Aynı şeyi yazdımTarifini istesenebelki açık verir
Valla benim kayış gibi olmuştu nişastasını bol ettiğimZupurge nişasta olunca kiyir kiyir olmaz mı? Bu kayış gibi çatal kesmiyor
40 kusur kat tek tek acar mi diyorsun günlük tonla siparişi olan kadın?Valla benim kayış gibi olmuştu nişastasını bol ettiğim
Sen de haklısın, ama müşterisi de çoksa niye risk alsın illaki biri anlar. Herkes seviyorsa o da ayrı tuhaf olurTeo her gün tonlarca siparişi var uğraşır mi o kadar ?
O zaman makine ile açıyordur.böylece hazır yufka değil diye savunur kendini40 kusur kat tek tek acar mi diyorsun günlük tonla siparişi olan kadın?
Bu ıhtimal de var tabi haklisin. Beni yağlı müşteri olarak da gördü bence kaçırmak istemezdi. Ama biz hiç el açması mi vs konuşmadık yani ben hiç sormadım. Acaba o sebeple mi herkese hazır yapıyordur. Insanların memnuniyetini pek bilmiyorum. Pastanelere vs yapıyormuş.Sen de haklısın, ama müşterisi de çoksa niye risk alsın illaki biri anlar. Herkes seviyorsa o da ayrı tuhaf olur
Dediğin gibi olabilir ama bu baklava evde oklava ile açılmış olması için mucize olmalı. Bu kadar tadı kötü olamazO zaman makine ile açıyordur.böylece hazır yufka değil diye savunur kendini
Renkli bende çamaşırın içeriğine göre 40 da 2 saatlik yada 1 buçuk saatlikte yıkıyorum.
Yada 30 da.
Pijama gri atlet falan açık renklileri yani rengi solmayacak şeyleri ara sıra 60 da yıkıyorum.
Tamam sağ olun kizlarYa benim makinenin 30 u yok olsa ona atacağım40 var 20 var çamaşırın leke durumuna göre 40ta veya 20de atıyorum. 1 veya 1 buçuk saat sürüyor galiba
Hayir fikir varsa alirim. Deterjan bilmiyorum da. Yumusatici birsuru denedim yumosun yerini tutmuyo.. bi ara onun koyu mavi renklisi cikmisti o efsaneydi.. kaldirdilar mi anlamadım hicbi yerde bulamiyorum..En iyi deterjan konuşuldu mu... yumuşatıcı..
Bana da ev gibi geldi ama bi yandan hazir yufla gibi de..ama ben daha önce hazir yufkayla yaptim goruntusu böyle olmuyodu bariz ele veriyodu yufka oldugunu..Kizlae ne diyorsunuz gören yazsın
Bir de insanın lezzet beklentisi olunca kendini çok daha kötü hisseder. Anlıyorum seni canımDediğin gibi olabilir ama bu baklava evde oklava ile açılmış olması için mucize olmalı. Bu kadar tadı kötü olamaz
Ben yumoş ya da vernel konsantre kullanıyorum canım. Bayağı kokuyorTamam sağ olun kizlar❤
Hayir fikir varsa alirim. Deterjan bilmiyorum da. Yumusatici birsuru denedim yumosun yerini tutmuyo.. bi ara onun koyu mavi renklisi cikmisti o efsaneydi.. kaldirdilar mi anlamadım hicbi yerde bulamiyorum..
Bana da ev gibi geldi ama bi yandan hazir yufla gibi de..ama ben daha önce hazir yufkayla yaptim goruntusu böyle olmuyodu bariz ele veriyodu yufka oldugunu..
Kadın eğer yufka kullandıysa nasil bu kadar ev baklavasi gibi gorunuyo helal olsun dicem bana da tüyo versin
Dokunmam lazim anlayamadım o da imkansiz gibi duruyo su şartlarda
Civcik teorilerin kafamı bulandırdı totosunu kestigimTamam sağ olun kizlar❤
Hayir fikir varsa alirim. Deterjan bilmiyorum da. Yumusatici birsuru denedim yumosun yerini tutmuyo.. bi ara onun koyu mavi renklisi cikmisti o efsaneydi.. kaldirdilar mi anlamadım hicbi yerde bulamiyorum..
Bana da ev gibi geldi ama bi yandan hazir yufla gibi de..ama ben daha önce hazir yufkayla yaptim goruntusu böyle olmuyodu bariz ele veriyodu yufka oldugunu..
Kadın eğer yufka kullandıysa nasil bu kadar ev baklavasi gibi gorunuyo helal olsun dicem bana da tüyo versin
Dokunmam lazim anlayamadım o da imkansiz gibi duruyo su şartlarda
Ya birde nasıl canım istemişti yemin ederim keske guzel olaydi 250 de gözüme gelmezdi. Böyle kötüsünü ömrümde ilk defa yedim. Neyse sağlık olsun daha da isim olmaz. Kendini savunacak muhatap olmaya da gerek yok.Bir de insanın lezzet beklentisi olunca kendini çok daha kötü hisseder. Anlıyorum seni canım
Vernel konsantreyi denedim sanki amaBen yumoş ya da vernel konsantre kullanıyorum canım. Bayağı kokuyor
Ya çenn gecenin 11inde baklava yiyemedin miii sinirlendin mi çennnCivcik teorilerin kafamı bulandırdı totosunu kestigim
Ama bence fikrini söyle canım, sonuçta ticari bir yer. Bilsinler yani. O kadar beğenen de varsa korona dan tat kaybındandır ancak. Senin dmak tadına çok güveniyorumYa birde nasıl canım istemişti yemin ederim keske guzel olaydi 250 de gözüme gelmezdi. Böyle kötüsünü ömrümde ilk defa yedim. Neyse sağlık olsun daha da isim olmaz. Kendini savunacak muhatap olmaya da gerek yok.
Vernel konsantreyi denedim sanki amayumosa takigim ben niyeyse
Ya çenn gecenin 11inde baklava yiyemedin miii sinirlendin mi çennn
Neyse ki bonus burda değil diyetin ilk gününden gece gece baklava yedirmeyelim
Hazır gibi görünüyor JesYa birde nasıl canım istemişti yemin ederim keske guzel olaydi 250 de gözüme gelmezdi. Böyle kötüsünü ömrümde ilk defa yedim. Neyse sağlık olsun daha da isim olmaz. Kendini savunacak muhatap olmaya da gerek yok.
Ben de acim valla fotolara bakarken hayalimde yedim resmen serbetini akitarak diyete gireli bikac saat oldu üstelik daha
Hiç te uğraşasım yok teom ama dediğin gibi yarın arayıp diyeceğim.Ama bence fikrini söyle canım, sonuçta ticari bir yer. Bilsinler yani. O kadar beğenen de varsa korona dan tat kaybındandır ancak. Senin dmak tadına çok güveniyorum
Parayı eşim kapıda verdi zAten teslim alınca yavrum. Ama yine de söyleyeceğim yarınHazır gibi görünüyor Jes
Tadı güzel olsa yine idare edilebilir ama yenmeyecek bir şeye neden para veresin bence memnun kalmadığını söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?