Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benden gelsin hepinize böyle muazzam uyum yok başka yerde
Bunları nerden buluyorsun on numara beş yıldız
Buranın soğuğu oraya geçti heralde. Acayip sıcak bir haftadır
Anlamadım ki köyden geldiğimizden beri her gün yağmur var artık kesilir inşallah
4 stor perde yıkadım kolay temizlensin diye bastım çamaşır suyunu zehirledi galiba yine yatıyom şimdi daha da yıkamam banane yaaa diyorum içimden
Allah seni iyi etsin kız zehirlememiş şükür de çürütme perdeleri

Çürüse kesinn güneşlik alır takarım en mantıklısı

Şuanlık beyaz ama sonrasını bilmiyom
Ben de iki stor var gerisi güneşlik storun duruşu, toplanması daha güzel diye diğer odalara zamanla stor almayı düşünüyordum vazgeçmek en iyisi zannedersem kime sorsam güneşlik daha iyi diyor
Not: benim storlar sadece salonda , salonu da çok kullanmadığım için Storun günlük kullanımı hakkında çok Bilgi sahibi değilim

Bende tezgahta yıkamaya imrendim ama benim tezgahım çok küçük duştada olmaz anca banyoda yere yatırıp tezgah mantığıyla saçmalayabilirim
Benim tezgah iki bölüm sağdaki bölümün ortasında lavabo var diğer tarafta da Ocak banyoda saçmalayalım ne edeceksek yazık laminantlara

Ödevler cok güzel ama benim pilim bitik

Bunları cumartesi pazar günü yapmak üzere aliyorum

Merhaba temiz ve titiz hatunlar
Kahvltı sonrası evi ve yatakları topladım
1sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Bir makine havluları yıkayıp astım
Renklileri 1 posta daha attım
Merdiven boşluğununun duvarlarını sildim
Priz,elektrik düğmeleri ve kenarlarını sildim el değe değe kirlenmiş
Nego ödev olarak salonun 2 camını sildim
Salon ve balkon koltuklrını süpürdüm,yastıklarını çırptım
Tüm evi ve balkonu dip köşe süpürüp sildim
Tozları aldım
Büyük banyonun duvarlarını sildim
Lavabo ve wc temizledim
Ebeveyn banyosuna temizledim
Duşumu alim kahvemi yaptım balkon keyfi yapayım biraz.

Yıkanan çamaşirlar asılacak
Yemek yapılacak
Kitap okunacak

Halı yıkama makinası kullanan var mı. şimdi kullanırken su püskürtürken bir yandan çektirmek mi iyi yoksa halıyı ıslattıktan sonra mı çektirmek iyi. Bir de sizce iyi temizleniyormudur.
Bende var. Koltuklar için kullanıyorum, halılar için normal yıkama gibi bir verim alamıyorum yani aman aman temiz olmuyor ama halıyı silmekten iyidir. Püskürtüp biraz beklemek daha iyi.

Bugün yaptıklarım;
Çamasir katladim yerleştirdim
Mutfagi topladim, bulasik makinesini yerleştirdim
Sabahtan derse gittim geldim
Evdeki kilimleri yıkadım
Banyolarin klozet takimlarini yikadim
Toz aldım, prizleri, pencere kenarlarini da sildim
Evi süpürttüm, viledaladım
Kusumun kafesini temizledim
Sehpaları sildim
Banyoların havalandırma kapaklarini sildim
Kendime bakım yaptım
Makyaj malzemelerimi düzenlicektim ama enerjim kalmadı belki birazdan girişirim.

Yapacaklarım;
Ders çalışmak
Namazlari kacirmamak
Patlıcan közleyip buzluga atmak
Kitap okumak

Benim tezgah iki bölüm sağdaki bölümün ortasında lavabo var diğer tarafta da Ocak banyoda saçmalayalım ne edeceksek yazık laminantlara
Böyle aşşaya salıyodu çok iyiydi o ya senin karnın burnunda değil mi banyoda yerde nasıl çırpınıcan acaba

Son düzenleme:
Süpürge benim tezgahta çok saçma çalışma alanı çok az amaaa upuzun bi masa var olmadı masada yaparım

M Musluk Suyu gelip ne bilim yaa biraz şey oluyo der mi acaba
Apartmanın bahçesi var komşular yün, halı filan yıkıyorlar da ben tüm apartman beni izliyormuş zannederim iş miş yapamam elim ayağım dolanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…