Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ağzı için jel ve ağız yaraları için bi antibiyotik verdi.oğlumda yemekleri yutarken çok zorlaniyo. Anne sütüne kaldı sadece sütüm de yetmiyo
Çorba veriyorum ama içmiyor
İlaç işe yaramazsa tekrar götürcem farklı doktora

Eveet az kaldı bitirmeye kıyamıyorum
Kitap bitince filmleriyle devamke ben öyle yapiyorum

Saricivcivcikcik bunu izlersen sınavın iyi geçicek
Allahim sinirlerim bozuldu zaten dersten geldigimden beri manyak gibi sınav videolari izliyorum psikopata bagladim sanki hepsini izlersem geccekmisim gibi
Okullar açılsın artık diyen guruptanim hiçbir düzen kalmadı çocuklar hep evde hiç doymuyor habire açıklıyorlar kışlık yapmam lazım yarın sınav var sitres beni bitirdi resmen
Gel sarilalim derttaş bene de stres bastiriyo son 2 gündür yandan yandan yarin sabahin nurunda sınavım muhtemelen uyuyamicam gece
Ben de katilirim biyiklarim bizi al diye ağlamasınlar artik
Bakım diyince hala sadece kas biyik anlamam peki

Allah'ım işler bitmiyor yavas yavaş devamke.

Çaydanlık ovaladim içi dışı patlattım.
Banyo ovaladim.Tuz ruhu ile sararan yerleri açtım.
Banyo kovasi ,maşrapasi ovaladim gipgicir oldu
Öğlen yemeği bulaşığı hallettim.
Tost makinesi patlattim,iç dış yağlarını arındırdim.

Filmi defalarca izledik, kocamla yetmedi şimdi oğlumla iziliyoruz tekrar tekrar

Evdeki reçetemizi bulur atarım sana. Doktorunuza sorar eczaneler yapıyorsa yaptırırsın. biz onu 1-2 defa kullandık ve yemelerimiz başladı ve toparlanma daha çabuk gerçekleşti.

onun öncesinde çocuğu hastaneye götürdüm ve "bu çocuğa serum bağlayın, aç susuz evladım, düşüp bayılacak" dedim doktorlara. Vallahi de serum bağlattım yemek yemiyor diye.

boğaz enfeksiyonu dedi ilk doktor, antibiyotik iğne falan yapıldı. başka bi doktorumuza götürdüm. "el ayak hastalığına benziyor" dedi. "antibiyotiği kesin" dedi. çok başında götürmüşüz. kadın hemen karışımı yaptırdı. Ve su içmeyen çocuk daha ilk sürmede ayran falan içti.

Akşam atarım reçeteyi

İnşallah çabucak toparlanır canım çocukların hastalığına hiç dayanamıyorum

Nego üzerimde bi ölü toprağı var. Yataktan kalkamıyorum. Günü kurtaracak kadar yemek yapıyorum, çarpılmayacak kadar evi süpürüyorum sadece. İnşallah kendime gelince evi kırklarım artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…