Bu yaşta evlat için uğraşıyorum hala
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sihhatli bir şekilde inşallah ❤Bu yaşta evlat için uğraşıyorum hala
Yok kuzum ya sen üzmedin, asıl ben yersiz yazdım. Halley in yeğenini yeni gördüm. Rabbim şifa versin. Herşeyin en hayırlısını versinAh teo seni üzmek için demedim kuzumben kendimle dalga geçiyorum. Ne var yaşımızda millet yeni evleniyo daha
Sağol canım benimRabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sihhatli bir şekilde inşallah ❤
Nesi var o çocugun? Sadece bugün okudum kötü diye öncesinden haberim yokAh teo seni üzmek için demedim kuzumben kendimle dalga geçiyorum. Ne var yaşımızda millet yeni evleniyo daha
Nesi var o çocugun? Sadece bugün okudum kötü diye öncesinden haberim yok
1 kutu da cay bardagiGelmiş kadar oldum masrafsız misafirimdir 5-7-10 tane abur cubur yer dökerim sadece zaten süpürgen var lafı olmaz
Öyle miydi tanıyamadım benBenimde aynıydı sürekli meme meme salça sürdüm birde keçeli siyah kalemle öcü çizdimdoktor izin vermiyor acıyor dedim hiç istemedi Anka ile aynı dönemdeydik hatta. İlaç ta kullandım hemen kesilsin diye. Ara sıra gelir emmek ister bir fırt alır gider :) ama emziği ve bezi hala bırakmdı uğraştırıyor.
Kocam beyle yürüyüş yaptık geldik tatlı gömdüm
Yeşilb4h4rBenimde aynıydı sürekli meme meme salça sürdüm birde keçeli siyah kalemle öcü çizdimdoktor izin vermiyor acıyor dedim hiç istemedi Anka ile aynı dönemdeydik hatta. İlaç ta kullandım hemen kesilsin diye. Ara sıra gelir emmek ister bir fırt alır gider :) ama emziği ve bezi hala bırakmdı uğraştırıyor.
Kocam beyle yürüyüş yaptık geldik tatlı gömdüm
Evet canim ilaç ağır gelmişti sana çişe alıştımı senin bebişYeşilb4h4r
Nerdesin ÖpücemAlışkanlık sonuçta. TV izlemeyi de bırakabilirsinel işi yapıyordun sen onlarla oyalanabilirsin. Bak sen bana ben sana destek olayım bu gün 20:00 son lokma yarın 12 ye kadar sadece kalorisiz sıvı olur mu.
Tam da bugün yatak odasını dip köşe yapayım diyordum çok iyi denk geldi19 ağustos ödevi
Bugün evde ki fazla eşyalardan kıyafet ayıklama günü, hadi bakalım elinizi korkak alıştırmayın
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?