golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Hoşgeldin jes gözümüz yollarda kaldı özletme bi daha bu kadarYAvrular ben geldimyemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür
Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim
akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke
Dur kız heyecan yaptım böyle gönüllü olunca aklımdan çıktı sen etli butlumuydun yoksa zayıfmıydın ona göreHoşgeldin jes gözümüz yollarda kaldı özletme bi daha bu kadar
Gelişinin şerefine ilk gönüllü olabilirim
Orta ne çok zayıfım ne kiloluyumDur kız heyecan yaptım böyle gönüllü olunca aklımdan çıktı sen etli butlumuydun yoksa zayıfmıydın ona göre
Sem dur o zaman ben şöyle ilk sıraya aşure kazanı gibi totosu olan birini alayımOrta ne çok zayıfım ne kiloluyum
Kötü mötü ama cool kadındı hakkını yemeyelim şimdiYavrum birde sanki sağa doğru çok çıktı anlamadımşu 101 dalmaçyalıda ki cadı kenafir suratlı kadın gibim oldum
Ne o öyle hevesli gibiHoşgeldin jes gözümüz yollarda kaldı özletme bi daha bu kadar
Gelişinin şerefine ilk gönüllü olabilirim
Yazarsam başıma geleceklerden korkuyorum sen yazSem dur o zaman ben şöyle ilk sıraya aşure kazanı gibi totosu olan birini alayımvar mı öyle bir tanıdık? Baş harfini yaz
Napayım özledik jesin toto kesmeleriniNe o öyle hevesli gibi
Sen ne benim ekmeğime taş koyuyonNe o öyle hevesli gibi
Gel yavrum gel sen şöyle şefkatli kollarımaYazarsam başıma geleceklerden korkuyorum sen yaz
Napayım özledik jesin toto kesmelerini
Bi an gözümün önüne nuri alço geldi böyle diyinceGel yavrum gel sen şöyle şefkatli kollarıma
Hedef 1 tamamlandı o zamanBi an gözümün önüne nuri alço geldi böyle diyince
Kızım benim hayatım maraton olmuş gelir gelmez ne o öyle beni tefe koyuyorsun hemen
Evimiz temiz olmasın mıKızım benim hayatım maraton olmuş gelir gelmez ne o öyle beni tefe koyuyorsun hemen
Semle duysun bugün benle duymayıversinEvimiz temiz olmasın mı@Negoo gelip bizimle gurur duymasın mı
Ooo çok dikkatlisin maşAllah. Kendi bile sonradan farketmiştiSemle duysun bugün benle duymayıversinayrıca negonun bir o suna noldu uçmuş
Kız ne dikkati baktım sen etiketi yapamadın öyle fark ettimOoo çok dikkatlisin maşAllah. Kendi bile sonradan farketmiştinedenini bilmiyorum ama kazen silmiş.
Bende etiket yapamadığımı sayende farkettim sağolKız ne dikkati baktım sen etiketi yapamadın öyle fark ettimabi canı sıkıldıkça değişiklik yapıyor galiba asdgsfdss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?