Biz onun oraya inelim birlikte zayıflarızHani zayıflicaktık
Aşıdan mı kilo mu aldım bilemedim, karnım hamile gibi şiş. Ben de dikkat edeceğim yediklerimeBiz onun oraya inelim birlikte zayıflarız
Ya o bize yaklaşırsaBiz onun oraya inelim birlikte zayıflarız
Bende annemlerdeyim. Evde yokuzSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Çok özletme kendini negooSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
İyi olda gerisi önemsiz. Bende uzaklaştım biraz tadım tuzum yok pek. Birde yarın usta gelecek 3-4 gün tadilat işimiz var.Selamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
İyi dinlenmeler canımSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
İyi olmana sevindim negom. Çok özletme ama arada girip ce eee de bariSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
selam canım ben de bu ara pek giremiyorum ,telefonum memlekette kalmış ,bayramdan döndüğümüzden beri 1 haftadır yatılı misafirlerim vardı bugün gittiler ,üstümden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyor,başımda ağrıyor kendime tarçınlı kahve yaptım ,kahvemi içip dinlenirken size bir bakayım dedim,ev de deprem olmuş gibi kendime bir geleyim eve girişeceğim inşallah,burayı ihmal etme dağılmasın burasıSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Aşıdan mı kilo mu aldım bilemedim, karnım hamile gibi şiş. Ben de dikkat edeceğim yediklerime
Ya o bize yaklaşırsa
Kuzum fazladan yemedim, yürüyüşe de devam ediyorum. Tartı ağır gösterince üzüldüm. Ağır derken 2-3 kilo fazla. Ama önlem almam gerek anlaşılan. İlaçlar çok etkiledi o yüzden bir kaç ay daha ara vereceğim canımTedavi için kullandığınız ilaçlar var ya o ilaçlar ah o ilaçlar diyorum teo başka sebep arama
2-3 kiloyla çıktıysan iyi valla teo şimdi ben nazar edicem sana :)Kuzum fazladan yemedim, yürüyüşe de devam ediyorum. Tartı ağır gösterince üzüldüm. Ağır derken 2-3 kilo fazla. Ama önlem almam gerek anlaşılan. İlaçlar çok etkiledi o yüzden bir kaç ay daha ara vereceğim canım
Anam etme ya2-3 kiloyla çıktıysan iyi valla teo şimdi ben nazar edicem sana :)
Yürümene de edebilirim sen bi nazar duası oku ne okuyorum ne yürüyorumAnam etme yadaha fazla yürüyeyim en iyisi
Sen iyi ol da canımSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Geçmiş olsun canım inşAllah hafif atlatırSen iyi ol da canım
Bana yardıma gelen arkadaşım vardı ya buraya yazmıştım kovid olmuş çok moralim bozuldu ya vakalar bitecek derken iyice çoğaldı
Canım benim inşallah çabucak toparlanırsın ihmal etme git bi an önce doktoraKaç gündür yatıyorum canım ya, eşim haftasonu kardeşimi getirdi buraya en azından yardımcı olur diye. Annem de haftaya gelecek.
Geçen hafta eşimin mesai arkadaşı rahatsızlanmış, bugün test vermiş, bakalım inşallah bir şey yoktur, eşim de benim gibi halsiz ve keyifsiz kaç gündür. Diken üstünde sonucu bekliyoruz.
Yok Negoocum, baktırmadım, çocuğa bırakacak biri olduğu anda gideceğim doktora.
Amin canım, hepimize versin inşallah.
Amin Bonuscum, baktım ama norma tansiyon hep. Bol bol yattım zaten toparladım şimdi epey.
Amin, hepimize versin inşallah.
Canım iyi ol da inşallah ben de köydeyim internet malum sıkıntı ben döndüğümde inşallah sen de dönmüş olursunSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Tamam canim bak keyfineSelamlar, bu aralar dinlenmeye ihtiyacım var bir süre olamayabilirim. Telefon da takılıp duruyor, internet de sıkıntılı zaten. Hepsi mesaj bana doğru bir karar diyor
Merak etmeyin iyiyim
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?