- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.086
- 698
Nasilsin minikim ❤
İyiyim canım sen nasılsın oglus nasılNasilsin minikim ❤
Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında kızın. Bizde de var bi tane Lise sınavına girecek. Huyundan suyundan gidip güzel bi meyve tabağı hazırlayıp hadi beraber bakalım ben de yardım edeyim deyip oturtuyorum masaya. Sonra biraz çözünce sen devam et ben gelicem diyip biraz diğerlerine bakıp geliyorum. napalım akılları fikirleri internette oyunda. İnatlaştıkça ters tepecek. Zaten uzaktan eğitimle dikkat süreleri çok bozuldu.Günaydın hayırlı sabahlar . giremedimannemin taşınacağı evi üç gün temizledim. tek başıma bı de çocuklar falan zor oldu baya. iki arada gezince ufaklık yine hasta oldu . kızım test çözmek istemiyor sürekli bı kaos var evde baba kız savaşı
Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında kızın. Bizde de var bi tane Lise sınavına girecek. Huyundan suyundan gidip güzel bi meyve tabağı hazırlayıp hadi beraber bakalım ben de yardım edeyim deyip oturtuyorum masaya. Sonra biraz çözünce sen devam et ben gelicem diyip biraz diğerlerine bakıp geliyorum. napalım akılları fikirleri internette oyunda. İnatlaştıkça ters tepecek. Zaten uzaktan eğitimle dikkat süreleri çok bozuldu.
Günaydın hayırlı sabahlar . giremedimannemin taşınacağı evi üç gün temizledim. tek başıma bı de çocuklar falan zor oldu baya. iki arada gezince ufaklık yine hasta oldu . kızım test çözmek istemiyor sürekli bı kaos var evde baba kız savaşı
Günaydın NegooGünaydıınnn
Eki Görüntüle 2899404
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
GünaydınGünaydıınnn
Eki Görüntüle 2899404
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Avizelere boyum yetmiyor merdiven olmayınca kocamı kıstırırsam ona sildireyim10 ağustos ödevi
Avize silmek
Bir mutfak dolabı içini düzenlemek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Canım nasılsınGünaydın
Elhamdulillah iyiyim canım sen nasılsın? Daha köydeyim son 2 günCanım nasılsındöndün mü evine?
Çok şükür iyim canım ☺ oh oh çoğu gitmiş azı kalmışElhamdulillah iyiyim canım sen nasılsın? Daha köydeyim son 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?