- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
İzzet Altınmeşe gibi okudum yaHesteyem beeen öliiirem beeen öliireeem diye bi türküsü vardı izzet altınmeşenin o geldi aklıma.
Kaynatın çayi sıkın limoni terletin beni
İnşAllah ya yabancıya gitmemiş olur emeklerimİnşallah o başka mutfak benimkidir, amin
Bi döşek daha serin züpürge içinHesteyem beeen öliiirem beeen öliireeem diye bi türküsü vardı izzet altınmeşenin o geldi aklıma.
Kaynatın çayi sıkın limoni terletin beni
kuzum iyileşmiştiniz sanki, su vs birşeyden mi oluyor acabaGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Anlamadım ki teo daha bir ay bile olmadı hastanede yatalıkuzum iyileşmiştiniz sanki, su vs birşeyden mi oluyor acaba
Ütüyü yapmaz her zaman da ben alıp veremem buna alıştırmak da istemiyorum bana sunduğu çözüm ütüleme giyilceği zaman ütülersin olduEvet olur bence.
Bikaç kere kendi ütülesin anlar o zaman.
Ütü yapmaz dersen de tek çözüm senin vermen galiba ğ
Geçmiş olsun canım ihmal etme ama hastane korkusuna hemen önlemi alınGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
cok gecmis olsun ya bisey tetikliyo olabilir mi ?Günaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Teşekkür ederim canım mecbur gideceğiz yineGeçmiş olsun canım ihmal etme ama hastane korkusuna hemen önlemi alın
Muhtemelen su yine canım şu kusmamız bi dursa da hayırlısıylaU UcanSupurge aylanında öyle olmuştu sanki hemen peşine
Muhtemelen yine su canım Taburcu olup köye gittik köyde hep hazır su içtik burda arıtmadan içtik yine geleli 1 hafta oldu 1 hafta sonra aynı haldeyizcok gecmis olsun ya bisey tetikliyo olabilir mi ?
İz olur hep. Bende ütüleyip asıyorum. Benimkde sçma sapan alır sağosun mahveder dolabıKızlar size bir şey soracağım benim gardolabım küçük bir de eşim sağolsun alırken hiç düzgünce alıp koymaz çekiverir bu yüzden ütüleyip astıklarım kırışıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim. Tişörtleri ütüleyip katlasam asmasam ütü izi olur mu
Çok geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar evvelki gün gece ve dün sabah kızım kustu öğleden sonra kusması durdu dün gece de ben iki kere kustum midem bulanıyor halsizim kızım da öyle o da halsiz uyuyor hala korkuyorum yine hastanelik olacağız diye
Teşekkür ediyorum canımÇok geçmiş olsun canım
Bugün tam hesteyim teyoGeçmiş olsun kuzu henüz iyileşmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?