Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende annemlerdeyim. Evde yokuz dinlenelim biraz.

İyi dinlenmeler

Çok özletme kendini negoo

İyi olda gerisi önemsiz. Bende uzaklaştım biraz tadım tuzum yok pek. Birde yarın usta gelecek 3-4 gün tadilat işimiz var.
Haftaya gelicem geri inşllah.

İyi dinlenmeler canım
Benim de maraton başlıyor aksine
Kayınvalidem ve görümcem geliyormuş.

İyi olmana sevindim negom. Çok özletme ama arada girip ce eee de bari

selam canım ben de bu ara pek giremiyorum ,telefonum memlekette kalmış ,bayramdan döndüğümüzden beri 1 haftadır yatılı misafirlerim vardı bugün gittiler ,üstümden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyor,başımda ağrıyor kendime tarçınlı kahve yaptım ,kahvemi içip dinlenirken size bir bakayım dedim,ev de deprem olmuş gibi kendime bir geleyim eve girişeceğim inşallah,burayı ihmal etme dağılmasın burası

Tedavi için kullandığınız ilaçlar var ya o ilaçlar ah o ilaçlar diyorum teo başka sebep arama
Kuzum fazladan yemedim, yürüyüşe de devam ediyorum. Tartı ağır gösterince üzüldüm. Ağır derken 2-3 kilo fazla. Ama önlem almam gerek anlaşılan. İlaçlar çok etkiledi o yüzden bir kaç ay daha ara vereceğim canım

2-3 kiloyla çıktıysan iyi valla teo şimdi ben nazar edicem sana :)

Sen iyi ol da canım

Bana yardıma gelen arkadaşım vardı ya buraya yazmıştım kovid olmuş çok moralim bozuldu ya vakalar bitecek derken iyice çoğaldı

Canım benim inşallah çabucak toparlanırsın ihmal etme git bi an önce doktora
Canım iyi ol da inşallah ben de köydeyim internet malum sıkıntı ben döndüğümde inşallah sen de dönmüş olursun

Tamam canim bak keyfine yıldönümü bişey yok mu enişte de bir telefon kapsin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…