Aynen canım hortum delik yaptırdim.çok geçmiş olsun inşallah az masraf çıkar canım. Hortumu delinmiştir belki
Bende seninle gurur duyuyorum
Nazar değer diye yazmadım diyormusum saka sakaVay vay halı demeke arada yazacaksın ki duvara mı konuşuyorum anlıyım dimi
Toz da alayım evet hiç aklıma gelmedi17 ağustos ödevi
Halı fırçalamak
Çamaşır katlamak
Toz almak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Benim ayakkabılığa da raf yapılması lazım. Benim değilde eşimin atılacak çok
Bende şimdi içiyorum. Biraz mola verip kk ya bakayım dedimDaha işlerim bitmesi kahve molası verdim. Akşam hepsini bir yazayım da çok görünsün
Zaten hep onunkileri attım. Benim 1 taneydi. Çocuklarınkileri de güzel olanları ayırdım ihtiyacı olan varsa vericem. Offf içim rahatladı yaBenim ayakkabılığa da raf yapılması lazım. Benim değilde eşimin atılacak çok
Afiyet bal şeker olsun negom. Böyle de pek keyifli oluyor ya. İşlerimin çoğu bitti içim rahat içtimBende şimdi içiyorum. Biraz mola verip kk ya bakayım dedim
E hep diyorum ya iş bitince tadı başka olurAfiyet bal şeker olsun negom. Böyle de pek keyifli oluyor ya. İşlerimin çoğu bitti içim rahat içtim
Çok gaza geldim yapalımHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mu beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Ben zaten minimalist takılıyorum hacım beni bulaştırma evim cıbıldak kalacakHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mu beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Tabi kime göre minimalist anneme, kayınvalideme filanBen zaten minimalist takılıyorum hacım beni bulaştırma evim cıbıldak kalacak
Ya off canım çekti susBen zaten minimalist takılıyorum hacım beni bulaştırma evim cıbıldak kalacak
Çok severim atmayı terpapi gibi olurHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
evet evetHanımlar benim yine eşya ıvır zıvır atasım var. Oda oda arınma yapalım mı beraber ne dersiniz?
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?