Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ütü hariç bütün yapılacakları yaptım. 2 makine çamaşır yıkadım bi dünya ütü çıktı. Ütü gözümde büyüyor yine.

Yemek hazırladım
Köstebek pasta yaptım
Sofrayı topladım ocağı lavaboyu bir güzel temizledim.0

Bonus roborock s5 max robot sipariş ettim canım. Çok olumlu yorumlar yazmışlardı
Hayırlı olsun teo can güle güle kullan geçen benim herüf de sipariş etmiş internetten haritalama özelliği ile ilgili yorumları beğenmeyince geri iptal etmiş köyden dönünce iyice araştırıp sipariş verecekmiş

Benim markadanmıymış acaba bayağı yorum okudum bakalım. Doğru mu

Benim markadanmıymış acaba bayağı yorum okudum bakalım. Doğru mu
Mi nin bir modeli idi canım ben hiç bakmıyorum ondan hediye olarak beklediğim için muhtemelen doğum hediyesi , öğretmenler günü , doğum günü hepsini aradan çıkaracak biri ekimde biri Kasım’da biri Aralık’ta

Sağol canım benim
Bendeki düşük br model haritalama sadece yaptığı odayı tutuyo kafasında gerisi yok. Ben wifi vs kullanmıyorum,alt katta 3 oda var,bir takıyorum mopunu oda oda gezip süpürüp siliyor. Bu halde bile çok memnunum elin ayagın olacak. Hayırlı olsun.

Başlayım ozaman bende. Çıktım yürüdüm kocamla o bile iyi geldi. Aslında hareketsiz bir insan değilim ama yaş yavaştan kendini gösteriyor.

Keşke benim eşim de alsa XS giyer 63 kilo gıcık
Ay çok şükür bizimki öyle değil ya, yoksa yanında dev gibi dururdum valla :')
Aynı biz. Nezaman abur cubur alma desem ertesi gün poşet dolu geliyor. 5kg fazlam var ama azmin 5 gramı yok.
Biz de ya. Evde yemek olur, yine de kulağıma gelip burger yiyelim mı diye fısıldıyor şimdi cocugu da alet etmeye başladı onu yüzüme tutup anne burger yiyelim diyor

Esim işten aldı,
Eve geçerken alışveriş yaptık,
Süt kaynattim soğuyunca yoğurt mayalayacagim,
Bulasiklari yerleştirdim,
Yemek yaptım,
Oğlanı yıkadım,
Banyoyu yıkadım, lavaboları temizledim,
Çamaşır yıkadım, birazdan asacağım,
Evi supurdum,
Yemek yedik, çıkan bulaşıkları da yerleştirdim,
Çay demledim azıcık dinleniyorum

İnşallah ya, ister istemez endişem vardı.

İşte ya hep ya hiç diye diye başlıyamıyorum, çıkamadım şu kafadan
Aralıklı yapayım bari doğru malipina da yapıyor
Ben bi anda başladım kuzum.hatta o gün tıka basa ne bulduysam yemiştim.yarın başlarım yaa diyodum sonra dedim ulan başla gitsin bi deniyim ne olcak dedim aha iki hafta geçmiş.arada canımın çektiğini yiyo muyum yiyorum, bak bugün de dondurmaydı gazozdu götürdüm affetmedim ,yarın yine kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…