Kolau bir tarif buldum 2 kilo undan onu yapıcam5 kg undan olur ya yoğurmasıda daha kolay olur 2-3 kilo bile olur
Geldi mi misafirinhic bos durmadim bir de hasta oluyorum hastasin dinlen diyorlar ama icraate gecen yok
sabah evi topladim süpüurdüm
banyoyu yikadim
wc temizledim
kahvalti hazirladim
kahvaltiyi topladim
dolaplari kombiyi sildim
duvarlarini sildim
evi supurdum tekrar sildim
toz alamadim
bu kadar
Te Allahım çamaşır susuzda temizkenirfi canına kastın mı var4 stor perde yıkadım kolay temizlensin diye bastım çamaşır suyunuzehirledi galiba yine yatıyom şimdi daha da yıkamam banane yaaa diyorum içimden
Gardaşlarım yaa
Olaydan haberim yoktu
Olmayan bir şey tutulur mu ki diyecem de demiyimOlaydan haberim yoktuakıl tutulması polemik çıkarayım kendimi hatırlatayım derken çuvallamış resmen
Aleykümselam hoşgeldinSelâm kizlar uzun bir aradan sonra bı ses vereyim dedim beni hatırlayan olurmu acaba
burdaGeldi mi misafirin
Demem yaptım çünküSüpürge benim tezgahta çok saçma çalışma alanı çok az amaaa upuzun bi masa var olmadı masada yaparım
M Musluk Suyu gelip ne bilim yaa biraz şey oluyo der mi acaba
GalibaTe Allahım çamaşır susuzda temizkenirfi canına kastın mı var
Ölç bakalım belki uyar storların boyuyla ciddi rahat oldu 1 bucuk saatte bitirdim yorulmadımBende tezgahta yıkamaya imrendim ama benim tezgahım çok küçük duştada olmaz anca banyoda yere yatırıp tezgah mantığıyla saçmalayabilirim
Benim tüm ev stor ve en mantıklısı güneşlik. Ben kv ye inat almıştımBen de iki stor var gerisi güneşlik storun duruşu, toplanması daha güzel diye diğer odalara zamanla stor almayı düşünüyordum vazgeçmek en iyisi zannedersem kime sorsam güneşlik daha iyi diyor
Not: benim storlar sadece salonda , salonu da çok kullanmadığım için Storun günlük kullanımı hakkında çok Bilgi sahibi değilim
heee ben de diyorum niye olmamis o gitmisti dimi@Negoo repliğini kullanabilir miyim?Ba yi laa zaaaam ☻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?