- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Değer kesinSorsana o karnı masaya değmiyomuymuş sararken
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinTeyzem vefat etti
Başladım çamaşır çamaşırBir yerden başla hadi
Amin aminDeğer kesingözüm kesmediği için daha sarmadım bacımı bekliyorum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Uyuyamamak niye?Stres benim hayatımın vazgeçilmeziuyku düzenim bile kalmadı .
En fazla 5 saat filan uyuyorum.
Yazın 3 saate filan düşmüştü
Neyse yarın okul açılıyor Allah'tan yorgunluktan kendimi nereye atacağımi bilemem şimdi.
Allahim
Aha radara yakalandık
Bu benim de dürtüklenmis halimBu fazla yuklenmemis halin mi ben mi çok tembelim ya
Kolay gelsin
Benim yapilcaklar iptal disarda işim sandigimdan uzun sürdü aksam oldu artik is yapilmaz bu saatten sonraSimdiye kadar yaptiklarim;
Evi toparladim
Yataklari düzelttim
Mutfak aksamdan kalmisti topladim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Ocagi sildim
Kahvaltı hazirladim kaldirdim yikadim
Bulasik makinesine sigmayan gocaman tencereleri yikadim elimde
Simdi ne yemek yapcağımi düşünüyorum sanirm yapmicam esime yikilmayi planlıyorum bugün cunku evde sebze kalmadi
Yapacaklarim;
Pazara gitmek
Ders calismak
4 tene kapı silmek
Bugünlük fazla yuklenmicem ders calismaya zamanim kalsin.
Abla başınız sağolsun peşpeşe oldu size deAmin amin
Dikkat dağınıklığı problemi olan ve ev işlerini sorumluluklar ve alışkanlıklar listesinde daima en sona atan birisiyim. Bu saydıklarımın da etkisiyle, haliyle düzen ve temizlik konusunda ciddi sıkıntılarım var.Merhaba hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız
İlk sayfada ilk mesajda kurallar yazıyor, onlara uyarsanız birde burada aktif olup yapılan işleri okursanız epey faydası olurDikkat dağınıklığı problemi olan ve ev işlerini sorumluluklar ve alışkanlıklar listesinde daima en sona atan birisiyim. Bu saydıklarımın da etkisiyle, haliyle düzen ve temizlik konusunda ciddi sıkıntılarım var.
Evet hastaydı beyninde yara vardıAllah rahmet eylesin başın sağolsun abla. Hastamıydı?
Evet yaAbla başınız sağolsun peşpeşe oldu size de
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsunEvet hastaydı beyninde yara vardı
Almayım diye her gün yürüyüşe gidiyorumBörekler açmalar sen verdiğin kiloları geri almayasın
Ayni şekilde bu sayfa bana da çok şey kattıUyuyamamak niye?
Yarin aciliyo mu hadi hayirlisi olsun bakalım
Allahimcinnet is coming
Aha radara yakalandık
Bu benim de dürtüklenmis halimbu sayfada takila takila biraz calismaya basladim yoksa tüm gün harry potter izleyip patlamis misir yiyip saksı gibi otursam asla itirazim olmaz
Ama temizlenmis evde otursam daha güzel olur psikolojim düzeliyo her yer duzenli olunca
Düzelecek insallah canımUyuyamamak niye?
Yarin aciliyo mu hadi hayirlisi olsun bakalım
Allahimcinnet is coming
Aha radara yakalandık
Bu benim de dürtüklenmis halimbu sayfada takila takila biraz calismaya basladim yoksa tüm gün harry potter izleyip patlamis misir yiyip saksı gibi otursam asla itirazim olmaz
Ama temizlenmis evde otursam daha güzel olur psikolojim düzeliyo her yer duzenli olunca
Amin aminBaşınız sağ olsun, mekanı cennet olsun
Ayy inanmiyorum ya ben ütü yapmayi unuttumBu kadar mola yeter şu ütüyü bitireyim kafam rahatlasın, akşam kitabımı bitirmem lazım çünkü
Haha katiliyorum keske hep temiz kalsaAyni şekilde bu sayfa bana da çok şey kattı
Bir bakıyorum birçok iş yapmış biri yaziyor hemen kalkıp yapiyorum
Temiz ev güzel de temizlemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?