Günaydın kızlar dün yapılanlar
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Tezgah silşndi
Ocak silindi
Mutfak çekmeceleri düzenlendi
Pikeler yıkandı
1 makina çamaşır katlandı
Tv ünitesi altı düzenlendi tozu alındı
Yatak odası komidinleri düzenlendi tozu alındı
Yemek yapıldı
Bugün
Kahvaltı yapıldı şimdi bulaşık. Makinasını yerleştirecem sonra anneme gidicem akşama ancak gelirim
Ayyyyyy hiç sorma ya en. Nefret ettiğim ütü eşim geçen gün isyanlardaydı ya sevmediğim gibi beceremiyorum damaşallahh
ben ütü bile yapamadım çok yorgundum, ütülü başka kıyafetlerimden giydim geldim işe, bugün beni bir sepet ütü bekler
Ayyyyyy hiç sorma ya en. Nefret ettiğim ütü eşim geçen gün isyanlardaydı ya sevmediğim gibi beceremiyorum da
Eşim diyor kuru temizlemeye ver ütülesinler aaaaaaa ayıp dedim
zyaa ben küçükken çok severdim şimdi pazar günlerinden nefret ediyorum ütü yüzünden birde kamuda çalışıyoruz hep gömlek tarzı şeyler
ay bende artık yalap şap yapıyorum açıkçası üstümüzde kırışıyor nasılsa
z
kızzzzzzz bende eşime diyorum üstünde kırışıyor diye ama dinlemiyor öğün bi gömlek ütülemişim Allah ım kolu var ya 3 çizgi olmuş kendimden utandım valla
Dün tüm evi alt üst Edip temizlik yaparken paaat bir telefon biz geliyoruz! En sevmediğim misafir tipi aniden haber veren ve ben üç buçuk attım temizlik yemek derken ter bir tarafımdan çıktı sabah kalktım kahvaltı hazırladım gönderdim misafirleri şimdi de okul yoluna düştüm haftasonu millet dinlenir ben yoruluyorum
amac o zaten hazirliksiz yakalanmanbenimde en sevmediğim insanlar onlar, yani ben asla çat kapı gitmiyorsam sizde gelmeyin kardeşim, 1 gün önce haber verin yada bir müddet verin insanın evi toparlaması için anlayışları yok hiç..
amac o zaten hazirliksiz yakalanman
vardir belki samimiyetten gelen degerçekten amaçları o mudur ki ya
vardir belki samimiyetten gelen de
ama aman nolcak derken gözler fildir fildir oraa buraya bakan cok gördum
Elhamdülillah iyiyim, canım.
Çok şükür iyiyim canım...terliksuu iyi misin yoksun?
@malii hu hu nerde işler güçler?
@Kestanesekeriiim nerelerdesin?
Casper25 kızın nasıl oldu canım?
beybisi35 nasıl gidiyor canım hamilelik?
kk birinci noteri kv geldi artık bol bol iş yaparsın, buraya da gelirsin
Efser hanım bir görünüp bir kaybolmak oluyor mu
L Libas7 görünmüyorsun sende, iyi misin?
Handandandan sende görünmüyorsun, iyi misin?
ladymadyninablasi daha çok bekliyorum sohbete
yorgun anneanne bir görünüp bir kayboluyorsun abla
Psikolojik Deliii iyi misin?
Geçmiş olsun canım o zaman.Elhamdülillah iyiyim, canım.
Biraz sikintilarim vardi., Geçti gitti şükür, buraya da arada giriyorum toplasan 5dk bile değil..
Yeniden gelicem insaAllah,.
Hastane işlerim var, bitsin..
Süpersin bacımGünaydın kızlar dün yapılanlar
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Tezgah silşndi
Ocak silindi
Pikeler yıkandı
Yemek yapıldı
Bugün
Kahvaltı yapıldı şimdi bulaşık. Makinasını yerleştirecem sonra anneme gidicem akşama ancak gelirim
Maşallah ın varGünaydın kızlar dün yapılanlar
Yataklar toplandı
Ev süpürüldü
Tezgah silşndi
Ocak silindi
Pikeler yıkandı
Yemek yapıldı
Bugün
Ya eşin ver diyorsa daha ne ner gitsin, keşke benimki de deseAyyyyyy hiç sorma ya en. Nefret ettiğim ütü eşim geçen gün isyanlardaydı ya sevmediğim gibi beceremiyorum da
Eşim diyor kuru temizlemeye ver ütülesinler aaaaaaa ayıp dedim
Düşüncesiz insanlarDün tüm evi alt üst Edip temizlik yaparken paaat bir telefon biz geliyoruz! En sevmediğim misafir tipi aniden haber veren ve ben üç buçuk attım temizlik yemek derken ter bir tarafımdan çıktı sabah kalktım kahvaltı hazırladım gönderdim misafirleri şimdi de okul yoluna düştüm haftasonu millet dinlenir ben yoruluyorum
Canım iyi oldaÇok şükür iyiyim canım...
Buraya gelmiyorum diye temizliği saldım sanma, tam gaz devam..
İki hamarat kardeşKızlar slm.sabah kalktım bi Nescafe içtim.eşimle oģlumu gönderirim .kızım hala uyur olur. o sessizlikte Nescafe içmeye bayılırım.sonra bugün mutfaģı temizliçektim. Dünden salonu süpürüp toz almıştım ev dede olmadığımızdan dün,bugün ev temizdi.sonra kahvaltı yaptık kızımla bu arada yemeği ocağa koymuştum.yatakları topladım.bul.mak.boşalttım.öğlen yemek yiyip herkes gidince mutfaģa daldımmutfak dolaplarını buzdolabını bul.mak.iyice sildim.bayadır silmiyordum iyice ovdum.mutfağın canını sildim.küçük ama çok ugraştiriyor cam tezgahın üstüne çıkama lazım okuyor silmek için.ocağına sildim.ocağı kaldırıp bul.mak.üstünde sildim.mutfağın yerlerini elimle sildim.şimdi kahveyelkahveye çubuk kraker yiyorum wc nin kapı sına aspirin sıktısıktı biraz dinlenip onu silecem.püf bayağı da uzun yazmısım
Yaşasın kötülükte diyor musunBugün ödev vermedim, nedeençünkü odak noktası bu hafta yazlık kışlık ayırma. O yüzden bu hafta ona yoğunlaşalım.
Misal ben dünden beri cebelleşiyorum sizde cebelleşin
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
@Kestanesekeriiim
Efser
B BUSR4
J Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?