Maşaallah sen de hamarat çıktın
Öyle oluyor, kendi evi kıymetli oluyor insanınayy evet birazcık titizim annem hep der bizim evde niye yapmıyordun kendi evin olunca kıymetli tabi diye
bu arada ben size kendi durumumda cevap verdim ama okuyabildiniz mi bilmiyorum keratin maskesi hakkında inşallah faydalı olur bilgiler yine soracağınız bir şey olursa her zaman yardımcı olurumm
evet cnm 7 4 ve 2 yasindalarÜç çocuk mu var canım
Yaaaaa keşke dışarda bıraksaydın poşetleriErken sevinmişsin. Eşim alışverişten gelirken bütün poşetler dökülmüş. Hepsi çamur olmuş.
Mutfak çamur oldu resmen.
Ayyyy benim kızım çok dağınık inşallah senin gibi evlenince düzenli ve temiz olurayy evet birazcık titizim annem hep der bizim evde niye yapmıyordun kendi evin olunca kıymetli tabi diye
bu arada ben size kendi durumumda cevap verdim ama okuyabildiniz mi bilmiyorum keratin maskesi hakkında inşallah faydalı olur bilgiler yine soracağınız bir şey olursa her zaman yardımcı olurumm
Ayyyy benim kızım çok dağınık inşallah senin gibi evlenince düzenli ve temiz olur
Maşaallah, Allah bağışlasınevet cnm 7 4 ve 2 yasindalar
Benim kızım şubatta 13 yaşında olacak,,, odanı düzenle dediğimde ben dağınık seviyorum diyorbende çok dağınıkmışım küçükken ama büyüyünce kendi odam hep derli toplu olurduevin diğer kısımlarına pek karışmazdım şimdi anneme hakkını helal et valla keşke karışsaymışım çok zormuş diyorum
Evet kızlar bugün yapılanlar
Bulaşık makinası boşaltıldı kirliler yerleştirildi
Makinaya çamaşır atıldı
Markete gidildi
Çamaşır serildi
Dünden 2 makina çamaşır katlandı
Yerleştirilid
Oturma odası süpürğldü
Toz alındı
Yemek yapıldı
Kurabiye yapıldı
Mutfak tekrardan toplandı
Minnoşumu uyuttum
Artık dinlenme vakti
Canım ben çok dağınıktım büyüyene kadarAyyyy benim kızım çok dağınık inşallah senin gibi evlenince düzenli ve temiz olur
tesekkur ederimMaşaallah, Allah bağışlasın
O zaman düzelir diyelim zamana bırakalım
Canım ben çok dağınıktım büyüyene kadar
ArA ara gelip yaptıklarımı yazayim.negom smdi bazen yapiorm bazen yapamiyirmEtiket yapıyım mı artık sana
Ben var hosbulmakSen var hoşgelmek
Canım biraz zorlamaya başladı bu aralar gebelik alerjisi denen bi illet le baş etmeye çalışıyorum her tarafım kaşınıyor kasinmaktan bir hal oldum@terliksi06 iyi misin yoksun?
@malii hu hu nerde işler güçler?
@Kestanesekeriiim nerelerdesin?
@Casper25 kızın nasıl oldu canım?
beybisi35 nasıl gidiyor canım hamilelik?
@samdan kv geldi artık bol bol iş yaparsın, buraya da gelirsin
@Efser hanım bir görünüp bir kaybolmak oluyor mu
@Libas7 görünmüyorsun sende, iyi misin?
@Niran Nevra sende görünmüyorsun, iyi misin?
@ladymadyninablasi daha çok bekliyorum sohbete
@yorgun anneanne bir görünüp bir kayboluyorsun abla
@Psikolojik Deliii iyi misin?
bizim ev cok dagiliyor.iki kucuk cocuk. cok dagitan es. cok dagitan ben. bir de kv derken. ev kucuk esya kalabaligi cok. hep çalıştığım icin bir duzenim olmadi bir turlu. tam duzen olusturdum nufus arttikca yer sıkıntisi oldu falan.
neyse ucretsiz izindeyim simdi. hazir evdeyken evimi duzene koymak ve sonra cocuklarimla kendimle ilgilenmek istiyordum. iznim bitecek hala ortada bisi yok.
ben temizlik yaparken daha cok dagiliyor ev. detaya girince yani. o yuzden her gun genel temizlik yapayim artı 1 tne ekstra yapayim diye dusundum.
bugun baya da yoruldum ama pek randimanli gecmedi.
salonu temizledim. giysi dolabimi gecen hafta duzenlemistim ama cok fazla utu vardı. 3 cop poseti dolusu kadar.
normalde utu yapmam. kim ne goyecekse o an utuler giyinir cikar. ama hazir olsun bir anda hazirlanayim. birikmeden yaparsam cok zor olmaz diye artik yapmaya karar verdim. bir de dolapta durdukca da kirisiyor diye yapmıyordum. bu detayciliktan vazgectim.
salon + 2 cop poseti utu yapabildim. çamaşır bulaşık arada cocuklar da oldu. mutfak cekmecesini silecektim ama bitiremedim. bir tanesini sildim daha yerlestiremedim. surekli meme meme diye pesimde dolanan bir velet var.
uykusuz da olunca erken pilim bitti. gun cabuk geciyor.
Canım evde ki fazla eşya ne kadar iş yaparsan yap evi dağınık gösteriyor.evdeki fazlalıklardan da kurtulmaya calisiyorum ama biraz yavas ilerliyor.
soyleki kiyafetleri faln ayirdim. belediyenin konteyner;na götürmek icin onu kaldirmislar.
iyi durumda olanları satisa.koydum daha sqtilmadi. 5-10 tl gibi sembolik rakamlara koydum aslindq.. amacım gercekten giyecek olanlar alsin diye..nedense belediyenin topladiklari birilerine verilmiyordur gibi geliyor bana. zaten o uygulamayi da kaldirmislar.
iplerim faln var. yada kumas.dogrudan atmak yerine orup bisi olsun israf olmasin diye elbise ormeye başladım. o bitecek de. yada kalemlik öruyorim falan. ipler degerlensin diye. zaten vaktim yok. iyic yavas ilerliyor.
onun disinda bebek esyalari var satılacaklar.
ilaclari eczaneye goturcem ama her eczane almiyor. alan eczane uzak.
geridonusum için ayırdığım kumaslar var.birikmeyi bekliyor.
ogluma 3 anaokulu.yilinda aldigimiz kirtasiye malzemeleri var. atilmiyor. bu yil ilkokula basladi. surec icinde eritmesini bekliyorum ama uzun bir surec.
ve en onemlisi en kararsiz kaldigim oyuncaklar. dukkan acilir o derecede. ayikliyorim kirik olanlar bile tatlaniyor alip oynuyorlar. o zaman üzülüyorum geri birakiyorum.
boyle iste :/ durumumu yazdım duzenli olmam konusunda yol gosterirsiniz diye
Tamam canımArA ara gelip yaptıklarımı yazayim.negom smdi bazen yapiorm bazen yapamiyirm
Allah şifa versin canım zordurCanım biraz zorlamaya başladı bu aralar gebelik alerjisi denen bi illet le baş etmeye çalışıyorum her tarafım kaşınıyor kasinmaktan bir hal oldum
Çok geçmiş olsun canım oğluna, kalorifer mecbur yanmalı artık, birden bire ciddi soğuk bastırdı, burası - 7 dereceİyi geceler...
Okadar alintiladim simdi hic biri yok
Hatirladigim kadariyla cevap yazayim
Kizim simdi masallah cok iyi ama biz tamamen organige donduk.. yapabildigimi yapiyorum evde,yapamadigimi getirttiriyoruz..
Oglan hasta benimde ayagimda salliyorum.cok mizikkk..azz yatagina koyayim aglamiyo bagiriyo avazi ciktigi kadar komsulari uyandiracsk yahu,sonra tekrar ayagima aliyorum..
Bugun yaptiklarim;
Evi dip kose temizledim
Mutfagi toplayip bulasiklsr yikandi
Banyo wc yikandi
Utu yapildi
Cocuklarin kucuk gelenler ayiklandi bi ara kizilay veya asm / muhtara giderekten maddi durumu olmayanlara vereyim diyom onlar bilir ihtiyac sahiplerini
Sast 4 te bitti isim tamm uyuycam oglan uyandi sans iste.. yorgun,uykusuz olarak oglanin mizigini cekiyom istr
Ben marmara bolgesindeyim yaylalara kar yagmis belli kac gundur kar sogugu ayazi cekiyoz..bizim.apartman merkezi sistem bide kslorifer 1 kasimdan beri yaniyor,cocuklarimin hasta olma sebepleri bari geceden yaksalar sadece onada raziydim
Oglan ayagimda sallarken daldi nihaayeettt ben boyle uyumayada raziyimmm
Simdiden hepinize kolay gelsinn ,gunaydin iyi gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?