Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kork zaten bi yerden sonra önü alınmıyor bende yüksek kilodayım çekiyorum sıkıntısını

Kork ve başla canım cidden alınamıyor önü maalesef bu seni kamçılasın. Diyetisyen imkanın varsa öyle başla derim
Diyetisyen zor Negoo şu an için maalesef bütçe ayıramam ona
Çok haklısınız kızlar, bir de ben kendimi biliyorum, eşim de benim gibi zaten o da kilo aldı..
Birimizden biri azimli olsa aynı evde ikimiz bir olur birbirimizi gazlarız, ama bizde durum tam tersi

Keşke benim eşim de alsa XS giyer 63 kilo gıcık

Aynı biz. Nezaman abur cubur alma desem ertesi gün poşet dolu geliyor. 5kg fazlam var ama azmin 5 gramı yok.

Uyanıkgillerin defne herşeyi tıkınıcan ama hala 5 kilo fazlan olacak he mi
Ben şu ekmegi kessem ah bi kessem. Yemekten sonra bile ekmek yiyorum heleki tazeyse. Eşim doymadınmı diye soruyor. Birde öğlen yemek yemiyorum onun yerine hazır veya ev yapımı kek kurabiye vs. İnsan gibi 2 dilim ekmekle kalksam hiç kg sorunum kalmaz kızıyorum kendime.

E ne anlamı kaldı ozaman bu orucun

Aralıklı orucun faydası olmaz mı hele benim gibi fazla kilonun insülinin ilacı.

Kalori kısıtlaması yok açlık yani yemek yememe süresi önemli ama yinede ne yediğinin çok önemi var amaç şekeri düzenlemek sen çok ekmek yiyince daha zor daha yavaş düzene girer.
Sen mesela haftada bikaç gün yapsan bile faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…