Nego günaydın beybiGünaydın
Eki Görüntüle 2907551
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@mn5822
Ben aldım ödevleri. Hatta şimdi dış kapıya başlayım28 ağustos ödevi
Kapı önü paspası temizlemek
Dış kapıyı silmek
Elektrik düğmelerini silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
@sudem34
@zeynebzeyneb
@mn5822
Neden öyle oldun bugün toparlan hadi yeter yattığın kalk kalkNego üzerimde bi ölü toprağı var. Yataktan kalkamıyorum. Günü kurtaracak kadar yemek yapıyorum, çarpılmayacak kadar evi süpürüyorum sadece. İnşallah kendime gelince evi kırklarım artık :))
Adam haklı dağılınYemin ediyorum bu gadin benim herifin karşı versiyonu. Pes diyorum başka da susuyorumteraziler hep mi böyle anacim
Ben o saatlerde fasulye dilip dondurucuya atıyordum. Şeftalileri şekere yatırıp siz bu gece uyuyun diyordumYalniz yine sap gibi kaldım ortada bi başıma
Ne şeftaliymis arkadaş bi bitmediBen o saatlerde fasulye dilip dondurucuya atıyordum. Şeftalileri şekere yatırıp siz bu gece uyuyun diyordum
Ben sana ılık duşa gir dedim üstüne ağrı kesici atacaktınBaşım çok ağrıyo yapayım kendime gelirim diye istekliydim ama bu akşam yapamıyorum bende yatıcam
Birincisi çok beğenilince ikincisini çekelim dedimNe şeftaliymis arkadaş bi bitmedi
Nego beni leğene koy yıka negooooooooBen sana ılık duşa gir dedim üstüne ağrı kesici atacaktın
Tuylu mu tuysuz mu ? Ben tüylü sevmiyorum ama recelde nasıl olur bilmiyorumBirincisi çok beğenilince ikincisini çekelim dedim
Leğenim kalmadı taze bittiNego beni leğene koy yıka negoooooooo
Kabuğunu soyuyorum o yüzden farketmez ama tüylüden yapıyorumTuylu mu tuysuz mu ? Ben tüylü sevmiyorum ama recelde nasıl olur bilmiyorum
Zaten koca totom sığmaz leğeneLeğenim kalmadı taze bitti
Canım çektiKabuğunu soyuyorum o yüzden farketmez ama tüylüden yapıyorum
Yapsana çok kolayCanım çekti
Güzel şeftali nerden bulurum kiYapsana çok kolay
Geldi domdom
Çok yumuşak alma sert olsun tamam kız atla deve değil. 3 kilo al yeter çok bileGüzel şeftali nerden bulurum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?