Trakya olması lazım canım yani bizim orası dışında ben de pek görmedim başka yerde.İlk defa görüyorum hangi yöreye ait canım ?
Ya bu attığın çok güzel duruyor bonus böylesini ben de bilmiyordum
Taşınınca yeni eve yeni koltuk güzel olurGünaydın kızlar, hayirli bereketli haftalar olsun inşallah
Ödevi aldım Negoo, dün biraz toparladım Ayakkabılıgi ama bugün tam ayıklama yapmam lazım.
Birazdan ütü yapacağım, dün ödevleri yapamadımdün öğlenden beri oturma grubu bakıyoruz, koltuğun ayağı kırıldı diğer koltuklarda da sorun vardı. Şimdilik böyle kullanıyorum bakalım, bunu da taşınabiliriz diye erteledik.
Bu haftasonu ne iş yapabildim ne de dinlenebildim
Bende deniycem trakya yöresiymiş evet mutlumusun he bir lezzet için daha algılarımızı açtıkTrakya olması lazım canım yani bizim orası dışında ben de pek görmedim başka yerde.
Ya bu attığın çok güzel duruyor bonus böylesini ben de bilmiyordumbiz mesela kavurunca bol yagda sadece biber ve lor kavuruyoruz o da kuru kuru oluyor. Haftasonu deneyeyim bu attığını.
Her sene kurutuyorum, komşu balkonlardakiler kurudu bileKışlık için ;
-Menemenlik domates
-Kırmızı biber turşusu
-Kıl biber turşusu
-Fasülye
-Dolmalık biber (dondurucuya)
-semizotu, kişniş ( (çorbalar için)
var aklımda dondurucumda yer olsa şeftali de koymak isterdim de
Nego Sivas’la Erzurum aynı hemen hemen biber patlıcan kuruttun mu hiç ? Ben bi kere biber denedim biberler alttan çürümüştü vazgeçmiştim şu sıra da hava yağmurlu kurur mu sence risk alsam mı ?
Deneyeceğim valla bu sene dondurucumda yer yok internetten biraz püf noktalarını okuyayım bi de akşam bizim buralar çok soğuk oluyor ya içeri alıyor musun akşamlar?Her sene kurutuyorum, komşu balkonlardakiler kurudu bile
Cumartesi astım bende
Kapya biber yağlamam duruyor geçen yıldan halaEvet canım kapya Turşu modunda sirke vs konduğu için genelde kahvaltıda yeniyor şu tarif biliyorsundur muhakkak
Kırmızı Biber Turşusu - Nefis Yemek Tarifleri
Kırmızı Biber Turşusu Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Yok almıyorum yağmur yemesin yeter o yüzden balkon duvarına astım ben.Deneyeceğim valla bu sene dondurucumda yer yok internetten biraz püf noktalarını okuyayım bi de akşam bizim buralar çok soğuk oluyor ya içeri alıyor musun akşamlar?
Bende ajvar var halaSüper oluyor o ya onu kesin yapacağım geçen sene bi de 10 kilo patlıcan 10 kilo biberden yapmıştım
Ev günlerde giyerim, giyerdim gün yok artıkYürüyüş yapalı 4.ayakkabımı da geçen hafta yırttım şükür, daha doğrusu parçalandı adetaAyakkabı dolabımı bir bez sileyim bari. Sizlerde de içeride ayakkabı giyinme var mı? Yani günlerde, ev oturmalarında dibi temiz ayakkabı
hic unutmaz misin ey kadın ?Aktif Lora aktif loreciğim hatırlıyormusun geçen sene ki aşurelerimi
Moral vereceğine evet sulu olmuş demiştin
Gün zarar işte ya ona ayrı ayakkabı ayrı kıyafet al her ay başka kombinEv günlerde giyerim, giyerdim gün yok artık
hic unutmaz misin ey kadın ?
o değil de ne ictim ki o zaman cesarete bak nasıl demisim ☻
bronzlaşmıssınKoyu yapıcam bu sefer
Ben bitmeyince köye götürüyorum kalabalık oluyor diye bi iki defa da bitiyor her şeyKapya biber yağlamam duruyor geçen yıldan hala
Aklımda olsun bu , şu sıra çok yağıyor iç duvara astın anladığım kadarıyla ben de bulacağım çaresini dur bakalımYok almıyorum yağmur yemesin yeter o yüzden balkon duvarına astım ben.
İnce olsun biber, kalın kabuklu çürür
Benim balkon açık canım o yüzden duvara rahat astımBen bitmeyince köye götürüyorum kalabalık oluyor diye bi iki defa da bitiyor her şey
Aklımda olsun bu , şu sıra çok yağıyor iç duvara astın anladığım kadarıyla ben de bulacağım çaresini dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?