Ben gelemedim herkescikler gelmemiş
Oo baya yapmışsın canım ellerine sağlıkGünaydın kızlar
Dün 1 odanın boyası temizliği bitti. Bugün diğer oda kısmetse her yerin acıyor et kesti sanırımçok hamlamışım internetim yok gelemiyorum. Şimdi ablamdan kaçak girdim
Aleykümselam canım. Geçmiş olsun neyin var?Selamünaleyküm kızlar,
Kaç gundur gündemi takip etmekten ve hastalıktan siteye giremedim.
Sizlerde her şey yolundadır inşallah
Kaç gündür yatıyorum canım ya, eşim haftasonu kardeşimi getirdi buraya en azından yardımcı olur diye. Annem de haftaya gelecek.Yorgunluk sıkıntı da modunu düşürmüş canım yemene içmene dikkat et bari çok yorulma dinlenmeye uyumaya fırsat bulmaya çalış bari
Yok Negoocum, baktırmadım, çocuğa bırakacak biri olduğu anda gideceğim doktora.Kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda? B12,d vitamini,demir eksikliği böyle yorgunluk,mutsuzluk depresif hallere sebep olabiliyor.
Amin canım, hepimize versin inşallah.Havalardandır kuzucuğun huzursuzluğu canım. Rabbim ferahlık versin sana
Amin Bonuscum, baktım ama norma tansiyon hep. Bol bol yattım zaten toparladım şimdi epey.İç sıkıntısıda tansiyona etki ediyor bereli geçmiş olsun düşünce başım döner benimde bi kontrol etmek lazım.
Allah sakinlik huzur versin yavruya
Halsizdim Limonsuz ya, moralim bozuktu bir de biraz ailevi durumlardan. Şimdi daha iyiyim çok şükürAleykümselam canım. Geçmiş olsun neyin var?
Tekrar geçmiş olsun canım inşAllah test negatif çıkar da bide o çıkmaz başınıza.Halsizdim Limonsuz ya, moralim bozuktu bir de biraz ailevi durumlardan. Şimdi daha iyiyim çok şükür
İyi olmana sevindim, ama arada gel yineSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Hani zayıflicaktıkSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?