- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İnşallah canım donduruda yer olsa uğraşmazdım her yıl biberi dondurucuya koyuyordumHadi İnşallah sıcaklık devam eder de kururlar
İngilizce benim. Sizinki ne? Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim şimdidenBranşın ne canım ? Yarın ben de Okula yolcuyum 17 eylüle kadar sonra doğum iznine ayrılıyorum
Yani zor olur artık sanaBiraz da buzlukta var 5-6 kilo vardır herhalde az az sararız çok oturamıyorum artık
Bende koydum donduruya bakalım. Yemeklik doğrayıp koyuyorum birde.İnşallah canım donduruda yer olsa uğraşmazdım her yıl biberi dondurucuya koyuyordum
Bu fazla yuklenmemis halin mi ben mi çok tembelim yaSimdiye kadar yaptiklarim;
Evi toparladim
Yataklari düzelttim
Mutfak aksamdan kalmisti topladim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Ocagi sildim
Kahvaltı hazirladim kaldirdim yikadim
Bulasik makinesine sigmayan gocaman tencereleri yikadim elimde
Simdi ne yemek yapcağımi düşünüyorum sanirm yapmicam esime yikilmayi planlıyorum bugün cunku evde sebze kalmadi
Yapacaklarim;
Pazara gitmek
Ders calismak
4 tene kapı silmek
Bugünlük fazla yuklenmicem ders calismaya zamanim kalsin.
Bilişim teknolojileri canım çok teşekkür ederimİngilizce benim. Sizinki ne? Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden
Yeşil koymadım yemeklik bu yıl, geçen yıl ikisinden de üçer kilo doğrayıp koymuştum bu yıl sadece kapya koydumBende koydum donduruya bakalım. Yemeklik doğrayıp koyuyorum birde.
Sorsana o karnı masaya değmiyomuymuş sararkenOo bir bidon yaprak sarmak da kolay değil. Allah kolaylık versin.
İnşirah oku kendine, duş al son suya tuz at iyi gelir.Akşama misafirim gelecek. Kek yaptım, yanına da bir puaça çıkarırım buzluktan. Hiç birşey yapasım dq yok içimde bir sıkıntı var hayrolsun
Aleykümselam abla tabii ki
Çok şükür iyiyim sen nasılsınAleykümselam abla tabii ki
Nasılsın ne var ne yok?
Çok şükür bendeÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Allah rahmet eylesin başın sağolsun abla. Hastamıydı?Teyzem vefat etti
Bir yerden başla hadi1 buçuk aydır evde değildim çok iş var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?