Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyuyamamak niye?
Yarin aciliyo mu hadi hayirlisi olsun bakalım
Allahim cinnet is coming
Aha radara yakalandık
Bu fazla yuklenmemis halin mi ben mi çok tembelim ya
Kolay gelsin
Bu benim de dürtüklenmis halim bu sayfada takila takila biraz calismaya basladim yoksa tüm gün harry potter izleyip patlamis misir yiyip saksı gibi otursam asla itirazim olmaz
Ama temizlenmis evde otursam daha güzel olur psikolojim düzeliyo her yer duzenli olunca

Benim yapilcaklar iptal disarda işim sandigimdan uzun sürdü aksam oldu artik is yapilmaz bu saatten sonra
Bir de cok yoruldum dolanmaktan.

Merhaba hoşgeldiniz kendinizi tanıtır mısınız
Dikkat dağınıklığı problemi olan ve ev işlerini sorumluluklar ve alışkanlıklar listesinde daima en sona atan birisiyim. Bu saydıklarımın da etkisiyle, haliyle düzen ve temizlik konusunda ciddi sıkıntılarım var.

İlk sayfada ilk mesajda kurallar yazıyor, onlara uyarsanız birde burada aktif olup yapılan işleri okursanız epey faydası olur

Ayni şekilde bu sayfa bana da çok şey kattı
Bir bakıyorum birçok iş yapmış biri yaziyor hemen kalkıp yapiyorum
Temiz ev güzel de temizlemek çok zor

Düzelecek insallah canım tatilde araba vs bir çok şeyi stres yaptım geçti sayılır.

Bu kadar mola yeter şu ütüyü bitireyim kafam rahatlasın, akşam kitabımı bitirmem lazım çünkü
Ayy inanmiyorum ya ben ütü yapmayi unuttum gidiyim de yapiyim
Ayni şekilde bu sayfa bana da çok şey kattı
Bir bakıyorum birçok iş yapmış biri yaziyor hemen kalkıp yapiyorum
Temiz ev güzel de temizlemek çok zor
Haha katiliyorum keske hep temiz kalsa
Ben de hep elimde kahvem otursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…