- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Uğraştırmasın diye yaptım kolay yıkandı amaderdin neydi demezler mi adama ?? ☻
Bunları nerden buluyorsun
Benden gelsin hepinize böyle muazzam uyum yok başka yerde
Anlamadım ki köyden geldiğimizden beri her gün yağmur var artık kesilir inşallahBuranın soğuğu oraya geçti heralde. Acayip sıcak bir haftadır
Allah seni iyi etsin kız zehirlememiş şükür de çürütme perdeleri4 stor perde yıkadım kolay temizlensin diye bastım çamaşır suyunuzehirledi galiba yine yatıyom şimdi daha da yıkamam banane yaaa diyorum içimden
4 stor perde yıkadım kolay temizlensin diye bastım çamaşır suyunuzehirledi galiba yine yatıyom şimdi daha da yıkamam banane yaaa diyorum içimden
Çürüse kesinn güneşlik alır takarım en mantıklısıAllah seni iyi etsin kız zehirlememiş şükür de çürütme perdeleri
Şuanlık beyaz ama sonrasını bilmiyomSarartmasın çamaşır suyu
Bende tezgahta yıkamaya imrendim ama benim tezgahım çok küçük duştada olmaz anca banyoda yere yatırıp tezgah mantığıyla saçmalayabilirimÇürüse kesinn güneşlik alır takarım en mantıklısı
Şuanlık beyaz ama sonrasını bilmiyom
Ben de iki stor var gerisi güneşlik storun duruşu, toplanması daha güzel diye diğer odalara zamanla stor almayı düşünüyordum vazgeçmek en iyisi zannedersem kime sorsam güneşlik daha iyi diyorÇürüse kesinn güneşlik alır takarım en mantıklısı
Şuanlık beyaz ama sonrasını bilmiyom
Benim tezgah iki bölüm sağdaki bölümün ortasında lavabo var diğer tarafta da Ocak banyoda saçmalayalım ne edeceksekBende tezgahta yıkamaya imrendim ama benim tezgahım çok küçük duştada olmaz anca banyoda yere yatırıp tezgah mantığıyla saçmalayabilirim
Ödevler cok güzel ama benim pilim bitik23 ağustos ödevi
Fazla eşya çıkarmada bugün salon ve oturma odasında sıra. Kanepe altı, vitrin, dolap içlerinde fazla ne varsa
1 cam silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
@sudem34
Bende var. Koltuklar için kullanıyorum, halılar için normal yıkama gibi bir verim alamıyorum yani aman aman temiz olmuyor ama halıyı silmekten iyidir. Püskürtüp biraz beklemek daha iyi.Halı yıkama makinası kullanan var mı. şimdi kullanırken su püskürtürken bir yandan çektirmek mi iyi yoksa halıyı ıslattıktan sonra mı çektirmek iyi. Bir de sizce iyi temizleniyormudur.
Böyle aşşaya salıyodu çok iyiydi o yaBenim tezgah iki bölüm sağdaki bölümün ortasında lavabo var diğer tarafta da Ocak banyoda saçmalayalım ne edeceksekyazık laminantlara
5 kg undan olur ya yoğurmasıda daha kolay olur 2-3 kilo bile olurEvi süpürdüm sildim dip bucak. Kocamın halı silkelemesini bekliyorum.
Tarhana yapıcam kafaya koydum
Yapmayacağım sözBöyle aşşaya salıyodu çok iyiydi o yasenin karnın burnunda değil mi banyo yerde nasıl çırpınıcan acaba
Apartmanın bahçesi var komşular yün, halı filan yıkıyorlar da ben tüm apartman beni izliyormuş zannederim iş miş yapamam elim ayağım dolanırSüpürge benim tezgahta çok saçma çalışma alanı çok az amaaa upuzun bi masa var olmadı masada yaparım
M Musluk Suyu gelip ne bilim yaa biraz şey oluyo der mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?