Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün bebeğim ateşlendi
Çok hasta doktoru el ayak hastalığına yakalandığını söyledi.yavrumun ağzı her tarafı küçük yaralar var.
Pek giremiyorum o yüzden

Dün bebeğim ateşlendi
Çok hasta doktoru el ayak hastalığına yakalandığını söyledi.yavrumun ağzı her tarafı küçük yaralar var.
Pek giremiyorum o yüzden
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Bundan yaptım bu da bereketli kaynatarak yaptım yemeğe hazır yani 1 buçuk kilo biberden 5 tane küçük kavanoz çıktı
U UcanSupurge ajvar çok bereketli oluyor. Makarna sosu olarak bile çok güzel oluyor

Hiç yapmadım canım haftaya pazardan 1er kilo alsam yeter herhalde bana eşim böyle şeyler pek yemez kahvaltıda o reçel bal filan seviyor ben de tuzlu şeyleri
Dün bebeğim ateşlendi
Pek giremiyorum o yüzden
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun

Selam canım evime geldim ama tabi çok maceraliydi yolda araba pürüz verdi sabah 6.11 de evden çıkıp akşam 16.29 da ever girdim 3 kez servis e filan uğradık

Eşim evi berbat etmiş

Banyo lavabosunu banyo köpüğüyle ovdum.
Mutfak lavabosunu pas sökücü ile ovdum.
Eşyaları yerleştirdim.
Market alışverişi yapıp yerleştirdim.
Akşam yemeği hazırladım.
Çamaşır yikadim kurutucuda.

Saatlerce de araba kullandım

Yeter yeter çok oluyor zaten

Senin arabanın düzelmeye niyeti yok gibi
Gazan mübarek olsun

İyi akşamlar ❤

Poğçam bir güzel olmuştu havada bitti
Bide kurabiye yapmıştım yorgun yorgun çok makbule geçti onlara dua aldım.

Aşure tenceresini çıkardım eve aşureyi ve domatları yaparsam inşallah çok iyi olucak.

Dün bebeğim ateşlendi
Pek giremiyorum o yüzden
Ayy geçmiş olsun.

Bizim doktorumuz eczanede bi ilaç hazırlatmıştı.
ağzı içini sıvazlıyosun onunla. çocuğun acısını dindiriyor.
doktorunuza danışsanız?

benim kızımolduğunda tükürüğünü bile yutamıyordu. yemek yiyemediği için enerjisi de düşük oluyor çocukların. o ilacı sürdükten sonra bi şeyler yemeye başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…