Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin oğlan ne kadarlık benimki de aynı bugün bi süpürgeyi 2 saatte yaptım ben süpürge çalıştırdıkça o emmek istiyo
3 bitti geçen ay. Emmesi 26 ay sürdü ama memeye düşkünlüğü halen sürüyor. Uyurken,uykusu varken,canı sıkkınken,zırlarken elini memeye daldırıp öyle susuyor. 1dk rahatım yok öyle bunldımki. Tekim ana baba kardeş kimseden fayda yok. Birz ilgilenen olsa beni bukadar rahatsz etmez. Seninki kç yaş?

Birkaç gün sonra 20 ayı dolduracak benimki. Emiyor hâlâ ve çok düşkün nerdeyse ilk aylar gibi saat başı istiyor ama karın doyurmaktan ziyade dudak tiryakisi gibi. Bıraktırırken zorlanmaktan korkuyorum sen nasıl bıraktırdın

O zaman da birgün evin yarısını, diğer gün de kalan yarısını temizlerim şarjı iyi gidiyor ya

Benimde aynıydı sürekli meme meme salça sürdüm birde keçeli siyah kalemle öcü çizdim doktor izin vermiyor acıyor dedim hiç istemedi Anka ile aynı dönemdeydik hatta. İlaç ta kullandım hemen kesilsin diye. Ara sıra gelir emmek ister bir fırt alır gider :) ama emziği ve bezi hala bırakmdı uğraştırıyor.
Kocam beyle yürüyüş yaptık geldik tatlı gömdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…