Kork zaten bi yerden sonra önü alınmıyor bende yüksek kilodayım çekiyorum sıkıntısını
Diyetisyen zor Negoo şu an için maalesef bütçe ayıramam onaKork ve başla canım cidden alınamıyor önü maalesefbu seni kamçılasın. Diyetisyen imkanın varsa öyle başla derim
Keşke benim eşim de alsa XS giyer 63 kilo gıcıkDiyetisyen zor Negoo şu an için maalesef bütçe ayıramam ona
Çok haklısınız kızlar, bir de ben kendimi biliyorum, eşim de benim gibi zaten o da kilo aldı..
Birimizden biri azimli olsa aynı evde ikimiz bir olur birbirimizi gazlarız, ama bizde durum tam tersi
İyi günlerde kullan canım ☺Bonus roborock s5 max robot sipariş ettim canım. Çok olumlu yorumlar yazmışlardı
sağol canımİyi günlerde kullan canım ☺
Bonus roborock s5 max robot sipariş ettim canım. Çok olumlu yorumlar yazmışlardı
Negoya kim yabışştıracak
Tepesinin tasını attırıyorlar zaten
Aynı biz. Nezaman abur cubur alma desem ertesi gün poşet dolu geliyor. 5kg fazlam var ama azmin 5 gramı yok.Diyetisyen zor Negoo şu an için maalesef bütçe ayıramam ona
Çok haklısınız kızlar, bir de ben kendimi biliyorum, eşim de benim gibi zaten o da kilo aldı..
Birimizden biri azimli olsa aynı evde ikimiz bir olur birbirimizi gazlarız, ama bizde durum tam tersi
Fayda ediyomu bu oruç bonus? Şimdi bu saatlerde herşeyi tıkınmak serbestmi?Ben oruca 14-10 la başlıyorum bugün yarın dişçiye götürcem kızı 9 da kahvaltı yapıp çıkarız
Fayda ediyomu bu oruç bonus? Şimdi bu saatlerde herşeyi tıkınmak serbestmi?
E ne anlamı kaldı ozaman bu orucunUyanıkgillerin defne herşeyi tıkınıcan ama hala 5 kilo fazlan olacak he mi
Ben şu ekmegi kessem ah bi kessem. Yemekten sonra bile ekmek yiyorum heleki tazeyse. Eşim doymadınmı diye soruyor. Birde öğlen yemek yemiyorum onun yerine hazır veya ev yapımı kek kurabiye vs. İnsan gibi 2 dilim ekmekle kalksam hiç kg sorunum kalmaz kızıyorum kendime.Uyanıkgillerin defne herşeyi tıkınıcan ama hala 5 kilo fazlan olacak he mi
E ne anlamı kaldı ozaman bu orucun
63 kilo erkek miKeşke benim eşim de alsa XS giyer 63 kilo gıcık
Hayırlı olsun canım, kullandın mı?Bonus roborock s5 max robot sipariş ettim canım. Çok olumlu yorumlar yazmışlardı
Yok yav uygulama program hikaye, benim kafada bitecek önceNego uygulamayı denesene seversin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?