- 13 Ağustos 2020
- 15.700
- 89.138
- 598
- 33
Yook yaaa demez benceKız ben naapmışım o kadar negom olsa derki 5 ten beri ayaktasın daha bunlarımı yaptın
Sakin olunBirinci sınıflar çarşamba başlamıyor mu yarın mı ayyy panik oldum
basladim basladimÖğlen olmuş daha başlamamış piiiii
Geçmiş olsun yavruyamutfagi topladim
bulasiklar duruyordu kaldirdim
tezgahi temizledim
dolaplari sildim
buzdolabini ic dış sildim
halilari kaldirdim
mutfak balkonunu yikadim
mutfak kapi ve camlarini sildim disariyada kalan suyu döktüm ohh mis gibi koktu
kücuk oglanin atesi var hasta onunla birlikte devam edicem inşallah
sagol negom.Geçmiş olsun yavruya
Perşemden itibaren mevsim normallerinin üstünde sıcaklık tam kurutulacak hava ama haftaya ne olur bilmemBiberler kızarmaya döndü patlıcanlar epey kurudu çok oydum zaar ama çürür diye az yapmışım bu hafta yine alsam mı pazardan
Merhaba hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınızBana da bi el atın pasaklının tekiyim
Nasıl panik oldum 30 mu çekiyordu bu ay bakmıştım takvime diyorumSakin olunben öğretmenim bana yarın başlıyor
Maşallah maşallah güzel iş çıkarmışsın devambasladim basladimdevami gelsin diye kendimi telkin ediyorum sürekli
Bi tur daha dışarıya asayım o zaman zaten kızardıktan sonra balkonun iç tarafında kuruturum olmadıPerşemden itibaren mevsim normallerinin üstünde sıcaklık tam kurutulacak hava ama haftaya ne olur bilmem
Pazarın hangi gün?Bi tur daha dışarıya asayım o zaman zaten kızardıktan sonra balkonun iç tarafında kuruturum olmadı
Branşın ne canım ? Yarın ben de Okula yolcuyum 17 eylüle kadar sonra doğum iznine ayrılıyorumSakin olunben öğretmenim bana yarın başlıyor
Çarşamba canımPazarın hangi gün?
Ben de kızkardeşim gelsin Yarın bi bidon yaprağım var onu da sarıp stok işini sonlandıracağım inşallahBugün kışlıklarda son günüm daha da uğraşmam. Okul açılınca sadece çocuklara odaklanıcam inşaallah.
Hadi İnşallah sıcaklık devam eder de kururlarÇarşamba canım
Oo bir bidon yaprak sarmak da kolay değil. Allah kolaylık versin.Ben de kızkardeşim gelsin Yarın bi bidon yaprağım var onu da sarıp stok işini sonlandıracağım inşallah
Biraz da buzlukta var 5-6 kilo vardır herhalde az az sararız çok oturamıyorum artıkOo bir bidon yaprak sarmak da kolay değil. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?