifli şeyler yapmak varken

Bu işin sonu yok. Kirli ve pis olmasın yeter. Eşyalara bu kadar hizmet niye daha keyifli şeyler yapmak varken
Burası düzen sayfası, sizin için önemli olmayan ama başkaları için önemli olan bir konuya bu mesajı yazmak da çok keyifli sanırım sizin için

Hiç sorma, onunla ilgilenince başka bir şey yapmaya halim kalmıyor
Allah canına sağlık versin de ne yapalım
Amin canım sana da ona da sağlık versin, geçiyor bütün zorluklar
Hoş geldin aramıza
Maşallah peş peşe bebek, Allah kolaylık versin.
Enerjini çok da tüketme olduğu kadar canım
Bende 36 yaşında iki erkek çocuk annesiyim

Hoş geldin aramıza
Maşallah peş peşe bebek, Allah kolaylık versin.
Enerjini çok da tüketme olduğu kadar canım
Bende 36 yaşında iki erkek çocuk annesiyim
Hoşbuldumm Rabbim verir sabrınıda Tabi olduğu kadar ama mutfağa ayrı bir özen gösteriyorum Her ev hanımının takıldığı bi bölge vardır bence Maşallah Rabbim korusun çocuklarınızı

bir yazdiklarina bir de eve baktim da
neyse ki motive oluyorum sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…