- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Cancağızım senin şimdi eline ayağına dolanan bebeğin var çok normal
Benimde olsa böyle nerde hemen yapayım
Benimki ayaktan başka uyumuyor.Hangi yöntemi deniyorsun canım
Yaaaaaa çok kötüymüş yaaaaa ama artık büyüyor öyle olmaması lazım yatırdan yatağına sende yanı da otursan ilk bi kaç gün ağlar ondan sonra aşılıyorBenimki ayaktan başka uyumuyor.
O da kollarını gözlerini bağlayınca uyuyor.
6. Aya kadar yanına uzanıp pis pis yapardım, o da uyurdu. Sonradan sapıttı işte.
Çok hareketli tatlım. Uzandığı yerde asla kalmaz. Muhakkak kalkacak.Yaaaaaa çok kötüymüş yaaaaa ama artık büyüyor öyle olmaması lazım yatırdan yatağına sende yanı da otursan ilk bi kaç gün ağlar ondan sonra aşılıyor
Canım yatağında yatırsan benim kızım da çok hareketli ama çıkamayacağını anlayınca bi zaman sonra pes ediyorlarÇok hareketli tatlım. Uzandığı yerde asla kalmaz. Muhakkak kalkacak.
Evet cok zor. Dua ediyorum bir an önce uykusu düzene girsin diye
Havamı da atarım diyorsun yaniHangi yöntemi deniyorsun canım
Belliydi canım netinin olmadığı
Dün Pazar’a gitmiştim gelince buzdolabını sildim eşarp çekmecem de her zaman düzenlidir
Bakayım dağınık başka çekmece bulursam düzenlerim yok amaaaaaaa
Maşallah canım bende 6 da kalktım kızıma kahvaltı hazırladım okula gitti makinaya çamaşır attım 7 den 9 a kadar yattım
Ellerine sağlık canımDün yapılanlar
Yataklar toplandı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler yerleştirildi
2 makina çamaşır yıkandı serildi toplandı
Pazar’a gittim
Buzdolabı sildim aldıklarımı yerleştirdim
Balık yıkadım yeşillikleri yıkadım kuruttum kaldırırdım dolaba
Yemek yaptım
Tekrar bulaşıklar makinaya yerleştirdim
Toz aldım
Evi süpürdüm
Kızımı yıkadım
Aklıma gelenler bu kadar
Saat 7 den 9 a kadar yaptıklarım
Çocuklara kahvaltı için sandviç yaptım
Beslenme çantası hazırladım
Yatakları düzelttim
Evi süpürdüm
Wc temizledim
Banyo lavabosu ovdum, havlusunu değiştirdim
Makinaya çamaşır attım
Kahvaltı sofrasını topladım
Eşimin kıyafetleri ortadan kaldırdım
Şimdi kahvaltı yapıcam
Bugün dışarda işim var biraz
[/QU
Bende senin gibi erken başladım işlere.şu ana kadar yaptıklarım.salonu dip köşe süpürüp sildim koltuklarin altına tv konsol herşeyi halıları kaldırıp süpürüp sildim.Salonun canını sildim.girişi süpürdüm.şimdi kızımla kahvaltı yapıyorum.diğer odalar girişecem.beyzlar yıkandı asılaack.bende pazara gidecem öglen
Oldu bil6 Kasım Ödevi
Buzdolabı silmek, düzenlemek
Eşarp kullananlar eşarp çekmecesi vs düzenlemek, kullanmayanlar herhangi bir çekmece düzenlemek
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Kmsl Hnd
O1deren87
Onu da denedim. Hiç susmadan ağladı.Canım yatağında yatırsan benim kızım da çok hareketli ama çıkamayacağını anlayınca bi zaman sonra pes ediyorlar
Öylemi dersin .☺sende çok hızlısın yaaa
Ayyy okurken yoruldum bacımÖylemi dersin .☺sende çok hızlısın yaaakahvaltıdan sonra çocuk odasını süpürüp silip camlarını sildim.yatak odasını süpürüp sildim.mutfağı süpürüp sildim.çamaşırları astım. Şimdi oğlumun yemeği ni hazırlayıp yedirip çocukları okula bırakıp pazara gitcem
Canım ilk 3 gün ağlıyorlar alıp kucağında tekrar sakinleştir sonra geri bırak öyle öyle alışıyorOnu da denedim. Hiç susmadan ağladı.
Baygınlık geçirecek diye korktum
Ellerine sağlık canımBu saate kadar neler yaptım:
Evi süpürdüm
Yatağı topladım
Makineye çamaşır attım
Kahvaltı yaptım
Yemek yapacağım şimdi
Çamaşır asacağım
Sonra da hazırlanıp okula gideceğim
Tünaydın canomGünaydın
Ayy daha da demiyim mi, şu yaptıklarına bak maşaallahÖylemi dersin .☺sende çok hızlısın yaaakahvaltıdan sonra çocuk odasını süpürüp silip camlarını sildim.yatak odasını süpürüp sildim.mutfağı süpürüp sildim.çamaşırları astım. Şimdi oğlumun yemeği ni hazırlayıp yedirip çocukları okula bırakıp pazara gitcem
Sağol canım nazar değmesin maşallahEllerine sağlık canımmaşaallah işi bitirip gidiyorsun okula
Tünaydın canom
Ayy daha da demiyim mi, şu yaptıklarına bak maşaallah
Ayyy okurken yoruldum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?