- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
O çay ne gı imamın ayak yolu suyu gibi
O çay ne gı imamın ayak yolu suyu gibi
Sabah sabah gelişine vuruyorsun domdomÇok baklava yedin işte çarpıntı yapmaz
Tamam da yav tek tek uğraşmaz yaYaş olarak ve kilo olarak büyüğüm ben nişasta fazla diyosam vardır bir dayanağım haaalaaa diyoki yok yaa nasıl olur
Tek değilki üst üste de yapar öyleTamam da yav tek tek uğraşmaz ya
Tamam tamam dediğiniz gibi olsun ben ne anlarım ev baklavası veya diğer baklavadan.Kurabiyeye nişasta kat gevrek olur ama sadece nişastalı yap boğulma garantili olur. Azı karar çoğu kayış gibi
Ama o çatalla ayırsın ya hepsi böyle tel tel duruyordu bu da mümkün mü yani ? Ulan hiç mi yapışmaz hiç mi dağılmazTek değilki üst üste de yapar öyle
Tamam tamam dediğiniz gibi olsun ben ne anlarım ev baklavası veya diğer baklavadan.Ben sadece tek tek uğraşmaz demek istedim. Böyle ev baklavası yemedim ömrümde. En kötü ev s bile benim gözümde kral çünkü
Ama o çatalla ayırsın ya hepsi böyle tel tel duruyordu bu da mümkün mü yani ? Ulan hiç mi yapışmaz hiç mi dağılmaz
Sen gece yapmadın mıSenin baklavan sonuçta neden normal olsundu ki hem bu bir işaret olabilir benimde canım çekiyor gidip almıyorum
Kızlarla konuşunca gece 1 saat önce yazdım. Söyledim cevap vermiş ilk defa şikayet alıyorum herkes bayılır çok garip yazmış. Bende bayılmaya devam etsinler yazdım.Ya tam ne olduğunu bilemeyiz ki tek tek uğraşadabilir 40 kat yok orda ama sen mutlaka söyle sizden aldığım tatlı sertti diye. Dedim ya bi yakınımız yaptı bi sene destek olsun diye herkes bi tepsi aldı kaskatı olmuştu.
Kolay açmak için vermiş nişastayı vermiş
Benim baklavamın normal olması beklenemezdi zAtenSenin baklavan sonuçta neden normal olsundu ki hem bu bir işaret olabilir benimde canım çekiyor gidip almıyorum
Sen gece yapmadın mı
O rüyasında gömmüştürSen gece yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?