- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
eveet yarina bomba gibi dönüyorum inşallah ☻
Dene dene en fazla biraz kalori olurKayınpederim İstanbul’da göreve başlamış 5-6 yıl İstanbul’da yaşamışlar eşim çocukluğundan hatırlıyor. İstanbul dışında hiç görmedim diyor hele abisi bayılır ne zaman İstanbul’a yolu düşse yermiş ben de methini duydum ama yemedim hiç evde deneyebülürüm
Et değil sonuçtaBirşey olmamıştır bence
Topraamızsın demek bende sivas
Eline sağlıkKahvaltı çoktan yapıldı toplandı.
Salon, çocuk odası, mutfak süpürüldü.
Oyuncaklar düzenlendi.
Yatak odasının camı silindi.
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
1 makine çamaşır yıkanıp asıldı.
Bulaşık makinesi boşaltıldı.
WC lavabo yıkandı.
Salon perdesi yıkanıyor.
Yemek yapılacak.
Konsol boşaltılıp elden geçirilecek
Bu kadar
Yol yakınken başlaman en iyisiGüzel pazar kahvaltısını hüplettikten sonra yarın diyete başlamak
Çözülüp tekrar donduysa kullanılmaz. Dondurulan ürün bi daha dondurulmazEt değil sonuçtaistediğim cevabı verdiğiniz için teşekkür ederim
Tost da bi nevi ütü sayılmaz mı acaba
İcat edeni hayırla anmıyorum bendeOff ütü diye bir şey neden var
İşimiz gücümüz yemekMasallah katmerler börekler havada ucusuyo yine bir gün
Buzluğa stok katmer börek poğaça sarma yapcam bi türlü yapamadim cok useniyorum yabu gece yatmadan hamurunu yogursam ne iyi olur katmerin
Eline sağlık cüvcüvümYaptiklarim;
Evi supurdum viledaladim
Lavabolari temizledim
Dusakabini ve banyo duvarlarini ovdum
Banyolari da viledaladim
Mutfagi topladim bulasik makinesini yerlestirdim
Copu cikardim cop kovasini yikadim
Çaydanlığı parlattim
Ocagi temizledim
Banyoyu fosur fosur ovduktan sonra dus aldım ve pilim bitti bugünlük bu kadar is yeter bene
Neresi soğuk acabaaaa, kraliyet ailesine mi mensup beğenmeyenlerAdım çıkmış soğuk espiri yapıyo diye
Toprak işte toprak çekiyor gözünü yiyimNeresi soğuk acabaaaa, kraliyet ailesine mi mensup beğenmeyenler
Ben gayet gülüyorum ne kadar da varoşum tüh
Varsa bana gönderin onu bir şey yapıcamGerçekten yiğidim aslanım evimin direği pazarımın neşesi diyen var mı ya
Ooo yorucu işler yapmışsın bugün tabii hissetmezsin kollarını. Eline sağlıkOff resmen harap oldum. Oturma odasının, mutfağın pencerelerini.sildim. Perdelerini yıkadım. Kapalı Balkonun 18 adet camını sildim. Yerlerini süpürdüm sildim. Kollarımı hissetmiyorum şu anda
Yemin et inanayım mı mutlu olayım mıııeveet yarina bomba gibi dönüyorum inşallah ☻
Az da değildi ya çöp mü olacakÇözülüp tekrar donduysa kullanılmaz. Dondurulan ürün bi daha dondurulmaz
Süperdi
Ya insan kıyamıyo ama çözülen hiç bişey tekrar donmaz bakteri üretiyomuş içinde buda tecrübe olmuş olur size sağlık olsunAz da değildi ya çöp mü olacak
Lore yoksa seni mutlu edecek ben varımYemin et inanayım mı mutlu olayım mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?