Hoş geldin Sefa geldin özlettin kendini ya merak ettimYAvrular ben geldimyemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür
Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim
akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke
Sabaha nın nurundan beri hastanedeyim yeni geldim eve. Çıkmadan evi topladım öyle gittim. Birazdan yine dışarı çıkmam lazım amannnn hiç sevmiyorum dışarı çıkmayı
Genel cerrahiye gitmem lazımmış. Başka hastaneye randevu yok yine :/Ne dedi dr musluk?
Genel cerrahiye gitmem lazımmış. Başka hastaneye randevu yok yine :/
Balkonu yıkadimGünaydın kızlar
Bugün yapacaklarim;
Balkonu yıkamak
Salonun su yapıp ayrintili tozunu almak
Salonun kapısını silmek
Camlarım kötü durumda bi tane de cam silsem iyi olur aslinda.. enerjim kalirsa sileyim. Her gün bi tane silsem bence olur bu is
Camasir yikamak
Ütü yapmak (fazla degil 4-5 parca)
Ders çalışmak
Haha evet sınava sag salim girelim de biSınavdan sonra dene motor dedin ürperdim
Evet canim da seninle tanismis miydik ismini yeni goruyorum sankiEhliyet direksiyon sınavın mi var civciv bende girecem hafta sonu
Hosgeldin canim benim.YAvrular ben geldimyemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür
Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim
akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke
Negonun neyine nolmus neyine?Semle duysun bugün benle duymayıversinayrıca negonun bir o suna noldu uçmuş
Tamam canim cok sag ol❤ bi azcik alip denerim çünkü alerjim var buna da var mi yok mu anlamak lazım. Oksürüğü duzeltelim derken komple motordan olmayalim
Edirne merkez canım benin 4. Ve son hakkım maalesefHaha evet sınava sag salim girelim de bi
Evet canim da seninle tanismis miydik ismini yeni goruyorum sankitanismadiysak da memnun oldum
Sen hangi sehirdesin? Ne durumdasin hazir misin sinavabenim cumartesi ilk adayım. Sabah algilarim daha acik oluyo erken uyanmayi seviyorum diye hocam o saate almis randevuyu
Hosgeldin canim benim.
Tarif ettigin toto ben olabilirim ama sinava kadar yasak beni en son siraya koyBonus sinava kadar kestirme dedi Tecrübe konusuyo dinlemek lazim
Vardı da pandemiden beri kalmadı uygun özel hastane :/Acilden mi gitsen musluk ya bazı özel hastaneler uygun oluyo var mı o tarafta
Bugün girmediNego nirde ?
Çok yaşa emiNegonun neyine nolmus neyine?
Bir o suna noldu ne demek kız
Prolugu mu dicem ama duruyo o ben de gayet kirmizi görünüyo
Motivasyonunu yüksek tut canim bence bu sefer olacakEdirne merkez canım benin 4. Ve son hakkım maalesef
Ayy inanmiyorum ne kadar dikkatsizim kız yazmis ona rağmen anlamamışımÇok yaşa emi
Negoo yazıyordu şimdi tek o kaldı onu demiş
Hoşbuldum civcikimmm özledin mi beni
Amme hizmeti için teşekkür ederiz gardaşumÇok yaşa emi
Negoo yazıyordu şimdi tek o kaldı onu demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?