Canım nasılsın?Canım benim inşallah çabucak toparlanırsın ihmal etme git bi an önce doktora
Canım iyi ol da inşallah ben de köydeyim internet malum sıkıntı ben döndüğümde inşallah sen de
dönmüş olursun
Şükür canım iyiyim sen nasılsın? ne güzel dinlenmişsin ben de burda görümcelerim var diye pek iş yapmıyorum ama evimi özlüyorum yine deCanım nasılsın?
Selam kızlarbugün güzel bir gündü iki ablama da sırayla gittim kahvaltıdan gece kahvesine kadar hiç iş yapmadım acaip dinlendim iyi geldi yeğenlerim sağolsun ikisi uğraştı dinlendim annemin evinde kul kedisi gibi mutfaktan çıkamadığım için gına gelmişti
Hasta mı jes
Ben işlerimi hallettim oğlan uyanana kadar 5 10 dkka ders çalışcam.
Oturamadan uyandıBen işlerimi hallettim oğlan uyanana kadar 5 10 dkka ders çalışcam.
Kıyamam yaOturamadan uyandı
Negatif çıktı canım çok şükür bugün öğrendikTekrar geçmiş olsun canım inşAllah test negatif çıkar da bide o çıkmaz başınıza.
Toparladım canım benim çok şükür, annem bır gelsin haftaya gideceğim inşallah.Canım benim inşallah çabucak toparlanırsın ihmal etme git bi an önce doktora
Canım iyi ol da inşallah ben de köydeyim internet malum sıkıntı ben döndüğümde inşallah sen de dönmüş olursun
İşlerimi yaptım gündüz çok derinlemesine olmasa da ek olarak 2 sepet çamaşır katladım.Erken kalkmıştım tekrar yattımiyuvarlandım.
Kalkıp toparlim inşallah.
Neler yapıcam bugün
Yataklar toplanacak ✔
Mutfak toplanacak✔
Sarma yapılacak✔
Çay yapılcak
Çocukların dersi okutulcak✔
Ev süpürülcek✔
Banyo tuvalet temizlenecek✔
Toz alıncak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?