- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim kapalı içeri çok güneş girmiyor dışarı asarsam daha çabuk kurur gibime geliyor yağmurdan dolayı da süreli tetikte olmam lazım başıma iş açıyorum zannedersemBenim balkon açık canım o yüzden duvara rahat astım
Geçen sene ipi bağlamamıştım mandallarla tutturnuştum yağmur yağarsa kolayca toplarım diyeBenim kapalı içeri çok güneş girmiyor dışarı asarsam daha çabuk kurur gibime geliyor yağmurdan dolayı da süreli tetikte olmam lazım başıma iş açıyorum zannedersem
Akıllı kadınsın vesselamGeçen sene ipi bağlamamıştım mandallarla tutturnuştum yağmur yağarsa kolayca toplarım diye
ne olacak bu teyonun haliKimlerle muhatabım ya aşure aklına gelmeyen insanlar var
bizim buralarda da var, buralı olmayan arkadaşlarıma çok tuhaf geliyordu.Ev günlerde giyerim, giyerdim gün yok artık
he ya bu pandemi sayesinde kafam kulağım rahatGün zarar işte ya ona ayrı ayakkabı ayrı kıyafet al her ay başka kombin
Günaydın canımBugün son etiketti, aktif olmayanları listeden çıkarıyorum. Demek ki ihtiyaç duyulmuyor
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
sudem34
çok geçmiş olsun inşallah az masraf çıkar canım. Hortumu delinmiştir belkiGünaydın canım
Selam kızlar
Ben araba ile sanayideyim yine babamla beraber hararet yaptı kereta bir ton masraf
Bir iki haftaya evimde olurum zannımca.
Ev işi henüz yapmadım.
Oglana kahvaltı verdim kendim sabah hızlıca atıştırdim.
Bankaya para çekmeye gittim geldim.
Markete uğradım.
Pek de bişey yapmamışim.
Yöresel bişey değil ki ama hani oraya ait değildir yani şık giyinmiş süslenmiş hatunlar altına ortapedik terlik giyecek değil yabizim buralarda da var, buralı olmayan arkadaşlarıma çok tuhaf geliyordu.
kız ne bileyim çok tuhaf bir iş yapıyormuşuz gibi davranıyorlardı çantamızda ayakkabı götürünceYöresel bişey değil ki ama hani oraya ait değildir yani şık giyinmiş süslenmiş hatunlar altına ortapedik terlik giyecek değil ya
Sen ezer gibi bakaydın onlara oha dümdüz mü basıyosunuz yere diyekız ne bileyim çok tuhaf bir iş yapıyormuşuz gibi davranıyorlardı çantamızda ayakkabı götürünce
Daha hijyenik ya kimsenin terli ayağı değmiyor yerlerebizim buralarda da var, buralı olmayan arkadaşlarıma çok tuhaf geliyordu.
Babet ve spor ayakkabı, günlük ayakkabılar. Topuklu düğünden düğüneBen her daim spor ayakkabı
He bizde o gün senin bu gün benim geziyoruz zatenGünlerde o yüzden işimiz yok anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?