Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Dün 1 odanın boyası temizliği bitti. Bugün diğer oda kısmetse her yerin acıyor et kesti sanırım çok hamlamışım internetim yok gelemiyorum. Şimdi ablamdan kaçak girdim
Oo baya yapmışsın canım ellerine sağlık
Ah o internetsizlik bende köyde girememiştim kötü oluyor

Yorgunluk sıkıntı da modunu düşürmüş canım yemene içmene dikkat et bari çok yorulma dinlenmeye uyumaya fırsat bulmaya çalış bari
Kaç gündür yatıyorum canım ya, eşim haftasonu kardeşimi getirdi buraya en azından yardımcı olur diye. Annem de haftaya gelecek.
Geçen hafta eşimin mesai arkadaşı rahatsızlanmış, bugün test vermiş, bakalım inşallah bir şey yoktur, eşim de benim gibi halsiz ve keyifsiz kaç gündür. Diken üstünde sonucu bekliyoruz.
Kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda? B12,d vitamini,demir eksikliği böyle yorgunluk,mutsuzluk depresif hallere sebep olabiliyor.
Yok Negoocum, baktırmadım, çocuğa bırakacak biri olduğu anda gideceğim doktora.
Havalardandır kuzucuğun huzursuzluğu canım. Rabbim ferahlık versin sana
Amin canım, hepimize versin inşallah.
İç sıkıntısıda tansiyona etki ediyor bereli geçmiş olsun düşünce başım döner benimde bi kontrol etmek lazım.
Allah sakinlik huzur versin yavruya
Amin Bonuscum, baktım ama norma tansiyon hep. Bol bol yattım zaten toparladım şimdi epey.
Amin, hepimize versin inşallah.

İyi olmana sevindim, ama arada gel yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…