Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biber ve süt çok ilginçmiş yalnız sağol canım

Yürüyüş yapalı 4.ayakkabımı da geçen hafta yırttım şükür, daha doğrusu parçalandı adeta Ayakkabı dolabımı bir bez sileyim bari. Sizlerde de içeride ayakkabı giyinme var mı? Yani günlerde, ev oturmalarında dibi temiz ayakkabı

Ben hep konserve yaparım
İnşallah bu sene yemek nasip olur.
Patlıcanı yaptık. Fasülye de yapcaz. Başka bişey yapmıcam. Annem salçayı ben yapıp yollarım dedi.

BereliPenguen baktım şimdi bi sütlü biber kavurması var bi sütlü biber turşusu var ikisi aynı şey heralde
Kavurmayi bilmiyorum bonuscum ya peynirli biber kavuruyoruz ama süt koymayiz genelde. Bu direkt turşu oluyor, şunun gibi duruyor:
Şimdi geç kaldım diye anneme soramadım ama eve geçince tarif alacağım

Yaptıklarım:
Ütü yaptım,
Camasirlikta kuruyan kıyafetleri topladım katlayip yerleştirdim,
Makineye yeni çamaşır attım,
Banyo lavabo ve klozeti temizledim, yerleri yıkadım,
Duş aldım evden çıktım.

İlk defa görüyorum hangi yöreye ait canım ?

Günaydın ❤
Nego nun küresi iş başında bugün ayakkabıları ayıracaktım

Portmantom yok. Temizlemeyeyim diye almadım şaka şaka. Eski evde vardı. Bu evde yok. Henüz sıra ona gelmedi.

Buzdolabını temizlemem lazım. Onu yaparım ben

Fasulyeyi derin dondurucuya atıyorum o daha kolay geliyor. Benden başka da yiyen yok zaten evde
Benim dondurucum dolu. Zaten küçük. Mecbur konserve yapıyorum. Kız onu da kayınvalidem biz göndercez dedi. Hiçbişey yapmama gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…