Dün bebeğim ateşlendi26 ağustos ödevi
O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
sudem34
@zeynebzeyneb
Mikrodalgada asla açık bi şekilde ısıtma poşette ya da kapta ısıt o zaman kurumuyorBen de buzluk kokusundan dolayı koymuyordum buzluğa,acil çözülmesi gerekiyorsa ne yapmak gerek mikrodalga kurutuyor sanki ,yani nasıl servise hazır hale getiriliyor
Çok çok geçmiş olsunDün bebeğim ateşlendi
Çok hasta doktoru el ayak hastalığına yakalandığını söyledi.yavrumun ağzı her tarafı küçük yaralar var.
Pek giremiyorum o yüzden
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallahDün bebeğim ateşlendi
Çok hasta doktoru el ayak hastalığına yakalandığını söyledi.yavrumun ağzı her tarafı küçük yaralar var.
Pek giremiyorum o yüzden
Bundan yaptım bu da bereketli kaynatarak yaptım yemeğe hazır yani 1 buçuk kilo biberden 5 tane küçük kavanoz çıktı
Hiç yapmadım canım haftaya pazardan 1er kilo alsam yeter herhalde bana eşim böyle şeyler pek yemez kahvaltıda o reçel bal filan seviyor ben de tuzlu şeyleri
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunDün bebeğim ateşlendi
Pek giremiyorum o yüzden
Selam canım26 ağustos ödevi
O kadar konuştuk madem dondurucuya şöyle poğaça vs yapıp atalım mı bugün
Malum okul da açılacak beslenme için pratik oluyor. Onun harici ev içinde pratik oluyor çıkar çözülsün ye
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
sudem34
@zeynebzeyneb
Geçmiş olsun Allah şifa versinDün bebeğim ateşlendi
Pek giremiyorum o yüzden
Yeter yeter çok oluyor zatenBundan yaptım bu da bereketli kaynatarak yaptım yemeğe hazır yani 1 buçuk kilo biberden 5 tane küçük kavanoz çıktı
Hiç yapmadım canım haftaya pazardan 1er kilo alsam yeter herhalde bana eşim böyle şeyler pek yemez kahvaltıda o reçel bal filan seviyor ben de tuzlu şeyleri
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Senin arabanın düzelmeye niyeti yok gibiSelam canımevime geldim ama tabi çok maceraliydi yolda araba pürüz verdi sabah 6.11 de evden çıkıp akşam 16.29 da ever girdim 3 kez servis e filan uğradık
Eşim evi berbat etmiş
Banyo lavabosunu banyo köpüğüyle ovdum.
Mutfak lavabosunu pas sökücü ile ovdum.
Eşyaları yerleştirdim.
Market alışverişi yapıp yerleştirdim.
Akşam yemeği hazırladım.
Çamaşır yikadim kurutucuda.
Saatlerce de araba kullandım
Şu mama kavanozu gibi olan küçük kavanoz mu alsam onun için tek başıma büyük kavanozu bitirene kadar ekşir mi ?Yeter yeter çok oluyor zaten
Kullanınca alışıyosun ilk değişik gelebilir.Bende bu cumartesi domates alıp sos yapacağım. Kavanozda olunca çok sevemiyorum. Buzlukta da o kadar yer bulabilir miyim bilmiyorum
Ayy geçmiş olsun.Dün bebeğim ateşlendi
Pek giremiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?