- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
bizde bulamadik duzgin birsey gecen hafta lcw den buldum guzellerKahvaltıdan sonra evi toparladım. Süpürdüm.
Bulaşık makinesi bardakları yıkamak yerine iyice berbat etmiş. Boşaltıp suya yatırdım bardakları, makineyi de boş çalıştırdım.
Sonra çocuklara ayakkabı almak için dışarı çıktık, bulamadık maalesef. Geri geldik
Oraya hiç bakmadım. Bizim buralarda kar buz olduğu için hem usutmeyen hem de kaymayan bir çizme bakıyoruz.bizde bulamadik duzgin birsey gecen hafta lcw den buldum guzeller
Baktığımız ayakkabıları görseniyi ki 99.u var 300 olsa nasil alincak öyleyse haklisin Ankara nin kuru soğugu var anca sicak tutsun yeter
valla gecen o zorlugu yasadik Allah kolaylik versinBaktığımız ayakkabıları görsen
Kalın kalın kar botları, dize kadar çizmeler, Onlar da her yerde bulunmuyor.
Teşekkür ederim canımvalla gecen o zorlugu yasadik Allah kolaylik versin
Koltukların düzeldi miUtum var ama cok yorgunum yapamam evi dip bucak sildim heryerin tozunu aldim utude sonraya kaldi artik
Evet duzeldi sonundaKoltukların düzeldi mi
Cok sagolun yardimci oldubuz tesekkur ederimSevindim senin adına
Ellerine sağlık canomBugün ne yaptım
Sabah herifi işe yolladım
Geri uyudum
Kalktım yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Çamaşırları topladım katlayıp çekmecelere koydum
Çarşafları yastık kılıflarını değiştirdim
Evi süpürüp sildim
Tuvaleti çamaşırsuladım
Banyoyu sildim
Şimdi hazırlanıp çıkıcam
Emeklerinin karşılığını alırsın canım inşaallah sınavlardaÜtü yok şu an ama 2 makine çamaşır yıkıyprum şu an çıkabilir. Başka neler yaptım bulaşık makinesini çocuklara boşalttırdım ben doldurdum mutfak camını ve sandalyelerini sildim çocuklarla market alışverişini yaptım kalan zamanlarda vizelerime çalıştım
Ellerine sağlık canımmerhaba kahvalti gec oldu bugun
kahvaltiyi topladim makinayi actim
dolaplarin icini duzenledim disini da sildim
mutfak masa sandalyeleri sildim
balkonlari yikadim
carsaflari yikayip astim
dunku dagilan dolabi duzenledim
tüm evi supurdum sildim
tozlarida aldim
wc ve banyoyu temizledim
ütumu bitirdim
kurabiye ve pogaca yaptim
aksam da cocuklari yikayip yatarim heralde
Kahvaltıdan sonra evi toparladım. Süpürdüm.
Bulaşık makinesi bardakları yıkamak yerine iyice berbat etmiş. Boşaltıp suya yatırdım bardakları, makineyi de boş çalıştırdım.
Sonra çocuklara ayakkabı almak için dışarı çıktık, bulamadık maalesef. Geri geldik
Ellerine sağlık canımOraya hiç bakmadım. Bizim buralarda kar buz olduğu için hem usutmeyen hem de kaymayan bir çizme bakıyoruz.
Ama fiyatlar çok uçuk 299,99 tl. 300 değil yani
Eline sağlık canımUtum var ama cok yorgunum yapamam evi dip bucak sildim heryerin tozunu aldim utude sonraya kaldi artik
Ay çok hoşsunKuzular bunu temizlikseverin internet sayfasından çektim bu ürünleri kullanan var mı? Rossmandan sipariş vermek istiyorum hazır temizleme mendili koyup mu siliyorlar? Akşam şöyle yorgunken basitinden bi temizlik yapmak istersem diye...
Kusura bakma negom sana layık bir talebe olamadık ama...
Günaydın
Teşekkür ederimEllerine sağlık canımflo da yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?