3 bitti geçen ay. Emmesi 26 ay sürdü ama memeye düşkünlüğü halen sürüyor. Uyurken,uykusu varken,canı sıkkınken,zırlarken elini memeye daldırıp öyle susuyor. 1dk rahatım yok öyle bunldımki. Tekim ana baba kardeş kimseden fayda yok. Birz ilgilenen olsa beni bukadar rahatsz etmez. Seninki kç yaş?Senin oğlan ne kadarlık benimki de aynı bugün bi süpürgeyi 2 saatte yaptım ben süpürge çalıştırdıkça o emmek istiyo
Birkaç gün sonra 20 ayı dolduracak benimki. Emiyor hâlâ ve çok düşkün nerdeyse ilk aylar gibi saat başı istiyor ama karın doyurmaktan ziyade dudak tiryakisi gibi. Bıraktırırken zorlanmaktan korkuyorum sen nasıl bıraktırdın3 bitti geçen ay. Emmesi 26 ay sürdü ama memeye düşkünlüğü halen sürüyor. Uyurken,uykusu varken,canı sıkkınken,zırlarken elini memeye daldırıp öyle susuyor. 1dk rahatım yok öyle bunldımki. Tekim ana baba kardeş kimseden fayda yok. Birz ilgilenen olsa beni bukadar rahatsz etmez. Seninki kç yaş?
yapalım yapalımBi salon kalmıştı yapamamıştım sıcaktan orayıda hallettim kuş tüy döküyo batırmış kafeside temizledim. Bi duşu ve aşureyi hakettim.
Aktif Lora gece bakım yapalım mı? Bak hakettik demiyorum mecburuz
Gelmiyor epeydirBonus terliksu vardı o nerde varmı bilgin? Baya aktifti
BurdayımNerdesiniz be
O zaman da birgün evin yarısını, diğer gün de kalan yarısını temizlerimAynen hocam nezaman nezaman??
Ben varımda geçmi kaldım işi yarıladım sayılırsa gel :)
Güççük evnen havanı at şimdiaşagı kata oda yapmadan benimkide yapıyordu şimdi yetmiyor
[/QUOTE="Bonus, post: 69107583, member: 29950"]
Kıyamam olur inşallah bi gün bizede kader güler.
En gençlerimiz bi çay falan verse keşke akşamlarıBurdayım
Benimde aynıydı sürekli meme meme salça sürdüm birde keçeli siyah kalemle öcü çizdimBirkaç gün sonra 20 ayı dolduracak benimki. Emiyor hâlâ ve çok düşkün nerdeyse ilk aylar gibi saat başı istiyor ama karın doyurmaktan ziyade dudak tiryakisi gibi. Bıraktırırken zorlanmaktan korkuyorum sen nasıl bıraktırdın
Kocam beyle yürüyüş yaptık geldik tatlı gömdümNerdesiniz be
Ben de geldimmmNerdesiniz be
Bizim bittiEn gençlerimiz bi çay falan verse keşke akşamları
Maşallah katya hanım :)O zaman da birgün evin yarısını, diğer gün de kalan yarısını temizlerimşarjı iyi gidiyor ya
Bizim bitti
Gelyeni demledim çok varEn gençlerimiz bi çay falan verse keşke akşamları
Gelyeni demledim çok var
10 bardak içtim 5 bardaklık yerim var halaGelyeni demledim çok var
Dışardaydı bugünNego başkan firarda bugün:)
10 bardak içtim 5 bardaklık yerim var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?