Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ya malzeme bir dünya, uğraşıyorsun azıcık kalıyor
En güzeli domates sos bereketli.
Ajvar yapacak mısın? Bir tarif var birde turşu gibi onu yapmıştım geçen yıl atayım tarifi seversin bence sen
Hiç yapmadım ajvar o da şakşuka gibi közlenince iki gram kalmasın tarif varsa atar mısın canım bakayım hemen
Ben bu sene adam akıllı birşey yapmadım. Niyeyse o istekte yok. Yeşil Fasulye yaptım bi, çilek reçeli yapacağım eylülde çıkan yayla çileğini bekliyorum. Umarım olur.
Güzel olur çilek reçeli bu yıl hem güzel çilek gelmedi hem pahalıydı Reçellik almadım hiç
Aynen ya domates de olmasa pek bir şey kalmayacakmış ki kurutmalık oyduklarımın içini de ekledim üstelik
Ben birşey soracağım.

Poğaça
Gözleme
Katmer
Kurabiye

Ne kadar dayanır bunlar buzlukta birde pişmiş mi atıyoruz ?
Pişmiş koyuyorum epey de dayanıyor canım
Bugün yatır şekere erinme hadi
Patlıcan bende kurutsam aslında çok severim onu
Sabah biberleri patlıcanları astım şimdi kontrole geldim hastaneye akşam hallederim onları inşallah buzluk için semizotu da almıştım onu da ayıklayıp doğrayacağım daha bazen eşim sen de hiç durmuyon ondan sonra oram ağrıyor şuram ağrıyor diye söyleniyon tabi ağrır diyor

Görevleri alamıyorum kaptanım çünkü zaten 2 gündür ayrıntılı temizlik yapıyorum ölüyorum

Mutfağı topladım
Hamur mayaladım

Sınırsız çay içtim bişeyler izledim tel konuşmaları falannnn derken öğle oldu.

Kv domates yapıyomuş hamuru poğça yapıp oraya indiricem nasibe bak
Ben de kv ye gideceğim götüreyim de sevap kazanayım bari

Kesinlikle çift poşet kullanıp bide çözülürken poşeti çıkarırsanız koku olmuyor poğçalarda
Ben de buzluk kokusundan dolayı koymuyordum buzluğa,acil çözülmesi gerekiyorsa ne yapmak gerek mikrodalga kurutuyor sanki ,yani nasıl servise hazır hale getiriliyor

Yatakları topladım
Süpürge yaptım
Çamaşırları topladım
Katladım yerleştirdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Ocağı cifledim
Ocağın arkasındaki fayansları sildim
4 tane çaydanlık cifledim
Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Kızımın resim kağıtlarını defterlerini düzenledim atılacakları attım
Yemek yaptım

Yemekten sonra da poğaça yapıcam

colorful diye bi anime izlemiştim. onu izleyince çok üzülmüştüm ben.
Allah cümlemizin çoluğunu çocuğunu korusun. hepsine akıl fikir ihsan eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…