Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi topladım
Tüm evi süpürdüm
Koltukları süpürdüm
Toz aldım
Banyo wc temizledim
1sepet çamaşır katladım
1makine yeniden attım
Yemek koydum ocağa
Mutfağı derledim,temizledim
Kahvemi aldım geçtim balkona oğlan uyanmadan baş ağrısı dindirmem lazım

++++
Patlicanlari buzluğa attim
Mutfaktaki abur cubur cekmecesini bosalttim sildim düzenledim
Ders çalıştım

Günaydın kızlar

Bugün yapacaklarim;
Balkonu yıkamak
Salonun su yapıp ayrintili tozunu almak
Salonun kapısını silmek
Camlarım kötü durumda bi tane de cam silsem iyi olur aslinda.. enerjim kalirsa sileyim. Her gün bi tane silsem bence olur bu is
Camasir yikamak
Ütü yapmak (fazla degil 4-5 parca)
Ders çalışmak

Anaa mor süt mü ne guzel seymis o kiz bu aralar benim de öksürük kesilmedi klima carpmasindan kaldi. Ben de bi deniyim bakim.

Hatmi çiçeği al aktardan civcivim kaynamış süte at demlensin ılıyınca balla iç.
Çay gibi suyla da demleyebilirsin ama öksürük için süt diye tarif etti bana aktar.
Bide zencefilli ballı süt dene

Hatmi çiçeği al aktardan civcivim kaynamış süte at demlensin ılıyınca balla iç.
Çay gibi suyla da demleyebilirsin ama öksürük için süt diye tarif etti bana aktar.
Bide zencefilli ballı süt dene

Tamam canim cok sag ol❤ bi azcik alip denerim çünkü alerjim var buna da var mi yok mu anlamak lazım. Oksürüğü duzeltelim derken komple motordan olmayalim

YAvrular ben geldim yemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür

Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim

akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke

Geldin ya yeter tekrar hoşgeldin canım ☺ ne zaman istersen, hazır olursan yaz biz burdayız
Beyaz da ne yakışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…