Gakkoşlar diyarıSen nereliydin teyo? Unutmuş olabilirim kafam zayıf artık
Robot züpürge döver diye korkuyorum yoksam benim de içimden geçiiiiÇekirdeği puh diye atarak yiyesim var
Ha şimdi hatırladım. Nene sayılırım tabi olucak bu unutkanlıklarGakkoşlar diyarı
Aşk olsun süpürge olmasa nolcak ben süpürürüm elimlenGelmiş kadar oldum masrafsız misafirimdir 5-7-10 tane abur cubur yer dökerim sadece zaten süpürgen var lafı olmaz
Gelin bahçeye masa kurarız tatlımda var10 bardak içtim 5 bardaklık yerim var hala
Yok ya sen gençsin genç olmak zorundasınHa şimdi hatırladım. Nene sayılırım tabi olucak bu unutkanlıklar
Negzel olur kim en gençEn gençlerimiz bi çay falan verse keşke akşamları
Ne nenesi yakındı yaşlrımız seninleHa şimdi hatırladım. Nene sayılırım tabi olucak bu unutkanlıklar
Ben de önce kademeli deneyip olmazsa geleneksel yönteme başvurmayı düşünüyorum. Peki konuşuyor muydu bıraktığında benimki halâ hiç konuşmuyor. Emzik kullanmadı hiç bez de Allah kerim artıkBenimde aynıydı sürekli meme meme salça sürdüm birde keçeli siyah kalemle öcü çizdimdoktor izin vermiyor acıyor dedim hiç istemedi @Anka ile aynı dönemdeydik hatta. İlaç ta kullandım hemen kesilsin diye. Ara sıra gelir emmek ister bir fırt alır gider :) ama emziği ve bezi hala bırakmdı uğraştırıyor.
Kocam beyle yürüyüş yaptık geldik tatlı gömdüm
Bezi nasıl bıraktı bu ayda? Konuşuyordu az az ama anlıyorduBen de önce kademeli deneyip olmazsa geleneksel yönteme başvurmayı düşünüyorum. Peki konuşuyor muydu bıraktığında benimki halâ hiç konuşmuyor. Emzik kullanmadı hiç bez de Allah kerim artık
Yok bırakmadı yani nasıl bıraktırırım o konuda hiçbir fikrim yok o yüzden öyle dedimBezi nasıl bıraktı bu ayda? Konuşuyordu az az ama anlıyordu
Anlıyor her şeyi ama konuşma yok arada ba ba de de canı isterseBezi nasıl bıraktı bu ayda? Konuşuyordu az az ama anlıyordu
Başka kardeş varmı? Kardeş olunca da erken konuşmaya yardımı oluyor. Daha erken anca başlar seninkideAnlıyor her şeyi ama konuşma yok arada ba ba de de canı isterse
Yok ilk daha. İnşallahBaşka kardeş varmı? Kardeş olunca da erken konuşmaya yardımı oluyor. Daha erken anca başlar seninkide
Ne nenesi yakındı yaşlrımız seninle
Hım bende 32denİşte ben 57 den gün aldım
Sen 57 olunca yaşıt olduğumuzdan ben de olacağım. Sen 20 yaşındasın tamam mııııııİşte ben 57 den gün aldım
Sen 57 olunca yaşıt olduğumuzdan ben de olacağım. Sen 20 yaşındasın tamam mıııııı
Bu yaşta evlat için uğraşıyorum halaGenç ve diri değiliz artık kabullendim ben sende 2 sene daha direndin mi tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?