Yok yav uygulama program hikaye, benim kafada bitecek önce
Yok kuzum sipariş verdim bugün yarın kargoya verilirHayırlı olsun canım, kullandın mı?
Sağol canım benimBizimkilerin s5 mi bilmiyorum ama evet çok memnunmuş herkes sende güle güle kullan inşallah
Ütü hariç bütün yapılacakları yaptım. 2 makine çamaşır yıkadım bi dünya ütü çıktı. Ütü gözümde büyüyor yine.Ödevi aldım ama akşam yapacağım
Bu saate kadar yaptıklarım:
Bulaşık makinesini boşalttım
Bulaşıkları mutfağı topladım
Balkon yıkadım
Evi toparladım tüm odaları süpürdüm
Oturma odasını koltuğunu çekip sildim
Bütün odaların ve mutfağın yerlerini yarı elimle yarı ayağımla sildim
Makineye çamaşır attım
Oğlumun çarşafını değiştirdim
Yapılacaklar:
Wc banyo temizlenecek
Ayrıntılı toz alınacak
Çıkan çamaşırlar asılıp kalan çamaşırlar makineye atılacak
Çamaşır katlanacak
Gece de ütü yapılacak ve ders çalışılacak
Hayırlı olsun teo can güle güle kullan geçen benim herüf de sipariş etmiş internetten haritalama özelliği ile ilgili yorumları beğenmeyince geri iptal etmiş köyden dönünce iyice araştırıp sipariş verecekmişBonus roborock s5 max robot sipariş ettim canım. Çok olumlu yorumlar yazmışlardı
Benim markadanmıymış acabaHayırlı olsun teo can güle güle kullan geçen benim herüf de sipariş etmiş internetten haritalama özelliği ile ilgili yorumları beğenmeyince geri iptal etmiş köyden dönünce iyice araştırıp sipariş verecekmiş
Mi nin bir modeli idi canım ben hiç bakmıyorum ondan hediye olarak beklediğim için muhtemelen doğum hediyesi , öğretmenler günü , doğum günü hepsini aradan çıkaracakBenim markadanmıymış acababayağı yorum okudum bakalım. Doğru mu
Bendeki düşük br model haritalama sadece yaptığı odayı tutuyo kafasında gerisi yok. Ben wifi vs kullanmıyorum,alt katta 3 oda var,bir takıyorum mopunu oda oda gezip süpürüp siliyor. Bu halde bile çok memnunum elin ayagın olacak. Hayırlı olsun.Sağol canım benim
Başlayım ozaman bende. Çıktım yürüdüm kocamla o bile iyi geldi. Aslında hareketsiz bir insan değilim ama yaş yavaştan kendini gösteriyor.Aralıklı orucun faydası olmaz mı hele benim gibi fazla kilonun insülinin ilacı.
Kalori kısıtlaması yok açlık yani yemek yememe süresi önemli ama yinede ne yediğinin çok önemi var amaç şekeri düzenlemek sen çok ekmek yiyince daha zor daha yavaş düzene girer.
Sen mesela haftada bikaç gün yapsan bile faydası olur.
Ben bunu yükledimKızlar aralıklı oruç için kullandığınız programın adı ne
Ay çok şükür bizimki öyle değil ya, yoksa yanında dev gibi dururdum valla :')Keşke benim eşim de alsa XS giyer 63 kilo gıcık
Biz de ya. Evde yemek olur, yine de kulağıma gelip burger yiyelim mı diye fısıldıyorAynı biz. Nezaman abur cubur alma desem ertesi gün poşet dolu geliyor. 5kg fazlam var ama azmin 5 gramı yok.
İnşallah ya, ister istemez endişem vardı.Bendeki düşük br model haritalama sadece yaptığı odayı tutuyo kafasında gerisi yok. Ben wifi vs kullanmıyorum,alt katta 3 oda var,bir takıyorum mopunu oda oda gezip süpürüp siliyor. Bu halde bile çok memnunum elin ayagın olacak. Hayırlı olsun.
Aşıya mı karar verdin bonus hangisini olacaksın. Şifa olur inşallah
Kızlar aralıklı oruç için kullandığınız programın adı ne
Ben bi anda başladım kuzum.hatta o gün tıka basa ne bulduysam yemiştim.yarın başlarım yaa diyodum sonra dedim ulan başla gitsin bi deniyim ne olcak dedim aha iki hafta geçmiş.arada canımın çektiğini yiyo muyum yiyorum, bak bugün de dondurmaydı gazozdu götürdüm affetmedim ,yarın yine kaldığım yerden devamİşte ya hep ya hiç diye diye başlıyamıyorum, çıkamadım şu kafadan
Aralıklı yapayım bari doğrumalipina da yapıyor
Aktif olmaya çalışıyorumAktif olmayanlara liste temizliği yapıcam bilginize
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Aktif olmaya çalışıyorum
Telefonumdan pek yazamıyorum negoo
Bozuk çünkü
Yinede katılım göstermeye çalışıyorum baskanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?