++++Şükür patlıcanları közledim biraz sogusun doğrayıp buzluğa.
Yemeği yaptım(musakka)
Evi toparladim
Camasir topladim katladim yerlestirdim
Mutfagi topladim, bulasik makinesini çalıştırdım
Kalan bulasiklari elimde yikadim
5 dk dinlenip ders calismaya gitcem. Kalan isleri de aralarda yaparım.
Süslüm, bunu demleyünce süt mosmor oldu normal miHatmi çiçeğini sütte demliyorum öksürük için
Süslüm, bunu demleyünce süt mosmor oldu normal mi
Anaa mor süt mü ne guzel seymis o kizEvet çiçekler pembe mor olduğu için rengini veriyor normal tabi
Anaa mor süt mü ne guzel seymis o kizbu aralar benim de öksürük kesilmedi klima carpmasindan kaldi. Ben de bi deniyim bakim.
Hatmi çiçeği al aktardan civcivim kaynamış süte at demlensin ılıyınca balla iç.
Çay gibi suyla da demleyebilirsin ama öksürük için süt diye tarif etti bana aktar.
Bide zencefilli ballı süt dene
Tamam canim cok sag ol❤ bi azcik alip denerim çünkü alerjim var buna da var mi yok mu anlamak lazım. Oksürüğü duzeltelim derken komple motordan olmayalim
Sınavdan sonra dene motor dedin ürperdimTamam canim cok sag ol❤ bi azcik alip denerim çünkü alerjim var buna da var mi yok mu anlamak lazım. Oksürüğü duzeltelim derken komple motordan olmayalim
Geldin ya yeterYAvrular ben geldimyemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür
Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim
akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke
Yavrum birde sanki sağa doğru çok çıktı anlamadımGeldin ya yetertekrar hoşgeldin canım ☺ ne zaman istersen, hazır olursan yaz biz burdayız
Beyaz da ne yakışmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?