golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Genç olacak bideYine hiçbir şey yapasımın olmadığı bir gündeyim
5 6 parça ütü yaptım
Poğaça için hamuru mayaladım
Bir de evi toparladım tamam
Hiç yapmadım ajvar o da şakşuka gibi közlenince iki gram kalmasınEvet ya malzeme bir dünya, uğraşıyorsun azıcık kalıyor
En güzeli domates sos bereketli.
Ajvar yapacak mısın? Bir tarif var birde turşu gibi onu yapmıştım geçen yıl atayım tarifi seversin bence sen
Güzel olur çilek reçeli bu yıl hem güzel çilek gelmedi hem pahalıydı Reçellik almadım hiçBen bu sene adam akıllı birşey yapmadım. Niyeyse o istekte yok. Yeşil Fasulye yaptım bi, çilek reçeli yapacağım eylülde çıkan yayla çileğini bekliyorum. Umarım olur.
Aynen ya domates de olmasa pek bir şey kalmayacakmış ki kurutmalık oyduklarımın içini de ekledim üstelikPatlıcan piştikçe küçülüyor. Bende şakşuka tarzı yaptım. Az bir yağda kızarttım biber ve patlıcanı. Bayağı olur diye düşünüyordum ki 2 poşet çıktı. Domates olmasa içinde o da çıkmazdı
Pişmiş koyuyorum epey de dayanıyor canımBen birşey soracağım.
Poğaça
Gözleme
Katmer
Kurabiye
Ne kadar dayanır bunlar buzlukta birde pişmiş mi atıyoruz ?
Sabah biberleri patlıcanları astım şimdi kontrole geldim hastaneye akşam hallederim onları inşallah buzluk için semizotu da almıştım onu da ayıklayıp doğrayacağım daha bazen eşim sen de hiç durmuyon ondan sonra oram ağrıyor şuram ağrıyor diye söyleniyon tabi ağrır diyorBugün yatır şekere erinme hadi
Patlıcan bende kurutsam aslında çok severim onu
Alt tarafı 6 yaş var aramızda bonus ablaGenç olacak bide
Görevleri alamıyorum kaptanım çünkü zaten 2 gündür ayrıntılı temizlik yapıyorum ölüyorum26 ağustos ödevi
O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye
Süpürge temizlemek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
Ben de kv ye gideceğim götüreyim de sevap kazanayım bariMutfağı topladım
Hamur mayaladım
Sınırsız çay içtim bişeyler izledim tel konuşmaları falannnn derken öğle oldu.
Kv domates yapıyomuş hamuru poğça yapıp oraya indiricem nasibe bak
Tarhana var bende yeşil mercimekli bulgur pilavı ile. Fikir olur belkiPuaçayı yaptım pişiyor.
Evi de süpürdüm
Akşama ne pişireceğimi bulabilirsem sıkıntı kalmayacak
Ben de buzluk kokusundan dolayı koymuyordum buzluğa,acil çözülmesi gerekiyorsa ne yapmak gerek mikrodalga kurutuyor sanki ,yani nasıl servise hazır hale getiriliyorKesinlikle çift poşet kullanıp bide çözülürken poşeti çıkarırsanız koku olmuyor poğçalarda
Bu kadının tarifleri de çok güzel oluyor
Evet kendi de pek hoşBu kadının tarifleri de çok güzel oluyor
Bence çok haklısın. Toplumda ergenler arasında şu safın parayı yiyeyim tabiri dolanıyor kız çocuklarında. Çocuk hele az garibansa yandı. Söğüşlüyorlar.
Ve daha kötüsü var da o kısma girmiyorum. Üniden arkadaşlar var danışanlarını bazen üstü kapalı anlatıyorlar çok fena çok. 16-17 yaşında çocuklar para harcatmak hesap ödetmek için neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?