Selamlar kaptanım:)
Tişörtleri üst üste az. Alt kısmına askının anlatabildim miKızlar size bir şey soracağım benim gardolabım küçük bir de eşim sağolsun alırken hiç düzgünce alıp koymaz çekiverir bu yüzden ütüleyip astıklarım kırışıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim. Tişörtleri ütüleyip katlasam asmasam ütü izi olur mu
Bulaşık makinesini nasıl temizleyecegiz yaa öğretin bana filtreleri yıkıyorum gecen de kenarlarını sildim başka ne yapabilirim ?20 ağustos ödevi
Bulaşık makinesi temizlemek
Fazla eşya arındırmada bugün sıra mutfakta, elinizi korkak alıştırmayın
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
I ipek2890
@zambak86
@speranzoso
Geçmiş olsun, evde size dokunan bir şey var muhtemelenGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Geçmiş olsun ikinci doz muGünaydın kızlar
Geçen gün asi oldum, kendimi zor kaldırıyorumbugün biraz daha iyiyim gibi.
Sabah zar zor kalktım hemen işe geldim.
Ağrım biraz hafiflerse ödevleri yapacağım inşallah Negoo.
Öncesinde kaçtınAn itibariyle 101.5 olmuş bulunmaktayım
Makine temizleyicisi var hatta bugün bime gelecekti:)Bulaşık makinesini nasıl temizleyecegiz yaa öğretin bana filtreleri yıkıyorum gecen de kenarlarını sildim başka ne yapabilirim ?
Anaam kocamın plastik kaplar gidecek desenizesutas fabrikasinda daha az peynir kabi vardır
Makinede yıkananlardan tabii kiKızlarcım bana mutfak halısı önerir misiniz:)
Marka model kalınlık vs hepsi
Alayım bimden o zaman gidipMakine temizleyicisi var hatta bugün bime gelecekti:)
At gitsin at hepsini
Sağol Negoo,Geçmiş olsun ikinci doz mu
Makinede yıkananlardan tabii ki
Heyyy maşallahİlk 106.7
Oruca başladığımda 105.5tum kuzum
Annem de dün oldu ikinciyi. Aynı senin gibi halsiz ateşi de çıkmış geceSağol Negoo,
Evet ikinci doz bu. İlkinde sadece kol ağrısı olmuştu geçmişti. Bu biraz daha halsiz bıraktı gibi. Eşimde hiçbir şey yok ama sanırım değişiyor bunyeden bünyeye.
Marka bilemiyorum ama netten alacaksan hepsiburada dan bak istersen yorumlara göre.orası kesin zaten canım
Benim ölçü birazMarka bilemiyorum ama netten alacaksan hepsiburada dan bak istersen yorumlara göre.
Dün 101 e gelmişti
O zaman mağazadan alacaksın daha iyi görüp alırsınBenim ölçü biraz
uzun canım hazırlar olmuyor
Bide sence renkli eğlenceli bişi mi düz renk mi kullanışlı olur? Mutfak dolapları klasik bej lake
Muhtemelen yine su eve geçince hazır suyu bıraktık arıtmadan devam ettikGeçmiş olsun, evde size dokunan bir şey var muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?